De beste herenbadjassen van katoen

De beste herenbadjassen van katoen

Het is tijd voor een nieuwe badjas, maar welke ga je kiezen? Bij Badjasparadijs hebben we ontzettend veel verschillende opties voor je liggen. Om een beetje richting te geven in ons grote assortiment, schrijf ik vandaag een blogje over de beste herenbadjassen van katoen.

Katoen is lekker veelzijdig

Waarom precies herenbadjassen van katoen? Nou, omdat je een katoenen badjas eigenlijk op elk badjasmoment kunt dragen. Het is misschien iets minder warm en zacht dan fleece, maar alsnog prima geschikt als ochtendjas . Het grootste voordeel van katoen is dat het veel water op kan nemen. Dit betekent dat een katoenen badjas ideaal is om te dragen na een bad, een douche, het zwemmen of in de sauna.

Bij een saunabadjas denken veel mensen al snel aan een wat saaie, witte badjas met een kimonokraag. In onze webshop kun je wel zien dat dat helemaal niet de enige optie is die je hebt. We hebben saunabadjassen in verschillende modellen en met allerlei rustige kleuren. Daarmee hoef je in de sauna nooit meer eindeloos de kapstokken af te speuren op zoek naar jouw badjas.

Badrock herenbadjassen van katoen
  1. Fortnite badjas
    Fortnite badjas zwart met capuchon
    € 69,95
  2. heren badjas borduring rug
    sale
    Ochtendhumeur badjas wit velours
    Normale prijs € 79,95 Speciale prijs € 75,95
  3. Capuchon badjas borduren
    Capuchon badjas met borduring - 9 kleuren
    € 62,50
  4. Badjas met naam / geborduurde badjas
    Favoriet
    Badjas met naam / geborduurde badjas
    € 65,50

Huiselijk in ons huismerk

Welke merken hebben we in huis die katoenen badjassen maken? Best veel! Laat ik eens beginnen met ons huismerk: Badrock . Dit merk is eigenlijk precies waar onze webwinkel voor staat (het is ook niet voor niets een huismerk). Badrock maakt badjassen in heel veel verschillende kleuren en patronen voor allerlei momenten. Of je nu een pimpelpaarse badjas zoekt om thuis te dragen, of een grijze badjas voor in de sauna.

Een deel van het assortiment van Badrock bestaat uit goede, degelijke basics. Deze kun je krijgen in felle en rustige kleuren, met verschillende soorten kragen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een sjaalkraag of een capuchon. Zoiets subtiels kan de look van de badjas al echt beïnvloeden. Een capuchon is trouwens ook handig als je je badjas gebruikt om jezelf mee af te drogen na het douchen. Dan hoef je ook niet meer over je haar na te denken!

Badrock herenbadjassen van katoen
  1. cawo herenbadjas met capuchon sauna katoen
    Cawo herenbadjas donkergrijs - met capuchon
    Normale prijs € 129,90 Speciale prijs € 89,90
  2. Kimono heren katoen - Cawo
    Kimono heren katoen - Cawo
    Normale prijs € 149,90 Speciale prijs € 129,90
  3. Kimono heren katoen - denim
    Premium kwaliteit
    Kimono heren katoen - denim
    Normale prijs € 119,90 Speciale prijs € 89,95
  4. Cawo heren badjas met rits - wit
    op = op
    Cawo rits badjas voor heren - wit
    Normale prijs € 139,90 Speciale prijs € 79,90
  5. Cawo rits badjas voor heren - antraciet
    Cawo rits badjas voor heren - antraciet
    € 139,90
  6. Cawo heren badjas met rits - grijs
    Cawo heren badjas met rits - grijs
    € 139,90

Coole badjassen van Cawö

Ik zei net al dat mensen bij een saunabadjas vaak denken aan een nogal standaard ontwerp, maar het badjassenmerk Cawö bewijst wel dat dat helemaal niet het geval hoeft te zijn. Als je een mooie, modieuze badjas zoekt die toch rustig genoeg is om naar de sauna te kunnen dragen, dan is Cawö misschien wel de beste keuze voor jou. Ze maken badjassen in verschillende kleuren grijs, blauw en wit, die iedereen goed staan.

Wat ik heel gaaf vind aan Cawö is dat ze ook badjassen met een rits maken. Voor heren hebben ze zelfs een model met een diagonale rits, zoals bij een motorjack. Het is echt indrukwekkend hoe dit merk zo’n stoer design kan combineren met genoeg klassieke badjaselementen om er toch nog een perfecte saunabadjas van te maken. Als je dus een rustige maar elegante saunabadjas wilt, is Cawö jouw merk.

Badrock herenbadjassen van katoen
  1. Funky badjas koningsmantel
    Funky badjas koningsmantel
    € 99,95
  2. funky badjas blauw CHAMP
    40% korting
    Blauwe badjas CHAMP
    Normale prijs € 79,95 Speciale prijs € 49,95
  3. funky badjas rood champ
    40% korting
    Rode badjas CHAMP
    Normale prijs € 79,95 Speciale prijs € 49,95

Get Funky!

Helemaal aan de andere kant van het spectrum zit Funky Badjas . We hebben van Funky op dit moment maar twee soorten herenbadjassen in huis, maar ze zijn zo leuk dat ik het niet kan laten om ze toch nog even te noemen. De eerste badjas is de ‘king’ badjas. Deze heeft het ontwerp van een koningsmantel: opvallend rood of blauw met een witte rand met zwarte stipjes. Super grappig als je graag de baas in huis speelt, haha.

De andere badjas die we hebben van Funky is de ‘champ’ badjas. Deze is ook te koop in een rode en blauwe variant. Zoals de naam al aangeeft, is deze badjas super sportief versierd, met het woord ‘champ’ er duidelijk op. Leuk als je een sportbadjas zoekt. Beide badjassen zijn ook populair voor bijvoorbeeld vrijgezellenfeestjes of studentenfeestjes. Ze zijn een soort kostuum en badjas in één!

Rustige saunabadjassen

Niet alle badjassen in ons assortiment hebben er groot een merknaam bij staan, maar dat betekent niet dat ze minder goed zijn. Als je gewoon een goede saunabadjas zoekt, dan hebben we een flink assortiment aan merkloze basics in heel veel verschillende kleuren die allemaal geschikt zijn voor de sauna. Je kunt deze bijvoorbeeld kopen in denimblauw, grijs, wit of taupe.

Mijn advies aan mensen die voor het eerst een saunabadjas kopen is altijd om er een te nemen die niet wit is. Een rustige kleur is zeker een goed idee, maar zelfs een lichgrijze of crèmekleurige badjas is al een stuk gemakkelijker terug te vinden als je je badjas bij alle andere aan de kapstok hebt hangen. Dat maakt je dagje sauna nog net wat relaxter.

Borduring op je badjas

Wil jij je badjas echt persoonlijk maken? Leuk! Met onze borduurservice is dat heel gemakkelijk! We kunnen op heel veel verschillende éénkleurige badjassen borduren en je kunt ze flink customizen om tot een uniek design te komen. Zo kies je natuurlijk zelf het model en de kleur van je badjas. Ook de tekst die op de badjas komt is uiteraard jouw keuze. Namen zijn populair, maar een woord met een mooie betekenis, een datum of je initialen kunnen ook heel gaaf zijn.

Daarna kun je ook nog kiezen welk lettertype je neemt. We hebben bijvoorbeeld lettertypes die meer op handschriften lijken, maar ook juist heel rechte drukletters of juist super sportieve lettertypes. Dat laatste is leuk als je een badjas met een rugnummer wilt maken! Heb je een ontwerp in je hoofd dat je op de site niet kunt vinden? Mail ons even, want er is een hoop mogelijk!

Groetjes!

SAS