Sportbadjas

Badjassen zijn niet alleen geschikt voor hele ontspannen momenten. Natuurlijk, ze worden vooral gedragen in de sauna, of als ochtendjas, maar er zijn ook sportieve momenten waarop een badjas heel lekker is om bij je te hebben. Daarom verkopen we bij Badjasparadijs ook sportbadjassen.

Sportbadjassen waar we jouw naam op kunnen borduren... Of die van jouw team!
 1. Baby badjas met naam – katoen – 5 kleuren
  incl. slabber
  Baby badjas met naam – katoen – 5 kleuren
  € 29,50
 2. badjas kind
  Jouw naam op een kinderbadjas - Meisjes
  € 39,95
 3. babybadjas met naam
  Jouw naam op een kinderbadjas - Jongens
  € 39,95
 4. Kinderbadjas borduren met naam
  Kinderbadjas met naam - 5 kleuren
  € 32,50
 5. babybadjas
  Baby badjas met naam
  € 30,50

Badjas voor het zwembad

De meest logische plek om een  badjas mee te nemen als je gaat sporten, is natuurlijk het zwembad. Vooral als je in een team zit met je sport, of moet wachten op andere deelnemers (zoals bij wedstrijdzwemmen), is het handig een badjas mee te hebben. Zo kun je tussen je prestatiemomenten door warm en comfortabel blijven, terwijl je kijkt hoe de andere deelnemers het doen. Veel zwemteams hebben badjassen in de kleur van hun team, met hun logo en namen erop geborduurd. Zo kan iedereen direct van een afstand zien bij welk team jij hoort.

Bij het kiezen van een badjas voor bij het zwembad, is het materiaal het meest belangrijk. Je wilt absoluut geen fleece badjas nemen. Fleece is namelijk warm en voelt een beetje klam aan op natte huid. In het zwembad kun je beter een katoenen badjas dragen. Wafelstof is dun en neemt veel water op, maar ziet er wel heel erg sauna-achtig uit. Badstof heeft vaak een wat sportievere look, vooral als je een badjas met capuchon draagt. Daarom raden we meestal badstof aan voor mensen die een badjas voor bij het zwembad zoeken.

Een andere goede optie voor materiaal is bamboekatoen. Bamboekatoen heeft in het zwembad een heleboel voordelen. Zo neemt het heel gemakkelijk water op en reguleert het zelf de temperatuur. Wanneer je het warm hebt, is bamboekatoen lekker luchtig. Als je het koud hebt, voelt het juist warm aan. Bamboekatoen is ook hypoallergeen en kan dus door iedereen gedragen worden. Dat het een geschikte stof is voor een sportbadjas wordt al wel getoond door het feit dat we badjassen van bamboekatoen in sportieve modellen verkopen. Bamboekatoen is een mooi en luxueus materiaal.

Katoenen badjassen met capuchon: ideaal voor na het sporten!
 1. Katoenen kinderbadjas mousseline – capuchon – 6 kleuren
  Katoenen kinderbadjas mousseline – capuchon – 6 kleuren
  € 24,50
 2. Baby badjas met capuchon – katoen – keuze uit 5 kleurtjes
  incl. slabber
  Baby badjas met capuchon – katoen – keuze uit 5 kleurtjes
  € 24,95
 3. Kinderbadjas lichtgrijs
  Kinderbadjas lichtgrijs maat 110 tot 164
  € 34,95
 4. Kinderbadjas antraciet
  Kinderbadjas antraciet maat 110 tot 164
  € 34,95
 5. Kinderbadjas zwart
  Kinderbadjas zwart maat 110 tot 164
  € 34,95
 6. Kinderbadjassen seahorse
  Capuchon kinderbadjas Seahorse
  € 34,95

Badjas voor na het sporten

Het zwembad is niet de enige plek om een sportbadjas te dragen. Ook na andere sporten is het heerlijk om een badjas aan te kunnen trekken (bij voorbaat nadat je even onder de douche bent gesprongen). Ook hier is het belangrijk dat de badjas goed aanvoelt op een natte huid, aangezien je waarschijnlijk nog vochtig bent van de douche of van het zweet. Als je flink hebt gesport, heb je het vaak lekker warm. Het is dan ook aan te raden om een sportbadjas te nemen die lekker luchtig is.

Voor dames is het bijvoorbeeld een goed idee om een korte badjas te kiezen voor na het sporten. Herenbadjassen komen bijna altijd tot de kuiten, dus voor hen is het zaak om het goede materiaal te kiezen. Badstof kan, maar is vrij dik. Wafelkatoen kan een heerlijke stof zijn om thuis na een work out in uit te rusten. Ook bamboekatoen komt hier weer in aanmerking. Wist je trouwens dat bamboekatoen ook goed is voor het milieu?

Een sportieve look voor thuis

Natuurlijk kan het ook zijn dat je je ‘sportbadjas’ helemaal niet wilt gebruiken voor sporten, maar het gewoon leuk vindt om er een beetje sportief bij te lopen. Als je vooral op zoek bent naar een badjas met een sportieve look, dan kunnen we je aanraden om een badjas te kiezen met een beetje een felle kleur, zoals de champ-badjassen of onze superhelden-badjassen. De badjassen met camouflageprint doen het ook altijd goed bij mensen die houden van sportieve kleding. Zo voelt het dragen van een badjas toch net wat actiever.

Trouwens, e-sports worden ook steeds groter de laatste tijd, dus als we echt alle sporten meerekenen voor sportbadjassen, dan zijn onze badjassen met game-thema’s ook onderdeel van deze categorie. Zo hebben we  badjassen met grappige teksten als “Do not disturb, I’m playing Fortnite”. Ook hebben we een aantal badjassen in de thema’s van verschillende Nintendo-karakters, zoals Mario, Luigi en The Legend of Zelda. Misschien niet het eerste waar je aan denkt als je ‘een sportieve badjas’ hoort, maar voor sommige jongeren zijn games juist topsport – en een topsport die je prima in badjas kunt spelen!

Badjassen met een sportieve uitstraling voor thuis
 1. Kinderbadjas Star Wars
  Kinderbadjas Star Wars
  € 29,95
 2. badjas luigi
  Cadeau TIP!
  Badjas Luigi - Nintendo
  Normale prijs € 59,95 Speciale prijs € 39,95
 3. Funky badjas koningsmantel
  Funky badjas koningsmantel
  € 99,95
 4. funky badjas blauw CHAMP
  40% korting
  Blauwe badjas CHAMP
  Normale prijs € 79,95 Speciale prijs € 49,95
 5. funky badjas rood champ
  40% korting
  Rode badjas CHAMP
  Normale prijs € 79,95 Speciale prijs € 49,95

Sportbadjas online kopen

Natuurlijk kun je nu opspringen en naar de winkel rennen om meteen lekker sportief bezig te zijn, maar je kunt ook heel gemakkelijk je nieuwe sportbadjas online kopen en zo meer tijd overhouden voor je echte work out. Badjasparadijs.nl is een gespecialiseerde online badjassenwinkel met een groot assortiment. Wij zijn altijd op zoek naar de nieuwste, mooiste, coolste en meest  trendy badjassen om te verkopen in onze winkel, zodat ons aanbod altijd verrassend en modieus blijft. We verkopen badjassen van een heleboel goede merken die allemaal hun eigen, unieke stijl hebben.

Doordat wij  badjassen van goede merken verkopen, ben je bij ons ook verzekerd van goede kwaliteit. Wil je een badjas die uniek is voor jou? Dan kun je ook je  badjas laten borduren bij ons. We hebben verschillende lettertypes en kleuren waar je uit kunt kiezen. Met je naam of initialen (of een ander woord) op je badjas hoeft niemand zich meer af te vragen welke van jou is. Daarbij, wat is er nu meer kenmerkend voor een (top)sporter dan kleding met je eigen naam erop?