Grote maten badjas

Grote maten badjas

Grote maten badjassen: badjassen tot 10Xl badjassen - Plus size badjassen voor hem en haar!

Zoals jullie van ons gewend zijn bestaat ons assortiment uit heren badjassen, dames badjassen en kinderbadjassen. Vanaf nu hebben wij ook badjassen leverbaar tot 10XL.

Grote maten badjas

Een grote maten badjas shop je snel & eenvoudig in onze webwinkel. Voor iedereen een geschikte badjas! Gemaakt van 100% katoen of gemaakt van wafel katoen. Wil je deze badjas graag voorzien van een borduring? Geen enkel probleem. Geef ons jouw bestelling door en binnen enkele dagen ontvang je jouw grote maten badjas met naam.

 

Wij zijn niet specifiek gespecialiseerd in grote maten kleding. Maar wij zijn wel gespecialiseerd in badjassen en daarom mag een grote maten badjas niet ontbreken aan ons badjassen aanbod.

Badjas in grote maten

Klantvriendelijkheid staat in onze badjassen winkel hoog in het vaandel. Mochten er vragen zijn omtrent een grote maten badjas, de pasvorm, de levering of het materiaal; neem dan gerust contact met ons op. Onze klantenservice is op werkdagen bereikbaar per mail, chat of telefoon.

Lees hier alle informatie die je nodig hebt om een grote maten badjas te bestellen.

Grote maten badjas kopen?

Onze grote maten badjassen gaan van 2XL, 3Xl, 4Xl, 5 Xl, 6Xl, 8 Xl en 10XL.

Badjassen in grote maten zijn lastig te vinden. Onze grote maten badjassen zijn alle gemaakt van 100% katoen en kunnen ideaal gebruikt worden als badjas voor de sauna . Daarnaast behoort het borduren van een grote maten badjas tot de mogelijkheid.