Kinderbadjassen

Kinderbadjassen

Een greep uit het assortiment kinderbadjassen.

De leukste kinderbadjassen vind je hier. Sommige kinderbadjassen zijn ook verkrijgbaar in volwassen maten. Zo kun je samen met de kids dagelijks gaan genieten in dezelfde badjas.

 

  1. 1
  2. 2
  1. 1
  2. 2

Online kinderbadjas kopen?

Wij bieden u online het grootste assortiment aan kinderbadjassen. Wij hebben een eigen label en deze badjassen koopt u dus alleen online. De Badrock badjassen voor kinderen zijn gemaakt van 100% flannel fleece. Badjassen van dit materiaal zijn op dit moment erg populair bij de kids. De stof draagt namelijk licht en valt soepel.

De leukste kinderbadjassen bestelt u dus online. Laat uw kind anders ook eens een kijkje nemen en een badjas kiezen in een print naar keuze.

Kinderbadjas

Er bestaat ook de mogelijk om een badjas te voorzien van een naam. Dit is uiteraard handig als u de badjas gaat gebruiken na de zwemles. Zo ontstaat er nooit verwarring over van wie die mooie badjas is.

Helemaal volgens de laatste trend zijn onze unieke kinderbadjassen voorzien van een dierenprint. Naast een koeienprint en een zebraprint ook, een

Tijgerprint badjas te gekken badjas met tijgerprint. Zowel verkrijgbaar voor kinderen als dames.

Wat hebben wij jou nog meer te bieden: o.a.een

Kinderbadjas Aegean Apparel,

, kinderbadjas met naam , meisjes badjas of een jongens badjas.

Tevens zijn de meeste kinder badjassen ook verkrijgbaar in volwassen maten (zie Dames badjassen ). Het assortiment aan kinderbadjassen is wisselend. Vandaag dus niks gezien, kijk dan gerust volgende maand nogmaals.