Badjas borduren

Bij Badjasparadijs hebben we een uitgebreid assortiment aan badjassen in allerlei verschillende kleuren en modellen. We hebben lange badjassen, korte badjassen, badjassen met vrolijke opdrukken, badjassen met capuchon, badjassen met rits… de keuze lijkt bijna onuitputtelijk. Toch kan het zijn dat u een badjas wilt die echt alleen u heeft. In dat geval kunnen wij voor u ook een badjas borduren. Met uw naam erop, weet u zeker dat uw badjas uniek is. Natuurlijk is dit niet alleen leuk voor uzelf, maar ook als cadeau. Lees hieronder meer.

Geborduurde badjas als cadeau

Mensen waarderen een persoonlijk cadeau vaak enorm. Het laat zien dat u na heeft gedacht over wat u wilde geven en hier moeite voor heeft gedaan. Dat is wel wat anders dan de eerste de beste winkel inlopen, of een cadeaubon kopen. Er zijn een heleboel gelegenheden waarvoor het leuk is om een gepersonaliseerde badjas cadeau te geven. Voor een verjaardag, bijvoorbeeld. Zeker als de jarige iemand is met wie u vaak naar de sauna gaat. Koop een leuke sauna badjas van badstof met zijn of haar naam erop.

Maar ook voor een bruiloft of trouwdag kan een gepersonaliseerde badjas een prachtig cadeau zijn. U kunt voor de bruid en bruidegom, of voor u en uw partner, beide een badjas laten borduren met de initialen en de datum van de bruiloft, bijvoorbeeld. Een mooie herinnering die lang mee gaat. Onze badjassen zijn namelijk van goede kwaliteit. U kunt hier jaren plezier van hebben. Ook voor een jubileum, valentijnsdag, kerstmis, of eigenlijk elke andere gelegenheid is een gepersonaliseerde badjas een prachtig cadeau.

Geborduurde badjassen voor iedereen

Bij een geborduurde badjas denkt u misschien als eerste aan een dames badjas, aangezien het toch vaak dames zijn die in de sauna te vinden zijn. Wij verkopen onze geborduurde badjassen echter voor iedereen. Onze dames badjassen, heren badjassen en uniseks badjassen kunt u allemaal laten borduren met een naam of andere korte tekst. De badjassen zijn te koop in verschillende kleuren en ook de borduursels kunnen in verschillende kleuren en verschillende lettertypes geleverd worden. U personaliseert de badjas dus niet alleen met de tekst zelf, maar ook nog met het uiterlijk van de badjas.

Er is één groep die we nu nog vergeten zijn, maar die dol is op gepersonaliseerde badjassen: kinderen! Voor kinderen hebben wij ook prachtige badjassen in de aanbieding waar we eenvoudig hun naam op kunnen borduren. Ook andere teksten, zoals ‘stoer’ of ‘lief’, of misschien een koosnaampje dat u voor uw zoon of dochter gebruikt, kunnen wij natuurlijk borduren. De keuze is aan u. Voor kinderbadjassen hebben we naast normaal borduren ook nog een andere optie: badjassen met stukjes stof die erop geborduurd zijn. U heeft hierbij de keuze uit roze en blauwe stof. De letters zijn zo wat massiever en zien er vrolijk en speels uit.

Badjas geborduurd online bestellen

Het bestellen van een geborduurde badjas gaat via Badjasparadijs heel gemakkelijk. Op onze pagina ‘badjas met naam’ kunt u alle opties vinden voor gepersonaliseerde badjassen. Hier ziet u direct dat borduren niet de enige optie is. Wij verkopen ook badjassen met prints. Kies in onze catalogus de soort badjas die u wilt borduren. U heeft bij ons keuze uit badjassen met rits of badjassen die u gewoon om kunt slaan, een badjas met capuchon of zonder, een echte sauna badjas of onze ‘king’ en ‘queen’ badjassen, die een extra luxe uitstraling hebben.

Als u een badjas heeft uitgekozen, komt u terecht in een overzichtelijk menu waar u kunt aangeven hoe het borduursel eruit moet komen te zien. Het gaat hier om lettertypes, kleuren en plaatsing. We bieden lettertypes aan van ‘All star’, dat doet denken aan Amerikaanse universiteiten, tot ‘Calligraphy’, dat er netjes en luxe uitziet. Zo is er voor iedereen en voor elke gelegenheid wel een mooi lettertype te vinden.

De levertijd van onze gepersonaliseerde badjassen is ongeveer één of twee dagen. Dat duurt dus helemaal niet zo lang. Geborduurde en bedrukte badjassen kunnen uiteraard niet geruild worden. Zorg ervoor dat u dus zeker weet dat de maat goed zit. Onze badjassen vallen vaak wat groter dan normale kleding. Mocht u niet zeker weten welke maat u moet hebben, neem dan vooral even contact met ons op. We helpen u graag bij het maken van uw keuze.

Badjas geborduurd met logo

Geborduurde badjassen kunnen niet alleen heel leuk zijn als persoonlijk cadeau, maar zijn ook erg interessant in de zakelijke sfeer. Badjassen met een bedrijfslogo erop kunnen een prachtig relatiegeschenk zijn, of een leuk cadeau voor uw werknemers. Zo kunt u tegelijk uw zakelijke relaties of werknemers gelukkig maken met een prachtige, hoogwaardige badjas, en een beetje reclame maken voor uw eigen bedrijf. Zo’n logo gaat overal mee naartoe als het op een badjas staat: naar de sauna, op vakantie, naar de spa…

Wilt u een logo op een badjas laten borduren? In onze catalogus kunt u maar een beperkt aantal lettertypes kiezen. Voor een logo zult u dus even contact met ons op moeten nemen. In de meeste gevallen zal alles snel geregeld kunnen worden en heeft u uw badjas met logo binnen een paar dagen in huis of op kantoor.

Badjassen met logo geborduurd kunt u bij ons ook in grote oplagen bestellen. Als u hier interesse in heeft, kunt u via onze website contact met ons opnemen en een offerte aanvragen. Vanzelfsprekend duurt de levering bij grote bestellingen wat langer dan onze normale service. Ook voor badjassen met logo heeft u bij ons nog ruime keuze uit kleuren voor de badjassen. Deze zijn dus niet altijd wit of donkerblauw, zoals u bij veel winkels tegen zult komen. Bij ons kunt u ook kiezen uit lime groen, fuchsia, antraciet en meer!