Badjas met bedrukking

Wij van badjasparadijs.nl blijven altijd op zoek gaan naar nieuwe trendy ideeen om een badjas te personaliseren. Naast het traditioneel borduren kunt u bij ons ook terrecht voor een badjas met bedrukking of een badjas voorzien van een naam d.m.v. stofjes.

Badjas met print

Onze badjassen zijn van een hoogwaardige kwaliteit. De badjassen zijn verkrijgbaar in vele frisse kleuren. Op deze manier proberen wij ons te onderscheiden en met recht de ONLINE BADJAS SPECIALIST te zijn. U heeft bij badjasparadijs.nl dus de mogelijkheid een badjas te voorzien van een borduring of een badjas met bedrukking.

Sauna badjas kopen?

Voorzie u sauna badjas vor een persoonlijke tekst. Tijdens eens sauna bezoek wel zo makkelijk. Binnen 1 oogopslag heeft u de juiste badjas te pakken. U heeft dus nooit meer het probleem dat er iemand ongezien met uw badjas van door gaat. Een sauna badjas kenmerkt zich door katoen. Katoen heeft de eigenschap goed vocht te abosberen. Meer info over een sauna badjas vindt u hier.

Een gepersonaliseerde badjas is leuk voor jezelf maar ook beslist als cadeau. Eenvoudig en makkelijk online te bestellen vanaf 1 stuk. Alle badjassen zijn direct uit eigen voorraad leverbaar en worden geborduurd of bedrukt door een proffesioneel bedrijf. De levertijd is 1-3 werkdagen. Lang hoeft u dus niet te wachten op uw badjas met tekst.

Badjas met tekst

Wij helpen u ook graag aan een badjas voor promotioneel gebruik. Al veel bedrijven gingen u voor. Op het gebied van eigen productie van badjassen, is bij ons echt alles mogelijk. Als u uw wensn aangeeft dan zoeken wij binnen ons netwerk en binnen uw budget een passende badjas. Stuur uw aanvraag naar info@badjasparadijs.nl en u ontvangt binnen 24 uur een passende offerte.

Er is veel vraag naar badjassen met naam / tekst, en daar spelen wij graag op in! Wij bieden u niet alleen geborduurde badjassen ook badjassen met een print of bedrukking behoren tot de mogelijkheden. Bij ons koopt u een badjas van hoogwaardige kwaliteit. Zo kunt u jarenlang genieten van het door u bestelde product.

Badjas met borduring online

Een badjas met borduring heeft een sjieke uitstraling en u kunt de borduurkleur en positie zelf bepalen. Zo bepaalt u zelf de kleur van de badjas en maakt u een mooie combinatie met de kleur van de borduring. U kunt tevens een keuze maken uit een aantal door ons geselecteerde lettertypes. U heeft de keuze uit een borst - en/of rugborduring. Heeft u specifieke wensen of zou u graag een andere positie hebben voor uw borduring? Neem contact met ons op. Wij denken graag met u mee. Een badjas met naam bestelt u eenvoudig in onze webshop.

Badjas met print online

Een badjas met print is trendy. Door een eigen techniek ontrekken wij de kleur uit de badjas. Dit zorgt ervoor dat de print nooit zal verwagen en na een aantal wasbeurten net zo zacht aan zal voelen als de rest van de badjas. Zoals gezegd ontrekken wij de kleur uit de badjas en is de print altijd wit(creme). Afhankelijk van de door u gekozen badjas, terry (lange lussen) of velours (kortgeschoren katoen) zal de print meer of minder gebroken op de badjas komen. Een badjas met print bestelt u eenvoudig in onze badjassen winkel.

Wij garanderen een snelle levering.....

Let op: een badjas met een persoonlijke print of bedrukking kan niet worden geruild.