Luxe badjas

Een badjas draag je vaak als je jezelf een verwenmomentje gunt. Je kunt hem aantrekken op een heerlijke wellnessdag, of als je net uitgebreid in bad bent geweest. Voor zulke momenten is het extra leuk om een luxe badjas te hebben, die geweldig zit en er supermooi uitziet.

Hoogwaardige materialen

Het belangrijkste kenmerk van een luxe badjas is natuurlijk dat de badjas gemaakt is van hoogwaardige materialen. Een  badjas kan nog zo mooi versierd zijn met gouden details, maar zonder de hoge kwaliteit zal hij nooit echt luxueus zijn. Als je dus op zoek bent naar een luxe badjas, is het verstandig om de materialen goed in de gaten te houden.

De meeste  badjassen in ons assortiment zijn gemaakt van 100% katoen of van hoogwaardig fleece. Katoen is heerlijk om te dragen op een vochtige huid, zoals in de sauna of na een douche. Fleece is het perfecte materiaal voor een ochtendjas , omdat het warm, zacht en licht is. Daardoor voelt het bijzonder comfortabel aan.

Mooie kleuren

Bij Badjasparadijs hebben we badjassen in heel veel verschillende kleuren. Het is niet zo dat sommige kleuren ‘luxer’ zijn dan andere, al worden felle kleuren (vooral combinaties van felle kleuren) vaak minder snel met luxe geassocieerd dan meer aardse of donkere kleuren, zoals antraciet, marineblauw of bordeaux rood.

Witte en  blauwe badjassen zijn over het algemeen het populairst, zeker voor katoenen badjassen , omdat die kleuren het meest geassocieerd worden met de zee of het zwembad. Deze kleuren kom je bijvoorbeeld veel tegen bij het kwaliteitsmerk Cawö . Zoek je een mooie ochtendjas in een rustige kleur? Dan is het merk  Pastunette een goede optie.

Geweldig afgewerkt

Naast de kwaliteit van het materiaal gaat het ook om hoe goed de badjassen gemaakt zijn. Bij Badjasparadijs hebben we natuurlijk alleen maar merken die kwaliteit leveren, maar sommige merken blinken echt uit. Zo zijn de  herenbadjassen van het merk Vossen bijvoorbeeld wat model betreft niet zo opvallend, maar door de goede afwerking zien ze er heel chic uit.

Voor  damesbadjassen van hoge kwaliteit is het merk  VanDyck een goede optie. Ook dit merk besteedt veel aandacht aan het netjes afwerken van alle badjassen. Hierdoor is de pasvorm heel goed en vallen de badjassen juist op door hun minimalistische, luxueuze uiterlijk.

Luxe saunabadjassen

De sauna is de ideale plek om een luxueuze badjas te dragen. Je kunt natuurlijk een badjas huren in de sauna, maar het is vaak veel relaxter om er zelf een mee te nemen. Zo weet je zeker dat je een badjas draagt die jou goed past en ook goed staat. Ook vinden veel mensen het een prettiger idee om een badjas te dragen die nog niet door allerlei andere mensen gedragen is.

De merken Cawö en VanDyck, die we al eerder noemden, zijn zowel voor dames als heren goede keuzes bij het zoeken naar een mooie, chique saunabadjas . Voor heren hebben we ook nog een paar badjassen waar bamboekatoen in verwerkt zit. Bamboekatoen is een prachtig materiaal om in de sauna te dragen. Het ademt en absorbeert goed. Je krijgt het in bamboekatoen niet snel te warm of te koud!

Luxe ochtendjassen

Saunabadjassen zijn heel mooi, maar misschien ben jij juist wel op zoek naar een luxueuze badjas om thuis te dragen, als je thuiskomt van een lange dag, of als je lekker een weekendje vrij hebt. Katoen en bamboekatoen zijn prima geschikt om thuis te dragen, maar ook fleece en satijn zijn heel populair. Met name satijn ziet er al snel super luxueus uit.

Ons huismerk  Satin Luxury maakt prachtige satijnen badjassen. Korte  kimonobadjassen kun je krijgen in allerlei verschillende kleuren, van mysterieus zwart tot feestelijk champagnekleurig. Daarnaast hebben ze ook nog een paar lange  satijnen badjassen met prachtige patronen erop: een lichtblauwe badjas met kraanvogels, bijvoorbeeld, of een donkerrode met witte tijgers.

Chique badjassen voor kinderen

Ook voor kinderen hebben we natuurlijk een aantal luxe badjassen in huis. Hoewel de meeste  kinderbadjassen er vooral leuk en speels uitzien, hebben we ook wat badjassen in huis die je echt wel chic kunt noemen. Een klassieke  fleece badjas met een mooie glans en een donkere kleur ziet er bijvoorbeeld al heel snel luxueus uit.

De  katoenen badjassen van het merk Seahorse zien er ook heel luxueus uit. Deze zijn te koop in vier verschillende kleuren: lichtgrijs, donkergrijs, zwart en lichtroze. Doordat ze gemaakt zijn van hoogwaardig katoen, kunnen ze goed vocht absorberen. De afwerking van deze badjassen is prachtig en de kleuren staan iedereen goed. Deze badjassen zijn ook heel geschikt voor tieners.

Jouw naam op een badjas?

Weet je wat een luxe badjas pas echt luxueus maakt? Als je je naam er in een mooi lettertype op laat zetten. Zeker voor saunabadjassen, die toch regelmatig tussen andere badjassen aan de kapstok hangen, is het niet alleen mooi, maar ook heel handig om je naam te laten borduren. We hebben een uitgebreide borduurservice bij Badjasparadijs met heel veel verschillende opties.

Zo kun je bijvoorbeeld zelf het model van je badjas kiezen, of je een badjas van fleece of katoen wilt en natuurlijk de kleur van je badjas. Voor het borduren zelf hebben we een aantal verschillende lettertypes. Vooral de gekalligrafeerde letters zien er heel luxueus uit. Doordat je zelf de kleur van de badjas en van de letters kunt kiezen, is het niet heel lastig om daar een chique look aan te geven. Een  zwarte badjas met gouden letters is bijvoorbeeld altijd fancy.