Badjas met logo

Het is altijd leuk om een gepersonaliseerde badjas te hebben. Dat geldt niet alleen voor individuele mensen, maar ook voor teams of bedrijven. Het kan op verschillende momenten ideaal zijn om badjassen met logo te hebben, of je nu zelf een hotel runt, of een zwemteam coacht.

Leuk voor hotels en spa’s

Als je denkt aan bedrijven die badjassen gebruiken, dan zijn hotels en spa’s waarschijnlijk de eerste die in je op komen. In de meeste hotelkamers liggen wel badjassen in de kast – zeker als het hotel een sauna of zwembad heeft. Dan lopen gasten vaak zelfs in de badjas door de gangen om naar de faciliteiten te komen. Maar ook zonder zulke faciliteiten is een badjas altijd handig om te hebben, gewoon om bijvoorbeeld na het douchen aan te trekken.

Ook spa’s verhuren vaak badjassen en dan is het handig om een badjas met logo te hebben. Dat ziet er meteen super fancy en professioneel uit! Trouwens, wist je dat badjassen bij de items horen die het meest uit hotelkamers gestolen worden? Misschien dat een logo op de badjassen diefstal iets minder aantrekkelijk maakt, omdat de badjas dan wel heel duidelijk gestolen is.

Op deze badjassen kunnen we onder meer logo's borduren
 1. Draagbare deken kinderen - met naam borduren
  Draagbare deken kinderen - met naam borduren
  € 42,50
 2. Baby badjas met naam – katoen – 5 kleuren
  incl. slabber
  Baby badjas met naam – katoen – 5 kleuren
  € 29,50
 3. Fleece kinderbadjas borduren
  TIP!
  Fleece kinderbadjas borduren
  € 32,50
 4. Tiener badjas borduren - fleece
  Tiener badjas met naam - fleece
  € 42,50
 5. Fleece kinderbadjas met naam
  Fleece kinderbadjas met naam
  € 32,50
 6. badjas kind
  Jouw naam op een kinderbadjas - Meisjes
  € 39,95

6 producten(en)

Of als relatiegeschenk

Natuurlijk hoeft het bedrijf niet direct met badjassen te maken te hebben, om een badjas met logo te laten maken. Het kan ook gewoon een heel leuk relatiegeschenk zijn. Als een medewerker bijvoorbeeld een jubileum viert, of met pensioen gaat, is het leuk om een gepersonaliseerde  badjas cadeau te geven. Bij zwangerschapsverlof is het ook een goed cadeau.

Nog een heel andere situatie: als je een activiteit doet waarbij je zelf een badjas draagt. Badmeesters kunnen bijvoorbeeld best een badjas met het logo van het zwembad gebruiken, denk ik zo. Voor sporters is het ook tof. Je kunt bijvoorbeeld voor een team van waterpoloërs, synchroon zwemmers, of duikers mooie, persoonlijke badjassen maken met het logo van het team op de voorkant en de achternamen van de sporters op de achterkant.

Welke badjassen hebben we?

Uiteraard hebben we heel veel keuze als het gaat om badjassen waarop we kunnen borduren. Op onze website vind je al een heleboel voorbeelden van basic badjassen waar een borduursel altijd goed op uitkomt, maar in principe kunnen we op bijna al onze badjassen wel borduren. Bedenk je dan alleen wel dat in een druk patroon het logo minder goed te lezen gaat zijn.

Ook binnen onze standaardopties valt er nog een hoop te kiezen. Zo hebben we badjassen in verschillende materialen, verschillende kleuren en ook verschillende modellen en maten. Wil je bijvoorbeeld een korte  damesbadjas met rits, of liever een lange  uniseks badjas met ceintuur? Ga je voor één standaardmaat, of weet je precies welke maten je nodig hebt?

Thuis relaxen of in de sauna?

Het materiaal is altijd belangrijk om over na te denken. Onze basic badjassen zijn gemaakt van 100% katoen of 100% fleece en beide stoffen hebben heel verschillende eigenschappen. Katoen is het meest veelzijdig. Als je wilt dat de badjassen geschikt zijn voor bij het zwembad, in de sauna of na het douchen, dan is katoen de beste optie, omdat het goed water absorbeert.

Fleece heeft echter ook een paar voordelen. Het houdt goed warmte vast, is heel licht en ontzettend zacht. Als je dus echt op zoek bent naar ochtendjassen, dan is fleece een goede keuze. Echter, voor relatiegeschenken of  hotelbadjassen zijn  katoenen badjassen meestal populairder. Zacht badstofkatoen is namelijk ook prima geschikt als ochtendjas .

Een kleur die past bij je logo

Het uitkiezen van de juiste kleur is ook iets om even bij stil te staan. Wit is natuurlijk de meest populaire optie voor badjassen. Veel mensen denken bij badjassen direct aan wit en dat ziet er ook het meest ‘schoon’ uit. Toch kan een badjas in een andere kleur ook heel leuk zijn – zeker voor sportbadjassen, die best een beetje mogen opvallen.

Het handigste is natuurlijk om een kleur te kiezen waarin je logo goed opvalt. Als het logo witte onderdelen heeft, dan kan een badjas in een donkere kleur, zoals zwart of marineblauw, juist heel mooi zijn. Heeft het logo zwarte letters, dan is de keuze voor een lichte kleur waarschijnlijk beter.

Neem contact met ons op!

Wil je badjassen met logo bestellen? Stuur ons dan vooral even een mailtje of neem telefonisch contact op. We hebben op onze website geen standaardprocedure voor logo’s, maar via persoonlijk contact valt er heel veel te regelen. We kunnen dan snel een offerte maken en ook laten weten hoe lang het gaat duren voordat je de badjassen in huis hebt.

Natuurlijk kunnen we tijdens dit contact ook advies geven over bijvoorbeeld de maten die je het beste kunt bestellen, welke kleuren wel of niet mooi bij elkaar staan en hoe bepaalde badjassen vallen op verschillende lichaamstypes. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Ook in grote oplagen

Als je badjassen met logo koopt, dan doe je dat vaak in een grotere oplage. Bij ons is dat goed mogelijk! We hebben een hoop badjassen op voorraad en kunnen zo nodig bijbestellen. Zelfs als je badjassen nodig hebt voor een nieuw hotel met 100 kamers, moet dat goed te regelen zijn. Laat ons via de telefoon of de mail weten wat voor wensen je hebt en wij denken graag met je mee!