Saunabadjas

Eigenschappen sauna badjas:

Sauna badjas

Voor de frequente saunabezoeker heeft badjasparadijs enkele toppers aan badjassen in haar collectie.

Als je op zoek bent naar een comfortabele badjas voor sauna gebruik kun je het beste kiezen voor een badjas gemaakt van 100% katoen. Katoen heeft namelijk naast een absorberende functie ook de volgende eigenschappen, elasticiteit, duurzaamheid, sterkte en daarnaast is een badjas van 100% katoen luchtdoorlatend.

Katoen heeft de eigenschap 1 a 2 cm te krimpen bij het gebruik van de droogtrommel.

Bovengenoemde eigenschappen maken de badjas ideaal voor frequent saunagebruik.

Kimono badjas sauna

Je kunt kiezen uit een korte badjas of een lange. Ook is een badjas met capuchon ideaal voor sauna gebruik. Maar ook een kimono badjas of een badjas met sjaalkraag lenen zich voor frequent sauna gebruik.

Sauna badjas met naam

Mocht jij nu altijd de genene zijn die zijn badjas eind van de sauna dag niet terug kan vinden. Bestel dan een badjas met naam (een badjas met borduring ). Voorzie een effen badjas van een persoonlijke naam of tekst. Zo gaat er nooit iemand met jouw badjas van door. De badjassen die geschikt zijn voor borduringen zijn leverbaar in diversen kleuren en maten. Voor jong en oud is badjasparadijs.nl het online adres als je op zoek bent naar een badjas met naam.

Online een sauna badjas kopen

We hebben ervoor gekozen om alleen badjassen te voorzien van een borduring en niet te gaan voor het bedrukken van badjassen. Een badjas bedrukken gaat uiteraard wel maar door veelvuldig gebruik en veelvuldig wassen zou de bedrukking kunnen vervagen. Dit is uiteraard met een borduring niet zo. Mocht je toch interesse hebben in badjassen bedrukken laat ons dit dan even weten. We kunnen het uiteraard wel bieden. Voor vragen kun je altijd mailen naar info@badjasparadijs.nl. We streven er naar om alle vragen binnen 24 uur te beantwoorden.

Bestel je sauna badjas dus makkelijk, veilig en snel online in onze webshop.

Vandaag besteld is morgen aan huis.

 

Toon alle sauna badjassen
  • Sauna badjas bestellen
  • online sauna badjassen bestellen