Badjassen winkel

Sinds 2008 timmeren wij hard aan de weg om online al uw badjas wensen in vervulling te laten gaan. Wij proberen u te verbazen en te verrassen, met badjassen van top kwaliteit tegen een betaalbare prijs. U vindt bij ons badjassen die u slechts online, bij ons, kunt bestellen. Unieke exemplaren die dus niet in de winkel te verkrijgen zijn, slechts bij de NR. 1. op badjas gebied:

Online badjassen winkel

Ambitieus zijn we zeker! We willen uitgroeien tot een toonaangevende webshop binnen ons segment waar wij ons ook echt op specialiseren. Een geschikte badjas voor iedereen! Een webshop van formaat waar de klant vindt wat hij zoekt, een mooie badjas binnen elk budget. Maar ons streven is wel om daarbij de hoogstaande service en ook de persoonlijke noot niet uit het oog te verliezen. Een fijne band met onze klanten is voor ons het belangrijkste, en daar gaan we heel ver in. Als de klant tevreden is, pas dan zijn wij dat ook.

Wij hopen dat u tevreden bent over ons badjassen aanbod, service en kwaliteit. Ons verzoek: bent u tevreden? Zo ja, zeg het voort! Zo nee, laat het ons dan weten. Uw mening, opmerkingen, vragen en suggesties zijn voor ons heel belangrijkl Mail met ons! Onze klantenservice kunt u op maandag t/m zaterdag bereiken van 09:30 tot 17:30 via telefoonnummer 0251-273040 of 24/7 per mail info@badjasparadijs.nl. Actief op Facebook? Join us on badjasparadijs en blijf goed geinformeerd.

Algemene informatie: