Een mooie badjas hoeft beslist niet duur te zijn

Online badjassen bestellen bij de online badjas specialist: badjasparadijs.nl

Op dit moment kunt u in onze badjassen webshop betalen met de volgende betaalmethode:

IDEAL

Uw voordelen

  • U betaalt op de vertrouwde manier van internetbankieren.
  • U betaalt via de veilige software van internetbankieren.
  • Wij versturen uw bestelling direct, mits op voorraad.
  • Betaling via iDEAL is gratis.

Nieuw bij badjasparadijs:

Achteraf betalen (+2 .95 euro):

 

Bij achteraf betalen kunt u eerst uw bestelling ontvangen en dan de factuur betalen. Indien u kiest voor achteraf betalen gaat u akkoord met de daarbij behorende algemene voorwaarden. Voor de beoordeling van uw aanvraag worden de door u ingevulde gegevens conform de bepalingen van de algemene voorwaarden doorgezonden naar Focum Commerce B.V. Indien akkoord kunt u achteraf betalen en ontvangt u van ons de bestelling en een factuur. Deze factuur moet u binnen 14 dagen na factuurdatum betalen.

De afhandeling van uw betaling wordt door ons uitbesteed aan Buckaroo. Op onze factuur staat aangegeven hoe u (na ontvangst van de goederen en/of diensten) de factuur dient te betalen. Voor uw gemak  ontvangt u van ons ook een e-mail met een betaalkoppeling, waarmee u de factuur ook kunt betalen.  

U dient akkoord te gaan met de algemene voorwaarden. Deze  Algemene voorwaarden Badjasparadijs kunt u hier lezen.

LET OP!

Voor het kopen op rekening hanteren wij bepaalde voorwaarden. Lees deze voorwaarden goed.

Onze voorwaarden:

  • Voor Achteraf betalen wordt er 3 euro extra, per bestelling, administratie kosten gerekend.
  • Indien uw bestelling binnen de afgesproken tijd, ongebruikt en onbeschadigd, retour komt; dient u alsnog de factuur te voldoen aangezien de orderafhandelins is uitbesteeds. Badjasparadijs.nl zal na binnekomst van uw bestelling uw betaling checken en u het aanschafbedrag retourneren. De 3 euro administratiekosten blijven van kracht.
  • Na ontvangst van uw bestelling, heeft u 14 dagen de tijd om uw rekening te betalen.
  • Het factuur- en afleveradres moeten gelijk zijn en kunt u niet wijzigen.
  • U ontvangt de factuur bij uw bestelling en per email. Betaalt u uw rekening niet binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling, dan ontvangt u per email een herinnering. Ontvangen wij na de herinnering het factuurbedrag nog niet, dan dragen wij de vordering over aan het incassobureau. Alle kosten voor het niet op tijd betalen, zijn voor uw rekening.

Online een badjas kopen? bij badjasparadijs.nl kan dan veilig & snel en de volgende werkdag heeft u de badjas al in huis.