Ochtendjas

Er zijn maar weinig kledingstukken met een naam die zo specifiek aangeeft wanneer ze gedragen moeten worden als de ochtendjas. Maar wees gerust: er is niemand die je erop zal aanspreken als je jouw ochtendjas ’s avonds of – tijdens een weekend dat je geen verplichtingen hebt bijvoorbeeld – in de middag aantrekt. Vooral niet omdat je een ochtendjas normaal gesproken in de privacy van je eigen huis draagt: wie zou zich er dan nog aan moeten storen? Vaak worden ze ook badjassen of kamerjassen genoemd. Hoe jij ze zelf ook wilt noemen, het zijn kledingstukken die voor ontspanning staan. Je slaat ze namelijk heel gemakkelijk om op momenten dat jouw werk en de hectiek van alledag wel de laatste dingen zijn waar je aan wilt denken. Bij badjasparadijs.nl helpen we je om op de juiste en meest stijlvolle manier te relaxen.

Ochtendjas voor binnen

Toch nog een ruim begrip; kleding voor binnen. Uiteraard denken we onmiddelijk aan de badjas en het huispak. Maar ook aan nachtkleding of een versleten joggingpak.

Badjas voor binnen

Hoewel sommigen van ons met alles de straat op gaan (ik zag laatst iemand in een badjas over straat gaan om een aantal blokken verder bij haar moeder op de koffie te gaan!) zullen de meeste van ons een badjas alleen binnen dragen. :-)

Sauna badjas - badjas voor buiten

Uiteraard zie je de badjas in de sauna of aan het zwembad. Hoe was dat eigenlijk vroeger?

De geschiedenis laat ons zien dat (t)huiskleding niet iets is van deze tijd. In het begin van de vorige eeuw droegen mannen vaak een zogenaamd rookjasje, een korte kamerjas die zijn naam te danken had aan het feit dat de heer des huizer in dit jasje een sigaar placht aan te steken, vaak met bijpassend cognacje. Voor de dames bestonden er ook kamerjassen, deze groegen de jassen alleen in gezelschap van de naaste familie, terwijl de heren best bezoek konden ontvangen in hun "huisjasje".

Het was zelfs chique en niet voor iedereen weggelegd.

Ochtendjas online bestellen

Een eeuw later kleden we ons dus nog steeds vaak om als we binnenshuis zijn. Veel van ons zijn pas echt hun dagelijkse beslommering kwijt als de werkoutfit verwisseld is voor iets makkelijks en de benen op tafel kunnen. Zo wordt het gevoel thuis te zijn versterkt. Wat er wordt verstaan onder kleding voor binnen is heel persoonlijk. Wellicht kunnen we het beter hebben over kleding voor thuis. Een oud t-shirt van je partner, een badjas, een pyjama of een oude wijde jurk, het kan allemaal. Maar waar je ook voor kiest; belangrijkste is dat je je goed voelt in wat je draagt. En dat geldt voor buiten maar zeker ook voor binnen.

Vind hier de ideale ochtendjas momenten , voor de perfecte start van de dag!

Opvallende badjassen

Tegenwoordig is het aanbod aan ochtendjassen voor dames en heren uitgebreider dan ooit. Dat zal niet iedereen zich realiseren, want mensen denken bij een ochtendjas toch nog vaak aan een saaie uni kamerjas met een ceintuur, maar er is zoveel meer op de markt dan dat. Ons assortiment is het ultieme bewijs daarvoor. Wie van een traditionele ceintuur houdt kan natuurlijk ook gewoon bij ons terecht, maar we hebben daarnaast modellen waarop de ceintuur vervangen is door een rits. We hebben zelfs modellen waarop beide opties gecombineerd worden! Laat je verder verrassen door de enorme verscheidenheid aan kleuren, stoffen, prints en patronen. Ben je bang dat je kou vat met natte haren? Dan is een badjas met capuchon misschien wel wat voor jou. En voor extra draagcomfort zou je in plaats van een klassieke lange badjas voor een lekker lichte korte badjas kunnen gaan.

Met zoveel verschillende badjassen in de aanbieding ga je in onze collectie geheid de badjas vinden die helemaal aan jouw wensen voldoet. Er zijn zo ontzettend veel unieke, originele ontwerpen dat je zelfs op je meest ontspannen relaxmomenten gaat opvallen. Als je ondanks deze verscheidenheid je nieuwe ochtendjas nog verder wilt personaliseren, kan dat ook. Een badjas met naam laat zien dat jouw kamerjas van jou en niemand anders is. Maar je kunt bijvoorbeeld ook ter herinnering aan een heerlijk weekendje weg het logo van je sportteam, een datum of een zelf ontworpen afbeelding op je ochtendjas laten drukken. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk. Zie je nu hoe veelzijdig de badjas kan zijn? Wij bewijzen met ons aanbod graag hoeveel variatie er met dit relaxte kledingstuk mogelijk is.

Badjassen online bestellen

Door het gemak van online bestellen is die ene heerlijke ochtendjas die helemaal bij jouw wensen qua lifestyle, comfort en uitstraling past altijd binnen handbereik. En onze webwinkel is 24 uur per dag en zeven dagen per week geopend. Jij kunt dus op ieder gewenst moment in alle ontspanning jouw gedroomde badjas kopen. Het gemak van onze badjassen ervaar je ook in ons bestelproces. In de relaxmodus gaan is dus maar een paar muisklikken bij jou vandaan. Kun je het al voelen?

Wij van badjasparadijs.nl hopen je hiermee te kunnen helpen. Wij bieden het grootste online badjassen aanbod. Alle badjassen zijn direct uit eigen voorraad leverbaar. Vandaag je besteld is morgen je huisjas geleverd. Comfort en genieten staat centraal.

Voel je thuis in een badjas van badjasparadijs.nl