Badjas met capuchon

Badjas met capuchon

Of je nu op zoek bent naar een kinderbadjas met capuchon een dames badjas met capuchon of een heren badjas met capuchon? dit is HET online adres.

Eindelijk een perfect online adres voor alle soorten en maten badjassen. Ruime collectie aan badjassen met keuze uit meer dan 100 verschillende. Zo hebben wij kinderbadjassen, dames badjassen en heren badjassen. En in deze categorieen hebben we weer korte badjassen, lange badjassen, badjassen van katoen, badjassen van fleece, badjassen met prints en uiteraard badjassen met capuchon.

 

  1. 1
  2. 2
  1. 1
  2. 2

Een capuchon geeft een badjas een stoere uitstraling. Uiteraard kun je de capuchon ook functioneel gebruiken voor bijvoorbeeld het drogen van het haar of het warm houden van het hoofd.

Capuchon badjas online

Met 1 druk op de knop heb je een totaal overzicht van alle badjassen met capuchon die wij op dit moment kunnen leveren. Alle badjassen zijn op voorraad en kunnen direct worden geleverd. Vandaag besteld is dus morgen aan huis.

Online badjassen winkel

Badjassen met capuchon hebben wij van o.a. onderstaande merken; VanDyck, Mcgregor, Badrock, Yep en Badrock de Luxe.

Bestel dus vandaag nog online een nieuwe badjas met capuchon en geniet vanaf morgen elke ochtend en/of avond van deze nieuwe aanwinst. Verwen jezelf of een ander met een nieuwe badjas uit onze shop. Makkelijk en snel te bestellen.