Badjassen

Online bieden wij u het grootste assortiment aan badjassen. U hoeft beslist de deur niet meer uit voor een nieuwe badjas. Deze bestelt u makkelijk, veilig en snel vanuit uw luie stoel. Onze klantenservice zal zorgdragen voor een snelle levering. Alle badjassen zijn bij ons op voorraad en kunnen direct worden geleverd.

Heeft u vragen? Wij helpen u graag. U kunt ons per telefoon bereiken of uiteraard per mail.

Online badjas winkel

Kijk en oordeel zelf, badjassen

Een badjas is leuk als cadeau, relatiegeschenk of simpelweg voor uzelf. Geniet dagelijks van het comfort van een badjas.

Badjas zwart

€ 49,95

Badjas als relatiegeschenk

Wilt u als ondernemer een badjas als relatiegeschenk bestellen, dan hoeft u niet verder te zoeken! Binnen onze badjassenwinkel treft u niet alleen een ongekend scala aan soorten badjassen en kamerjassen, maar ook vele mogelijkheden om uw bedrijfslogo op de badjas te laten bedrukken. Iedere wens is in principe haalbaar; zo kunt u binnenkort bij ons zelfs 3-d prints op badjassen bestellen! Maar wat maakt Badjasparadijs.nl nu echt uniek? Wij vertellen u graag meer.

Kwaliteit en keuze

De keuze van ons assortiment mag indrukwekkend genoemd worden; bij ons bestelt u onder andere:

Wij leveren hoogwaardige kwaliteit, tegen altijd scherpe prijzen.

Bedrukkingsmogelijkheden

Wij bieden u de keuze uit verschillende bedrukkingstechnieken, namelijk:

  • Opdruk: Iedere opdruk is mogelijk, u kunt hierbij uw eigen logo, tekst of afbeelding aandragen en de gewenste positie aangeven.
  • Borduren: Het borduren van een logo of tekst is eveneens naar wens mogelijk. Ons team adviseert u graag verder.
  • Stof borduursel: Een mooie, opvallende keuze is het aanbrengen van uw bedrijfsnaam in één van onze mooie stoffen; de stof wordt vervolgens op de badjas geborduurd.
  • 3-D prints: Nog even en u kunt binnen onze webwinkel uw bedrijfsnaam of logo in 3-d laten printen; dit levert een spectaculair resultaat op! Informeer naar de mogelijkheden.

Kleine of grote bestelling plaatsen?

Onze klanten kunnen al vanaf 1 stuk een badjas bestellen. Koopt u badjassen als relatiegeschenk, dan zal de oplage naar alle waarschijnlijkheid wat groter zijn. Ons team maakt graag een passende offerte op maat voor uw bestelling, we verzoeken u in dat geval contact met ons team op te nemen.

Hebt u specifieke wensen omtrent de bedrukking? Ons ervaren team van specialisten helpt u graag verder en is er om al uw vragen te beantwoorden, zodat u exact dat product besteld zoals u het in gedachten had.

Hebt u juist hulp of advies nodig om tot een mooie en bijzondere badjas te komen? Ook in dat geval adviseert ons team u graag. Wij komen altijd tot mooie oplossingen op maat.

Leveringstijden

Badjasparadijs.nl levert binnen 1 tot 2 werkdagen bedrukte badjassen op maat! Hier zijn wij best een beetje trots op, aangezien wij de enige webwinkel zijn met een dergelijke korte leveringstijd. Bestelt u grotere aantallen, dan kunnen de leveringstijden afwijken, wat wij uiteraard met u doornemen.

Al uw badjas wensen gaan in vervulling: saunabadjas, kinderbadjas, dames badjas, heren badjas, kimono badjas, badjas met borduring. Direct uit voorraad leverbaar.