Kinderbadjas met capuchon

Kinderbadjas met capuchon

Voor wie er op zoek is naar een kinderadjas met capuchon: bij badjasparadijs zetten we ze even overzichtelijk voor je op een rij. Zo kun je in één oogopslag een badjas met capuchon naar smaak uitkiezen en bestellen. Het bestellen van een badjas werkt makkelijk en snel in onze webshop en mocht je vragen hebben dan helpen we je uiteraard graag. Je kunt mailen naar info@badjasparadijs.nl of telefonisch contact met ons opnemen. We staan je graag te woord.


 1. Kinderbadjas kopen
  25% korting
  Glow in the dark kinderbadjas
  Normale prijs € 39,95 Speciale prijs € 29,95
 2. Kinderbadjas fuchsia
  Kinderbadjas fuchsia
  € 19,95
 3. Kobaltblauwe kinderbadjas
  Onze keuze
  Kinderbadjas kobaltblauw
  € 22,95
 4. Kinderbadjas met capuchon
  Kinderbadjas wit
  € 22,95
 5. kinderbadjas playshoes
  Badjas haai - badjas capuchon
  € 24,95

Kinderbadjassen met capuchon:

Kinderbadjassen met capuchon gemaakt van 100% katoen.
Kinderbadjassen met capuchon gemaakt van 100% fleece

Dit is slechts een greep uit ons uitgebreide kinderbadjassen assortiment. Kinderbadjassen te veel om op te noemen. Verkrijgbaar in leuke prints, van verschillende materialen, in verschillende kindermaten en verschillende modelen. Klik hier voor alle  kinderbadjassen .Badjas kids - kinderbadjas met capuchon bestel je online in onze webshop. Vandaag besteld is morgen aan huis. Meer tekst en uitleg m.b.t. onze kinderbadjassen , klik hier.

Kinderbadjassen met capuchon

Badjas met naam

Ook in de categorie  badjas met naam vindt u kinderbadjassen die u kunt voorzien van een naam of tekst. U kunt kiezen voor een badjas met borduring, een print of een naam in stofjes. Heerlijke badjassen voor jong en oud bestelt u eenvoudig in onze webwinkel. Het hele gezin shopt een badjas in onze online winkel. Onze badjassen zijn met zorg geselecteerd. Niet tevreden? laat het ons weten.