Kinderbadjassen matenoverzicht

Online kinderbadjassen kopen?

Online kinderbadjassen kopen?

Om direct de juiste maat kinderbadjas te bestellen vindt u hieronder wat tekst en uitleg over de gehanteerde badjas maten in onze online badjassen winkel.De maat van kinderkleding is, net als bij baby's, ongeveer gelijk aan de lichaamslengte van het kind in centimeters. Meet voor het bestellen even de lichaamslengte van het kind. Onze kinder badjassen worden aangeduid in leeftijd, die komen ongeveer overeen met onderstaande kindermaten:


 1. Snuggie kind grijs - mt. 104 t/m 134
  Lekker warm
  Snuggie kind grijs - mt. 104 t/m 134
  Speciale prijs € 34,95 Normale prijs € 39,95
 2. Snuggie kind khaki - mt. 104 t/m 134
  Lekker warm
  Snuggie kind khaki - mt. 104 t/m 134
  Speciale prijs € 34,95 Normale prijs € 39,95
 3. Snuggie kind unicorn - glow in the dark
  Snuggie kind unicorn - glow in the dark
  Speciale prijs € 39,95 Normale prijs € 44,95
 4. Snuggie kind unicorn - mt. 104 t/m 134
  Snuggie kind unicorn - mt. 104 t/m 134
  Speciale prijs € 39,95 Normale prijs € 44,95
 5. Kinder snuggie met capucohon - fleece poncho kind - olifanten
  Kinder snuggie met capucohon - fleece poncho kind - olifanten
  Speciale prijs € 39,95 Normale prijs € 44,95


Online kinderbadjassen kopen?

Leeftijd confectiemaat

(XS)  3-4 jaar  98 - 104
(S)  5-6 jaar  110 -116
(M)  7- 8 jaar  122 - 128
(L)  9-10 jaar  134 - 140
(XL) 11-13 jaar  152 - 158

 

Kinderbadjassen van Aegean Apparel hebben een andere maatboog:

(XS)  3-4 jaar
(S) 3-4 jaar
(M) 5-6 jaar
(L) 7-8 jaar
(XL) 9-10 jaar.

Kinderbadjassen en babybadjassen bij Badjasparadijs

Kinderbadjassen en babybadjassen bij Badjasparadijs

Bij Badjasparadijs hebben we een uitgebreid assortiment aan baby- en kinderbadjassen. Naast de normale witte of blauwe badjassen die u misschien bij andere winkels zou vinden, hebben wij een heleboel badjassen met leuke prints en mooie kleuren. Al onze badjassen zijn van de hoogste kwaliteit en gaan dus lang mee. Mocht u er dus een op de groei willen kopen, dan kunt u er zeker van zijn dat hij het zo lang overleeft.

Onze  kinderbadjassen zijn gemaakt van katoen of fleece. Beide stoffen zijn ideaal voor badjassen en beide hebben zo hun eigen voordelen. Een kinderbadjas van katoen of een babybadjas van katoen is een geweldig kledingstuk om mee te nemen naar het zwembad. De meeste kinderen zijn dol op zwemmen, maar niet zo dol op afdrogen. Om te voorkomen dat ze nog druipend van het water hun kleding al aan beginnen te trekken, is een kinderbadjas van badstof ideaal. In plaats van een handdoek kunt u gewoon deze badjas meenemen. Ook op de camping is een badjas van badstof een perfecte oplossing. Die kunnen de kinderen gewoon over hun badkleding aantrekken en zo lekker warm en droog terug naar de tent lopen.

Kinderbadjassen van fleece zijn op heel andere momenten nuttig. Fleece kan niet zo goed tegen water (het gaat dan klef aanvoelen), maar is wel heerlijk warm en zacht. Op een koude ochtend, winteravond en al helemaal als uw zoon of dochter met een griepje thuis zit, is een fleece badjas een heerlijk kledingstuk. Lekker ontspannen thuis in een zachte badjas die zo strak omgeslagen kan worden als comfortabel is. Een heerlijke manier om tv te kijken, een boek te lezen of een spelletje te doen op de iPad. Neem een kinderbadjas met capuchon als u echt op zoek bent naar iets warms en comfortabels.

Badjas voor uw zoon of dochter

Badjas voor uw zoon of dochter

Hoe klein kinderen ook zijn, ze weten vaak zelf heel goed wat ze mooi en lelijk vinden. Het is voor hen dus heel leuk om zelf hun nieuwe badjas uit te kiezen. De catalogus van Badjasparadijs is lekker overzichtelijk, wat het heel makkelijk maakt om een badjas uit te kiezen. Scrol samen door onze website heen, bekijk ons aanbod en laat de keuze voor de ideale badjas lekker over aan uw zoon of dochter!

Bent u echt op zoek naar iets heel persoonlijks? Wij kunnen ook een badjas borduren voor uw kind. Voor kinderbadjassen hebben we verschillende methodes om de naam op de badjas te maken. Zo kunt u bij ons een geborduurde kinderbadjas of geborduurde babybadjas bestellen. Hier kunnen we in verschillende lettertypes de naam van uw zoon of dochter op borduren, of natuurlijk een ander woord, zoals een schattig koosnaampje dat u gebruikt. We hebben borduurdraad in verschillende kleuren en kunnen zelfs glow in the dark borduren. Dat is pas stoer!

Een andere methode om kinderbadjassen te versieren, is door de letters als lapjes stof op de badjas te naaien. Dit is een methode die we op dit moment alleen bij kinderbadjassen gebruiken. We hebben stof met sterretjes in de kleuren roze en blauw. De opgenaaide lapjes stof zien er misschien wat speelser uit dan een formele borduring. Het is aan u – en uw kind! – om te bepalen welke methode u het leukste vindt.

Mocht u nog vragen hebben dan horen we dit graag. Succes met kiezen van een geschikte kinderbadjas. Badjasparadijs heeft het grootste online assortiment aan betaalbare kinderbadjassen. De kinderbadjassen zijn verkrijgbaar in leuke prints en zullen een glimlach tover op het gezicht van uw kind! Uw badjas vandaag besteld, morgen geleverd.