Badjas retour?

Badjas retour?

Badjasparadijs.nl wil uiteraard dat je tevreden bent met de artikelen die je bij ons koopt. Mocht je daarom niet tevreden zijn met een artikel, dan heb je bij badjasparadijs.nl 30 dagen de tijd om het artikel te retourneren.

Wanneer de bestelde badjas(sen) niet aan jouw verwachtingen voldoen of je hebt bijvoorbeeld een verkeerd product besteld, dan kun je gebruik maken van de zichttermijn van 30 werkdagen om zonder opgaaf van redenen het bestelde product gefrankeerd te retourneren of te ruilen. De 30 werkdagen gaan in op de werkdag na de ontvangst van het product van badjasparadijs.nl. Om misverstanden te voorkomen bewaart u voor de zekerheid het track and trace nummer van uw retourzending.

De zichttermijn geldt echter niet voor alle producten die je in onze webwinkel online kunt kopen. De uitzonderingen zijn speciaal voor jou gepersonaliseerde badjassen, design services of speciaal voor jou bestelde badjassen. Deze kunnen uiteraard niet geruild worden.

De product(en) kunnen alleen gefrankeerd geretourneerd worden indien het product nog ongebruikt in de originele verpakking, retour gestuurd wordt aan Badjasparadijs.nl met daarbij onderstaand retourformulier. De kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening, ongefrankeerde retourzendingen worden niet geaccepteerd.

Voldoet jouw retourzending aan de voorwaarden dan storten wij het volledige aankoopbedrag van de geretourneerde producten, binnen 1-2 dagen retour op jouw bankrekening. Voor meer informatie kun je contact opnemen ; stuur een email naar info@badjasparadijs.nl en wij garanderen je een snelle reactie.

Print onderstaand formulier en stuur dit mee.

Download hier het retourformulier

Badjasparadijs.nl : De online badjassen speciaalzaak.