Badjas badstof

Op Badjasparadijs.nl bieden wij grofweg twee soorten badjassen aan: badjassen van fleece en badstof badjassen. Badstof wordt gemaakt van katoen. Daarom noemen we badjassen van badstof ook wel katoenen badjassen. Dit katoen is niet glad, zoals bij een t-shirt, maar juist zacht en aaibaar, zoals bij een lekkere zachte handdoek. Uiteindelijk is dat ook wat een badjas moet zijn: een zachte handdoek die je aan kunt trekken. Heerlijk voor na het douchen of als u net uit bad stapt.

Badjas die tegen vocht kan

Het grootste voordeel aan een badjas van badstof, is dat hij goed tegen vocht kan. Zoals gezegd is badstof ook het materiaal waar handdoeken van gemaakt worden. Een badjas van katoen is dus enorm geschikt om aan te trekken over een nat lichaam. Dat kan zijn na het douchen of badderen, maar ook in het zwembad of in de sauna is een badjas van badstof een ideaal kledingstuk. Katoen is in deze gevallen een betere optie dan fleece, omdat fleece snel klef aan gaat voelen. Een badjas van fleece is dan weer heerlijk om te dragen als u eens lekker lui op de bank hangt, of ‘s ochtends als u net uit bed komt.

Een badjas van badstof is dus goed in vocht opnemen, maar hij zit ook nog eens heel lekker. Door de manier waarop het katoen bewerkt is, voelt het heerlijk knuffelig aan. Zo’n zachte badjas is deaal voor een dagje wellness, waar het niet alleen belangrijk is dat uw badjas goed tegen vocht kan, maar ook zeker dat hij comfortabel zit. Bij Badjasparadijs kunnen wij dat comfort zeker garanderen.

Modellen badstof badjassen

Onze badjassen van badstof zijn te koop in een heleboel verschillende modellen. Zo hebben wij bijvoorbeeld badjassen die u gewoon om kunt slaan, maar ook badjassen met rits. U kunt badjassen krijgen in heel veel verschillende kleuren en met leuke prints. Zelf een print maken? Kijk eens naar onze gepersonaliseerde badjassen. U kunt bijvoorbeeld een badjas met geborduurde naam bestellen, maar ook een badjas met print. Wij beperken ons zeker niet tot de wereld van de volwassenen. Kijk maar eens naar ons assortiment kinderbadjassen en babybadjassen. Wij hebben badjassen voor jongens en badjassen voor meiden van elke leeftijd. Stoer en schattig en allemaal van de fijnste badstof gemaakt.

Badjassen bestellen kunt u eenvoudig via onze site doen. Wij hebben een uitgebreide catalogus, waar u gemakkelijk doorheen kunt navigeren. Kies een mooi model uit en geef uw maat en de kleur aan die u wilt. Behalve effen badjassen, hebben wij ook trendy badjassen van badstof in opvallende modellen of met mooie prints. Neem bijvoorbeeld onze damesbadjassen met satijnen randjes, of een herenbadjas met het Superman-logo erop. Zo’n leuk ontwerp maakt het dragen van een badjas pas echt tot een feest. Deze trendy badjassen zijn ideaal om te dragen naar de sauna of op vakantie. Zo hoeft u nooit meer aan een volle kapstok te zoeken naar uw eigen badjas, die springt er namelijk meteen uit!