Badjassen voor het hele gezin
Winkelwagen

Blog

Hoewel mijn man en ik allebei een druk werkschema hebben, proberen we toch elk jaar wel een weekje of twee naar het buitenland te gaan. Voor dit jaar hadden we al een leuke vakantie geboekt: lekker naar Spanje! Helaas, voordat we weg gingen werd Spanje ‘oranje’ en mochten we er niet meer heen. Dan maar een lekker weekendje weg in eigen land met z’n tweeën. Hoe is dat nu?

Lees verder

Als ik een blog schrijf over iets nieuws op onze site, gaat het meestal om een nieuw badjassenmerk, of een model waar ik heel enthousiast over ben. Deze keer wil ik het over iets anders hebben, namelijk AfterPay. Vanaf nu ook te gebruiken op onze site!

Lees verder

Het is natuurlijk nog niet zo ver. Eerst komt Halloween nog en daarna komt Sinterklaas aan in het land. Toch begint het al wel voelbaar kouder te worden buiten en heb ik de verwarming thuis alweer aan gehad. Tijd voor wat koudere kleuren dus, zoals ijsblauwe badjassen.

Lees verder

In de zomer leek het allemaal zo goed te gaan, maar sinds een paar weken zitten we toch echt overduidelijk in de tweede corona golf. Het is tijd om opnieuw thuis te blijven, te Sykpen met vrienden en ons werk via Zoom te doen – en natuurlijk om weer in badjas aan het werk te gaan.

Lees verder

Ik heb al eerder voor een blog in oktober geschreven over last minute Halloween kostuums die je van je badjas kunt maken, maar bedacht me eigenlijk nu pas dat veel kinderen ook Halloweenfeestjes houden. Hoe maak je een Halloween kostuum voor kids van een badjas?.

Lees verder

Een hele tijd geleden heb ik een blogje gemaakt over badjassen in kunst, waarin ik schreef over schilderijen waar badjassen op te zien zijn. Nu wil ik even kijken naar de meest kunstzinnige badjassen in ons eigen assortiment.

Lees verder

Veel mensen hebben maar één of hooguit twee badjassen die ze eigenlijk het hele jaar door gebruiken: een comfortabele ochtendjas en eventueel nog een saunabadjas. Toch denk ik dat het handiger is om in ieder geval voor elk seizoen een badjas te hebben. Dat leg ik hier uit.

Lees verder

Over de meeste kleding zullen huisdieren niet zo snel een mening hebben, maar met badjassen lijkt dat toch anders te zitten. Met name katten schijnen badjassen ontzettend leuk te vinden. Vandaar deze blog over badjassen en huisdieren.

Lees verder

Wat is jouw favoriete feelgood film? Ik heb er zelf een paar: allemaal romantische comedy’s die ik al veel te vaak gezien heb, maar die toch altijd leuk blijven. Een van mijn absolute toppers is Legally Blonde en ik vind het dan ook heel leuk om aan mensen te vertellen dat wij het badjasmerk uit de film verkopen dat Elle Woods ook draagt.

Lees verder