Blog

Bij elke nieuwe collectie van het Duitse merk Cawö zit ik gelijk te kijken welke badjassen wij daarvan in onze catalogus aan kunnen bieden. Het verbaast me altijd weer hoeveel zij kunnen met een paar kleuren! Vandaag ben ik dus helemaal blij, want we hebben weer nieuwe herenbadjassen van Cawö.

Meer Lezen

Het EK is begonnen en na een goede overwinning tegen Polen zit de oranjesfeer er helemaal in. Voor wie er nog niet mee begonnen was, is het dus de hoogste tijd om wat voetbalkleding te kopen. En dan bedoel ik niet een sportief tenue, maar juist een lekkere voetbaldeken voor kinderen om enthousiast mee op de bank te hangen – en op te springen bij een doelpunt!

Meer Lezen

Ik vind het altijd exciting als we een nieuw merk in ons assortiment erbij krijgen. De laatste nieuwe toevoeging is het elegante merk Aruelle. Deze fancy badjassen zitten super lekker en staan iedereen goed!

Meer Lezen

Ik heb het er in mijn blogs en op andere pagina’s van de website vaak over dat badjassen heel geschikt zijn als cadeau, maar welke badjas geef je cadeau? Er zijn zo veel keuzes, dat het misschien helemaal niet zo gemakkelijk is om de juiste badjas te kiezen. Ik help je daar graag mee!

Meer Lezen

Op de een of andere manier lijkt het leven altijd extra druk voordat de vakantieperiode in de zomer begint. Daarom is dit het ideale moment om even weg te vluchten in een leuke dagdroom. Vandaag hebben we als badjasfantasie: gevangen in een computerspel. Het is een populair genre van verhalen in Japan, geloof ik, maar deze gaat over badjassen, haha.

Meer Lezen

Het warme weer van de afgelopen tijd was alvast een heerlijk voorproefje voor de zomer, maar het smaakt naar meer, haha. Ik kan niet wachten tot de zomer! Daarom schrijf ik vandaag vast een blog met al mijn favoriete badjasmomenten van de zomer.

Meer Lezen

Ik noem regelmatig de sauna als een ideale manier om te ontspannen in een badjas – en als ik sauna zeg, dan bedoel ik meestal de spa in het algemeen. Warme sauna’s, baden en zwembaden op lichaamstemperatuur en natuurlijk af en toe een koude douche of dompelbad om je lichaam rust te geven. Maar wat maakt een saunadag zo relaxed?

Meer Lezen

Is het tijd om een nieuwe badjas te kopen? Wat mij betreft altijd, haha! Maar welke kleur kies je? Bij Badjasparadijs hebben we badjassen in alle kleuren van de regenboog, plus een heleboel mooie, aardse kleuren. Hoe weet ik welke kleur mij staat? Daar heb ik je graag bij!

Meer Lezen

In mijn blogs heb ik het vaak over hoe relaxed het wel niet is om met een zachte badjas naar de sauna te gaan en daar een dag of middagje te chillen… maar wat doe je in de sauna? Voor mensen die nog nooit zijn geweest, is dat best een logische vraag. Krijg je massages? Zit je gewoon urenlang te zweten? Is er een restaurant of neem je krentenbollen mee in een boterhamzakje? Daar gaat deze blog over!

Meer Lezen