Blog

Een badjas hoef je meestal niet te combineren. Het is een volledige outfit van één kledingstuk (behalve als je er sokken bij wilt dragen). Toch is het leuk om te kijken naar kleuren die mooi bij elkaar passen. Je kunt je badjas altijd laten borduren of een extra ceintuur kopen!

Meer Lezen

Bij een typische gamer wordt al snel aan een jongen of man gedacht, maar er zijn ook genoeg meiden die het leuk vinden om te relaxen met een computerspel – of juist hun energie erin kwijt te kunnen. Daarom ga ik eens kijken welke badjassen met gamer girl vibes wij in ons assortiment hebben!

Meer Lezen

Er zijn verschillende sites waar klanten reviews achter kunnen laten over hun ervaringen met onze webshop. Eén ervan is zelfs gelinkt op de site, zodat je gemakkelijk kunt zien welke reacties mensen allemaal plaatsen. Natuurlijk lees ik die reacties wel, maar pas deze week drong eigenlijk tot me door hoeveel positieve berichten daartussen staan! Blijkbaar doen we echt iets goed.

Meer Lezen

Het is tijd voor een nieuwe badjas, maar welke ga je kiezen? Bij Badjasparadijs hebben we ontzettend veel verschillende opties voor je liggen. Om een beetje richting te geven in ons grote assortiment, schrijf ik vandaag een blogje over de beste herenbadjassen van katoen.

Meer Lezen

Tijd om een nieuwe badjas te kopen? Een mooie damesbadjas van katoen is vaak een prima keuze. In deze blog vertel ik je de voordelen van katoenen badjassen en noem ik een paar merken die supermooie badjassen van katoen maken.

Meer Lezen

Als ik mensen vertel dat mijn webshop badjassen verkoop, dan krijg ik best vaak de vraag: wanneer heb je een nieuwe badjas nodig? Veel mensen herinneren zich de laatste keer niet dat ze een nieuwe badjas hebben gekocht. Mijn antwoord is dan meestal: nou, nu, blijkbaar, haha.

Meer Lezen

Een badjas is heerlijk om aan te trekken als je net uit bad of onder de douche vandaan komt, maar welke van die twee doe jij liever? Ga jij liever onder de douche of in bad? Zelf weet ik het eerlijk gezegd niet. Allebei zijn ze soms wel heel prettig, haha.

Meer Lezen

Als ik denk aan kinderkleding, dan denk ik al snel aan kleding met allerlei gezellige kleuren, opvallende patronen, gave prints, teksten waarvan je je afvraagt wie er heeft bedacht dat ze op kinderkleding moeten staan… (serieus, wie bedenkt die teksten soms, haha). Maar soms is het ook fijn om wat rustigere kinderkleding te hebben. Daarom vandaag een blog over eenkleurige kinderbadjassen.

Meer Lezen