Hoe kan ik mijn badjas laten personaliseren?


Wie bij Badjasparadijs een badjas koopt, heeft al een veel persoonlijkere badjas dan bij de meeste andere winkels. Wij hebben namelijk een heel groot aanbod van badjassen in verschillende modellen, materialen, maten en kleuren. Wil je echt een unieke badjas? Dat kan bij ons ook. We leggen je graag uit hoe je je badjas kunt laten personaliseren


Badjas laten personaliseren

Hoe kan ik mijn badjas laten personaliseren?

Badjas met naam
 1. Draagbare deken kinderen - met naam borduren
  Draagbare deken kinderen - met naam borduren
  € 42,50
 2. Sauna kimono met naam borduren
  Sauna kimono met naam borduren – 9 kleuren
  € 55,50
 3. Satijnen kimono dames ruffle borduren – 4 kleuren
  Satijnen kimono dames ruffle borduren – 4 kleuren
  € 46,50
 4. Baby badjas met naam – katoen – 5 kleuren
  incl. slabber
  Baby badjas met naam – katoen – 5 kleuren
  € 29,50
 5. Velours badjas met kroon + naam borduring
  nieuw
  Velours badjas met kroon + naam borduring
  € 79,50
 6. draagbare deken met borduring
  Draagbare deken met naam borduren
  € 57,50


Geborduurde badjassen

De populairste manier om badjassen te personaliseren is door erop te borduren. Bij Badjasparadijs.nl doen we dat graag voor je. Je kunt in onze catalogus voor verschillende badjassen kiezen waarop geborduurd kan worden. Zo kun je kiezen voor een fleece badjas, een katoenen badjas, een sauna badjas, een badjas met rits, een badjas met capuchon en alle kleuren van de regenboog. Jouw badjas is dus niet alleen uniek doordat je naam erop staat, maar ook doordat je alle andere keuzes zelf kunt maken. Zelfs voor het lettertype van het borduursel hebben we meerdere opties!

Weet je eigenlijk nog niet zo goed wat voor soort badjas je zoekt? Bedenk dan hoe je hem wilt gaan gebruiken. Voor een sauna badjas is een katoenen badjas het beste. Het beste is om te kiezen voor een badjas in een rustige kleur. Wil je liever een lekkere ochtendjas? Dan is een fleece badjas waarschijnlijk de beste keuze. Neem een kleur waar jij je lekker in voelt, want een ochtendjas moet op elke manier lekker zitten. Ritsen, capuchons en andere design-elementen zijn vooral esthetisch. Neem de badjas die je er het mooiste uit vind zien!

Een geborduurde badjas is niet alleen heel leuk voor jezelf, maar ook een mooi cadeau. Een badjas is een luxe item, waarin je je heerlijk kunt ontspannen. Dat is mooi om te krijgen, toch? Met naam geborduurd wordt het cadeau nog net wat persoonlijker. Natuurlijk kun je ook kiezen om iemands initialen te laten borduren, of bijvoorbeeld een datum. Dat laatste is leuk als huwelijkscadeau of voor een jubileum. Een relatiecadeau voor zakenpartners kan een badjas ook zijn. In dat geval hebben we de optie om een bedrijfslogo te borduren. Neem contact met ons op voor meer informatie en een offerte.

 1. Fleecebadjas met naam borduren - unisex
  Fleecebadjas met naam borduren - unisex
  € 45,00


Badjas bedrukken

Borduren is de populairste vorm van personaliseren, maar niet de enige. Bij ons kun je een badjas namelijk ook laten bedrukken. Een vraag die we hier veel over krijgen, is of de verf er niet snel af gaat in de was. Hier hoef je je geen zorgen over te maken. De manier van printen die wij gebruiken onttrekt juist verf aan de badjas. De print is dus altijd wit en gaat even lang mee als de kleur van de badjas zelf. Met de hoge kwaliteit badjassen die wij bieden, heb je hier dus jaren plezier van.

Prints zijn wat steviger dan borduursels. Borduren wordt meestal gedaan op de borst of de rug van de badjas. Het printen doen we op de rug of de mouwen. Een badjas met print heeft daardoor een wat meer sportief uiterlijk. Leuk om te kopen voor bijvoorbeeld een zwemteam. Je zou bijvoorbeeld de naam of het logo van het team op de rug kunnen laten zetten en de namen van de sporters op de mouwen. Dit geeft zelfs het kleinste amateurteam nog een professionele uitstraling.


Voor de kinderen

We hebben het tot nu toe vooral gehad over badjassen voor volwassenen, maar hoe zit het eigenlijk met kinderbadjassen? Ook die kunnen bij ons natuurlijk gepersonaliseerd worden. Kinderen vinden het vaak super stoer om kleding te dragen met hun eigen naam erop. Een lekkere zachte badjas die speciaal voor hen geborduurd is, zal al snel een favoriet kledingstuk worden. Kies een badjas in hun lievelingskleur, of laat ze lekker zelf kiezen. Kinderen weten vaak heel goed wat ze mooi vinden. Naast kinderbadjassen hebben we zelfs babybadjassen waarop geborduurd kan worden. Dat is een geweldig kraamcadeau!

Om het allemaal nog wat extra bijzonder te maken, hebben we ook de optie om te borduren met glow in the dark garen. Hoe stoer is dat? Ook bij kinderbadjassen heb je de keuze uit meerdere lettertypes. Wil je een dik, sportief lettertype, of juist een mooi rond en gekalligrafeerde letter? Bij ons kan het allemaal. Ook voor kinderen hebben we de keuze uit fleece en katoen. Wil je de badjas vooral gebruiken na het bad of de douche? Koop dan een katoenen badjas. Is hij meer bedoeld voor koude ochtenden of avonden? Dan is fleece beter.

Bedrukken doen we niet bij kinderbadjassen, maar we hebben wel een heel leuk alternatief. Bij kinderbadjassen kun je namelijk een naam met lapjes stof op de jas laten naaien. De stof is blauw of roze en bedrukt met sterretjes. De badjassen komen ook in verschillende kleuren. De dikke letters zien er sportief uit, maar door de sterretjes doen ze ook denken aan een pyjama. De ideale badjas dus om te dragen na de zwemles, maar ook voor het slapengaan. Weet je nu niet zo goed wat je moet kiezen? Laat je zoon of dochter lekker meekijken!

 1. Fleece kinderbadjas borduren – 6 kleuren
  TIP!
  Fleece kinderbadjas borduren
  € 32,50

Gepersonaliseerde badjas kopen

Er zijn dus een heleboel manieren om een badjas te laten personaliseren. Veel van die opties staan gelukkig gewoon opgesomd onder een speciale categorie in onze catalogus (‘Badjas met naam’). Hier heb je een duidelijk overzicht van wat er allemaal mogelijk is aan materialen, kleuren en methodes van personaliseren. Als je op een product klikt, krijg je aan de rechterkant een menu waarin je tekst, lettertype en kleuren kunt instellen. Onderaan het menu staat een preview van de tekst. Zo is het dus heel makkelijk om een persoonlijke badjas te bestellen. Let wel goed op de maat, want badjassen met naam kunnen niet geruild worden.

Heb je een ander verzoek, zoals een badjas met een bedrijfslogo, of wil je een groot aantal geborduurde badjassen bestellen? Dan is het het beste om even contact op te nemen met onze klantenservice. Wij kunnen je wensen dan bekijken en een passende offerte opmaken. Zelfs buiten de catalogus om is er wat borduren en drukken betreft bij ons een hoop mogelijk!

 1. kinderbadjas met naam borduren
  TIP!
  Kinderbadjas borduren GLOW in the dark
  € 27,50