Babybadjas als kraamcadeau

Bij de komst van een baby hoort een orgineel geschenk. Een babybadjas is een leuk cadeau. Onze kleinste badjas is 0-12 maanden en wordt erg vaak gebruikt als kraamcadeau. Al onze baby badjassen zijn gemaakt van 100% katoen en leverbaar in leuke frisse kleuren.

Baby badjas online bestellen?

In onze webwinkel bestelt u eenvoudig een babybadjas . Het bestellen van een origineel kraamcadeau is eenvoudig en snel bij badjasparadijs.nl

* een baby badjas incl. een borst en of rugborduring: Zo heb je een uniek cadeau. De baby badjas met naam is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De badjas heeft een capuchon. Ook leuk om te geven vanuit een bedrijf met het bedrijflogo op de borst of rug. 

Prachtige kinderbadjassen met naam

Als ouder weet je meestal exact wat je kind leuk vindt of niet, tenminste, dat denk je dan als ouder. Want het wil ook nog wel eens voorkomen dat je denkt: 'Wèrkelijk?? Wil je daarméé over straat'!? Zo dwong mijn zoontje me onlangs een Mario (Nintendo) vestje te kopen met allemaal kleine, gekleurde Nintendo poppetjes er op. Hij mocht namelijk een vest kopen en hier viel zijn oog op. Het leek wel een pyjama-jasje. Wat een super lullig vestje dacht ik nog, en probeerde hem te behoeden voor deze fashion-failure (in paniek; 'kinderen op school zullen je ècht uitlachen'). Fout. Zoon razend. En wat bleek naderhand? Iedereen sprak hem aan over zijn coole vestje. Mijn les? Kinderen weten zelf hartstikke goed wat leuk is en wat niet. Wij hebben nauwelijks zicht op basisschool-trends, dat wil zeggen: op de hypes die zich soms razendsnel ontwikkelen.

Fashionable naar het zwembad; een serieus ding

Met je kind naar het zwembad gaan is ook een serieuze mode aangelegenheid. Natuurlijk loopt jouw zoon of dochter in de leukste en hipste zwemkleding. En natuurlijk heb je de badjasjes en slippers paraat voor je kinderen; bij voorkeur een badjas met naam van je kind hierop. Nog specifieker: de naam van je kind in een hippe stof geborduurd op zijn of haar badjasje. Dat is dus waarmee je gezien wilt worden.

Kinderbadjas met naam cadeau geven?

Sommige grootouders, of andere familieleden en vrienden vinden het maar lastig om een verjaardagscadeau voor een kind van 6, 7 of 8 jaar te verzinnen. Te groot voor poppen en autootjes en te klein voor duurdere cadeaus. Een kinderbadjas met de eigen naam hierop vind ieder kind leuk om te krijgen. Het is een mooi, volwaardig en duurzaam cadeau, waarmee je niet alleen blije kinderen krijgt, maar ook de ouders vinden het geweldig.

Binnen onze badjassenwinkel zijn tal van mooie en inspirerende voorbeelden van mooie kinderbadjassen te vinden, want zomaar een naam borduren op een  badjas is niet altijd wat kinderen mooi vinden; juist het gebruik van stoere stoffen, of schattige dessins vinden kinderen mooi! En wij sturen de badjas binnen 1 tot 2 werkdag op.

Badjas-cadeaubon. Handig!

Het is ook mogelijk om een cadeaubon weg te geven, zo kunnen ouders en kind samen de allermooiste kinderbadjas zelf uitzoeken! Het is maar net waar de voorkeur ligt; praktisch, of juist heel persoonlijk.