Kinderbadjas

Een kinderbadjas houdt je zoon of dochter heerlijk warm. Of ze nu onder de douche vandaan komen of dat ze op een luie zondagochtend aan de ontbijttafel aanschuiven: een badjas is altijd lekker comfortabel. En bij het Badjas Paradijs bestel je die leuke kinderbadjas online!

Kinderbadjas met capuchon

Al onze kinderbadjassen zijn gemaakt van flannel fleece of katoen. Deze zachte stoffen zijn lekker licht en soepel waardoor het comfortabel aanvoelt. Hierdoor trekken kinderen maar al te graag hun nieuwe badjas aan. Toch moet een kinderbadjas natuurlijk niet alleen praktisch zijn, maar ook bij de smaak van jouw kind passen. En jongens en meiden houden van kleur. Daarom vind je het het Badjas Paradijs de meest uiteenlopende kleuren, van lieflijk roze tot felblauw en groen. Want een badjas hoeft helemaal niet saai te zijn. Is jouw zoon of dochter dol op gekke prints? Ga dan voor een kinderbadjas met een leuke dierenprint. Wat dacht je bijvoorbeeld van een stoere tijger of een grappige zebra? In zo'n badjas loopt ieder kind graag in rond. Voor het ultieme comfort kun je ook kiezen voor een kinderbadjas met capuchon. Hier kunnen ze zich helemaal inwikkelen wat ideaal is als het 's avonds voor het slapen gaan wat kouder wordt.

Kinderbadjas met naam

Heb je meer kinderen in huis? Of vind je het handig om de badjas mee te nemen naar het zwembad? Dan is een badjas met naam onmisbaar. Zo weet je kind meteen welke van hem of haar. Op aanvraag borduren wij namen op de badjas zodat jouw Tom of Sophie zich extra speciaal voelt. Een Kinderbadjas met naam is al te bestellen vanaf 1 stuk en wij garandere neen snelle levering. Daarnaast hebben wij badjassen in de collectie met opvallende applicaties. Favoriet bij jongens zijn applicaties van piraten en voetballen. Met zo'n badjas kunnen ze volop fantaseren over hun zoektocht naar de schat of een leven als topvoetballer. Voor meisjes zijn er schattige kinderbadjassen met katjes of olifanten te koop. Dus laat je kinderen lekker struinen tussen ons grote aanbod. Wedden dat ze meteen verliefd worden op een van de leuke kinderbadjassen van het Badjas Paradijs? Vind je toch niet wat je zoekt, kijk dan volgende maand gewoon nog een keer. Onze collectie wisselt namelijk regelmatig waardoor er steeds nieuwe kleuren en prints bijkomen.

Veel van onze kinderbadjassen zijn ook verkrijgbaar in grotere maten. Zo bestaat er nooit meer twijfel over wie jouw kind is. Neem dus eens een kijkje in onze badjassen webshop en laat je inspireren door alle mogelijkheden!

kinderbadjas