Badjas borduren met naam

Welkom bij badjasparadijs.nl ; de online badjas specialist.

Sinds 2009 timmeren wij hard aan de weg om jullie een zo'n compleet mogelijke webshop te bieden op het gebied van badjassen. Ons assortiment blijft groeien. Niet alleen qua merken of modellen maar ook qua materialen staan wij niet stil.

 1. Kinder snuggie met borduring van naam
  Kinder snuggie met borduring van naam
  € 42,50
 2. Sauna kimono met naam borduren
  Sauna kimono met naam borduren – 9 kleuren
  € 55,50
 3. Satijnen kimono dames ruffle borduren – 4 kleuren
  Satijnen kimono dames ruffle borduren – 4 kleuren
  € 46,50
 4. Baby badjas met naam – katoen – 5 kleuren
  incl. slabber
  Baby badjas met naam – katoen – 5 kleuren
  € 29,50
 5. Velours badjas met kroon + naam borduring
  nieuw
  Velours badjas met kroon + naam borduring
  € 79,50
 6. Snuggie met naam borduren – 4 kleuren
  Snuggie met naam borduren – Zacht & Comfy
  € 57,50

Badjas met borduring

De badjassen met naam zijn verkrijgbaar als unisex badjas in onderstaande maatvoering:

XS, S/M. L/XL, XXL en XXXL.

Let goed per badjas op de maattabel. Over het algemeen hebben de badjassen een ruimere pasvorm dan mogelijk gewenst. De maattabel vindt u op de productpagina van de gewenste badjas.

Wij hebben een:

- capuchon badjas met naam

- velours badjas met naam

Beide badjassen zijn gemaakt van 100% katoen. Katoen heeft de eigenschap goed vocht op te nemen. Beide badjassen zijn dus ideaal als sauna badjas en voor het gebruik na een douche of bad. Dit is het online adres voor de mooiste badjas met naam. Badjassen van super kwaliteit in de meest frisse kleuren. Naast wit, antraciet, zwart en marine blauw; ook turquoise, oranje, geel, rood, etc.

Borduringen zijn verkrijgbaar in de meest uit één lopende kleuren.

Gepersonaliseerde badjassen - badjas met tekst

Klik hier voor alle geborduurde badjassen

Wij bieden u namelijk verschillende soorten badjassen aan die je binnen een handomdraai kunt voorzien van een borduring. Zo kun je kiezen voor een badjas met capuchon of zonder. Een badjas van terry katoen of een badjas van velours katoen. Ga er heerlijk voor zitten er neem een kijkje in ons ruime assortiment. Mocht je op zoek zijn naar een handdoek met naam, incl. een borduring? neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag aan een handdoek met naam die match bij u luxe badjas.

Badjassen met logo

Voor badjassen met logo ontvangen wij graag per mail uw aanvraag zodat wij aan de hand van het logo u een scherp voorstel kunnen doen. Naast traditioneel borduren bestaat er dus nu ook de mogelijkheid kinderbadjassen te voorzien van borduringen met stof. Voorbeelden zie hieronder:

Kinderbadjas met naam , uniek in Nederland, volgens de laatste trend!

Badjas met print

Wij kunnen ook badjassen voorzien van een print. Deze print kan geplaatst worden op elk gewenste positie op de badjas. De print is altijd wit (creme). Ook het printen of borduren van logo's is voor ons geen probleem. U mailt ons uw wensen en wij helpen u direct aan een scherpe offerte. Een badjas is het perfecte geschenk voor jong en oud.

Klik & bestel. Hieronder een snel overzicht van een selectie van onze badjassen met naam:

Let op: het ruilen van gepersonaliseerde badjassen is niet toegestaan. Heeft u twijfel over de maat, neem contact met ons op. Onze klantenservice helpt u graag.