Badjas met naam

Wat is er lekker na een warme douche of een geurend bad? Lekker in uw eigen badjas schieten en het lichaam even laten uitdampen. De zachte en vocht opnemende materialen zijn een weldaad voor het lichaam en de geest. Even heerlijk relaxen in een fraaie badjas met print op de bank of lekker ontspannen ontbijten in een Badjas met naam / geborduurde badjas is echt genieten. Een Badjas met naam is ook een persoonlijk en ontzettend leuk cadeau. Of een badjas met logo als relatiegeschenk.

Badjas met naam als origineel cadeau

Een gepersonaliseerde badjas is een geschenk voor alle leeftijden. Denk maar eens aan een schattig klein roze of blauwe badjas met naam als kraamcadeau of de naam erop geborduurd met een leuke stof? Ook al kan de baby het badjasje niet gelijk aan, het is zeker een blikvanger voor het kamertje. Binnen een afzienbare tijd kan de kleine ook genieten van het comfort van de badjas met borduring of naam. Hoe lekker is het niet voor een kleintje om na het zwemmen een lekker warm badjasje aan te krijgen? De ouders hoeven zich geen zorgen te maken dat iemand per ongeluk het verkeerde badjasje pakt, tenslotte staat de naam van het kind erop. Liever niet de naam op het badjasje? Dan is een badjas met een leuke print ook een optie. Een vertederende tekst, zoals: 'oma's schatje' of 'ik ben stoer er sterk' zal erg aanslaan. Genoeg mogelijkheden dus voor de kinderen om het badjasje te personaliseren, maar ook voor de volwassenen zijn er veel mogelijkheden die een badjas zeer speciaal maken. Bijvoorbeeld een geborduure badjas , op de voorzijde of op de rug.

Een badjas met naam als relatiegeschenk

Een dagje sauna of naar het zwembad in het bungalowpark? Een badjas met je eigen naam erop komt dan goed van pas. Een badjas met logo is leuk voor verenigingen of clubs die samen op pad gaan, maar natuurlijk ook een zeer geschikt middel om reclame te maken voor het bedrijf. Dit kan een badjas met print zijn of een badjas waarop het logo staat.. Bij de geprinte badjassen kunnen de afbeelding zowel op de mouw als op de rug hebben, de kleur is altijd in het offwhite. U hoeft zich geen zorgen te maken dat de print snel verdwenen is, deze blijft jarenlang zitten. Bij de gepersonaliseerde badjassen is veel mogelijk, ook als u zelf een idee heeft, kunnen we in overleg kijken of wij dit kunnen realiseren en een prijsopgaaf op maat maken. Het deskundige team van het Badjasparadijs denkt graag met u mee. Neem eens een kijkje bij het ruime aanbod in badjassen, u zult versteld staan van de vele kleuren en prints.