Badjas kind

Een badjas kan een kind zoveel comfort en behaaglijkheid bieden dat deze eigenlijk niet mag ontbreken in de kledingkast. Een kinderbadjas is er speciaal om kinderen een fijn, luxe, zacht en warm gevoel te geven. Er zijn diverse trendy modellen en designs als u zoekt naar een mooie badjas voor een kind. Indien gewenst kan de badjas voor het kind ook van een naam worden voorzien, waardoor deze ineens een stuk persoonlijker wordt.

Badjas kind online kopen?

Op de eerste plaats is de badjas kind natuurlijk heel fijn om na het douchen of badderen aan te trekken. Een puur momentje van rust na een drukke dag op school, op de sportclub en het buiten spelen. Gewoon lekker thuis voor de buis, zo vlak voor het slapen gaan. Natuurlijk kan de badjas met het kind mee naar het strand, naar het zwembad of een recreatiemeer. Niets is lekkerder dan volledig omringd te worden door een zachte en warme stof na het spetteren in het water. Kinderen ontwikkelen toch al snel een eigen smaak als het om kleding gaat, ook wanneer we het hebben over een badjas. Het is belangrijk dat de badjas het kind optimaal aanspreekt, en geen smaak is hetzelfde. Er is een ruime keuze aan kleuren, modellen en designs, waardoor er zeker een trendy badjas voor ieder kind te vinden is. Ook als u echt iets bijzonders zoekt voor uw zoon of dochter, kunt u bij ons een mooie badjas vinden. Zo hebben wij bijvoorbeeld de kinderbadjas ‘glow in the dark’. Dit is een meiden badjas met leuke hondenpootjes, die oplichten in het donker. Voor kinderen is dit natuurlijk heel leuk en spannend, maar ook voor volwassenen zijn glow in the dark-badjassen grappig. Deze badjas is daarom ook te koop als damesbadjas.

Behalve zo’n stoere glow in the dark-badjas hebben we natuurlijk ook nog badjassen die gewoon grappige prints en vrolijke kleuren hebben. We hebben badjassen met sterretjes, met hartjes, met voetballen, kusjes, bloemetjes… voor ieder kind hebben wij wel een leuk patroontje of thema. Onze kinderbadjassen zijn te koop in alle kleuren van de regenboog, van wit, roze en blauw tot limegroen en oranje. Veel van onze badjassen voor kinderen zijn omslag badjassen, die u dicht kunt knopen. Sommigen zijn echter badjassen met knoopjes. Dat ziet er natuurlijk helemaal schattig uit.

Badjas kind met naam

Badjas kind met naam

Alle kinderen worden blij van dingen die echt helemaal van hen zijn. Deze mogelijkheid is er ook met de badjassen kind. De badjas voor het kind kan worden voorzien van de eigen naam. Dat is niet alleen erg stoer en hip, maar natuurlijk ook uniek! Iedere willekeurige naam kan op mooie wijze worden aangebracht op het gekozen design. Bij Badjasparadijs hebben we verschillende methodes om de naam op de badjas te maken. Zo bieden wij bijvoorbeeld geborduurde badjassen aan, waarbij de letters met mooi gekleurd draad op de badjas geborduurd worden. Onze geborduurde badjassen kunnen ook met glow in the dark-draad aangeboden worden.

We kunnen ook printen op de badjassen. Om te voorkomen dat deze print in de was heel snel vervaagd, gebruiken we een techniek waarmee we de inkt onttrekken aan de badjas. Zo ontstaat er een stoere, witte print die jarenlang mee gaat. Als laatste hebben we ook nog de optie voor een techniek waarbij er lapjes stof op de badjas genaaid worden. Zeker voor een kinderbadjas ziet dit er heel erg leuk uit.

U heeft hiervoor de keuze uit een roze of blauw stofje. De badjassen zelf kunnen ook nog in verschillende kleuren gekozen worden. Zo wordt het echt een persoonlijke badjas. Kinderbadjassen met naam zijn ideaal, niet alleen omdat uw kind ervan gaat genieten, maar ook omdat u zo de badjas gemakkelijk terug vindt. Bij het zwembad, na de zwemles, bijvoorbeeld. Maar ook op vakantie komt het nog wel eens voor dat kinderen hun badjas ergens laten liggen. Als hun naam erop geprint of geborduurd is, is het absoluut geen moeite om hem terug te vinden.

Modellen kinderbadjassen

De Kinderbadjassen zijn stuk voor stuk van hoge kwaliteit, heerlijk zacht en natuurlijk ook heel trendy. Er is een mooie Kinderbadjassen voor elk kind te vinden in het gevarieerde assortiment. Zowel voor jongens als voor meisjes liggen de leukste designs klaar, in diverse modellen. Zo zijn er bijvoorbeeld lange en kortere modellen, en er zijn sportieve badjassen voor kinderen met een fijne capuchon. Uiteraard kunt u kiezen voor een badjas voor uw kind in een effen kleur, in meerdere kleuren of zelfs in full color. Bij ons kunt u echt alle kanten op. Één blik in onze catalogus laat al wel zien dat wij meer te bieden hebben dan de meeste winkels die badjassen aanbieden.

Bij het kiezen van een badjas voor uw kind draait het allemaal om het maken van keuzes. Gaat u voor een lang model, een kort model, een exemplaar in een effen kleur of juist voor een opvallend en kleurrijk design? Waar u geen keuze in hoeft te maken is de mate van comfort en kwaliteit. Alle kinderbadjassen zijn duurzaam, kwalitatief hoogwaardig, heerlijk zacht en comfortabel. Heeft u nog vragen of wilt u advies? Wij staan graag voor u klaar. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Modellen kinderbadjassen

Badjassen voor de hele familie

Naast kinderbadjassen verkopen wij bij Badjasparadijs natuurlijk ook dames badjassen, heren badjassen en unisex badjassen. Hier tussen onze kinderbadjassen vindt u ook een speciaal kopje met badjassen voor de hele familie. Dit zijn badjassen met hetzelfde patroon en model, maar met verschillende kleuren. Maar ook onze normale effen badjassen zijn te koop in alle soorten en maten. Ook deze zijn te verkrijgen als gepersonaliseerde badjas. Zo is het dus mogelijk om voor het hele gezin badjassen in dezelfde kleur te kopen, met de namen van de familieleden erop. Een leuke manier om te laten zien dat uw familie echt een team is. Bekijk vooral eens ons assortiment om al onze prachtige badjassen te bekijken.