Badjas voor meiden kopen bij badjasparadijs.nl

Sommige mensen denken bij badjassen aan iets oubolligs. Aan chagrijnige moeders met roze krulspelden in hun haar die boos zijn omdat hun dutje verstoord is. Of misschien wel aan van die rijke, oude mannen die een fluwelen, donkerrode of donkergroene kamerjas over hun kleding dragen. Maar badjassen zijn helemaal niet ouderwets, ze kunnen juist hip zijn! En waar ligt dat aan? Het design. Veel winkels verkopen alleen saaie badjassen in één kleur (meestal wit of blauw) en zonder printje. Bij badjasparadijs.nl hebben wij leuke badjassen voor meiden die bewijzen dat badjassen ook heel leuk kunnen zijn.

Stoere en schattige badjassen voor meiden

Maar wanneer draag je dan een badjas? Eigenlijk op heel veel momenten. Ga je een keer met je moeder of met je vriendinnen naar de sauna, dan loop je er fahionable bij met je meiden badjas. Ook op vakantie is een badjas van badstof heel handig. Als je naar het zwembad bent geweest en het is net te koud om in je bikini terug te lopen naar je huisje of plek op de camping: trek gewoon een badjas van katoen aan! Die werkt nog als handdoek ook. Met onze leuke designs steel je helemaal de show, terwijl je over het veld naar je tentje loopt.

Nog een leuke: op een sleepover met je vriendinnen. Als jullie bezig zijn met gezichtsmaskertjes en het lakken van elkaars nagels is een badjas natuurlijk het enige gepaste kledingstuk. Zeker als het een beetje te koud is om alleen in je pyjama te zitten. Dan is een badjas van fleece een geweldige oplossing. Vooral omdat fleece superzacht en knuffelig is. Het enige waar je dan nog voor op moet passen is dat je vriendinnen niet met hun gelakte nagels over je mouwen gaan aaien. Dat wordt natuurlijk wel heel verleidelijk, met zo'n zacht stofje.

Badjassen voor meiden online kopen

Badjassen zijn dus geen dingen die alleen door moeders en rijke oude mannen gedragen worden. Ze zijn op heel veel momenten superfijn om te hebben. Na het douchen geen zin om eindeloos met de handdoek in de weer te zijn? Trek je badjas aan! Wil je op een vrije ochtend nog niet meteen je skinny en je bh aan (want even serieus: de meeste kleding lijkt meer ontworpen te zijn om vrouwen te martelen!): een badjas zit comfortabel en trek je gemakkelijk aan. Even omslaan, vastknopen of dichtritsen en klaar.

Op onze website kun je badjassen voor meiden en uitaard voor jongens, kopen. Wij hebben een groot assortiment dames badjassen in heel veel verschillende kleuren en ontwerpen. Badjassen voor dames van fleece of badjassen voor vrouwen van katoen. Bekijk ons assortiment maar eens en vind de badjas die bij jou past.