Badjas voor jongens

Badjas voor jongens kopen

Badjas voor jongens kopen? Klik hier!

Jongens houden er vaak van om lekker actief te zijn. Ze rennen in het rond, klimmen overal op, spelen spelletjes of doen aan sport. Vooral jongens met veel fantasie zullen eindeloos op avontuur zijn. Van al het spelen worden ze vaak ook wel erg vies en daarom moeten jongens ook vaak in bad of onder de douche. En na het douchen is het tijd om even rustig aan te doen. Nu verkopen wij toevallig het ideale kledingstuk om na een douche of bad in te ontspannen: heerlijke badjassen voor jongens.

Leuke badjassen voor jongens

Voor jongens is het natuurlijk helemaal niet cool om rond te lopen in een saaie witte badjas. Een rode of  blauwe badjas begint in de buurt te komen van wat jongens willen of misschien een badjas met een echte jongens print. Gelukkig zijn wij er! Ook wij kregen genoeg van steeds maar weer diezelfde saaie badjassen die we ondertussen al overal hadden gezien en zijn gaan zoeken naar leuke, opvallende badjassen. Zo komt het dat wij juist super aparte en alternatieve badjassen voor jongens en meisjes, maar ook badjassen voor mannen en badjassen voor vrouwen verkopen.

Stoere badjassen voor stoere jongens dus. Onze badjassen voor jongens zijn niet alleen heel geschikt om aan te trekken na het douchen, maar ze zijn ook op andere momenten heel handig. Als je met de familie aan het kamperen bent, bijvoorbeeld, is het chill om na het zwemmen gewoon een badjas van badstof aan te trekken.

Leuke badjassen voor jongens

Geen gedoe met eindeloos afdrogen en je kan zo in je badjas terug lopen naar je tent of caravan. Of in de winter, als het buiten koud is, kun je binnen lekker je badjas over je kleding aantrekken. Vooral een badjas van fleece is geweldig om je in te nestelen voor de warmte.

Soorten badjassen voor jongens

Soorten badjassen voor jongens

Zoals hierboven al genoemd is, verkopen we twee soorten badjassen: badjassen van badstof en badjassen van fleece. Een badjas van badstof is ideaal om mee te nemen wanneer jouw jongen gaat zwemmen, of om hem aan te trekken wanneer hij uit bad komt. Badstof is een stof die snel droogt, het maakt dus niet uit of het nat wordt. De stof is even goed in het opnemen van vocht als een handdoek. Je jongen hoeft zich niet helemaal meer af te drogen, maar kan direct in zijn badjas gehuld worden en zal het zo vanzelf weer warm krijgen. Handig wanneer hij tussen het zwemmen door even op wil drogen. Jongensbadjassen zijn er voor alle leeftijden, van baby’s tot tieners. We hebben schattige én stoere patronen die passen bij de smaak van alle jongens.

Fleece is een zachte stof waar je het altijd behaaglijk warm in hebt. Met een fleecebadjas lopen jongens de hele dag door comfortabel rond door het huis. Waar ze ook mee bezig zijn, koud zullen ze het in ieder geval niet hebben. Daarnaast geeft fleece, een lichte, soepel stof, jongens veel bewegingsvrijheid bij het spelen. Met de speelse en stoere patronen die wij in de webshop aanbieden wordt het ook nog eens leuk voor jongens om een badjas van fleece of badstof van Badjasparadijs aan te trekken! In de webshop vind je bijvoorbeeld leuke badjassen met sport- of dierenpatronen. Jongens kunnen dus een badjas uitkiezen die past bij hun interesses. Het kan niet anders dan dat je iets geschiktst vindt op onze site.

Persoonlijk badjassen voor jongens

Op zoek naar een leuk cadeautje voor een jongen? Voor een verjaardagsfeestje of een andere feestelijke gelegenheid? Kies dan voor een persoonlijke badjas van Badjasparadijs.nl! In de webshop heb je de optie om een tekst te laten borduren op onze badjassen. Je kunt bijvoorbeeld een naam laten borduren, dat zal de jongen waar de badjas voor bedoeld is enig vinden! Natuurlijk zijn het niet alleen de kinderbadjassen die geborduurd kunnen worden: ook onze badjassen voor volwassenen kunnen voorzien worden van een naam of andere leuke tekst. In het bestelmenu kunt u kiezen uit verschillende lettertypes en kleuren, om je cadeau nog unieker te maken.

Je kunt ervoor kiezen om een tekst te laten borduren op de borst of de rugkant van onze badjassen, of natuurlijk allebei. Een badjas laten bedrukken kan eventueel ook, al raden we het niet aan, want het blijft niet goed zitten. Tot slot een groot voordeel van een geborduurde badjas bestellen bij Badjasparadijs.nl: de levertijd is één a twee werkdagen.

Zelfs al bent u laat met het kopen van een cadeautje voor je jarige jongen, dan nog is de kans groot dat de badjas er op tijd is. Natuurlijk wel zo prettig. Je wilt niet als enige zonder cadeautje aankomen op een kinderverjaardag! Ook voor meisjes en volwassen mannen en vrouwen hebben we ontzettend leuke badjassen in de webshop. Met de producten van Badjasparadijs.nl kun je het hele gezin voorzien van modieuze, smaakvolle badjassen.

Badjassen voor jongens online kopen

Badjassen voor jongens online kopen

In de webshop van badjasparadijs.nl kun je een groot assortiment aan leuke, hippe badjassen vinden. Wij hebben dames badjassen,  heren badjassen en uiteraard ook badjassen voor jongens en badjassen voor meiden . Al onze badjassen zien er lekker apart en alternatief uit. Dat is trouwens niet alleen maar leuk om te zien, maar ook nog eens handig. Op vakantie (of in het zwemab, bijvoorbeeld) raak je zo veel minder snel je badjas kwijt tussen de andere badjassen. Een witte badjas kan nog wel eens per ongeluk door iemand anders meegenomen worden, maar onze unieke designs zijn overal direct herkenbaar.

De badjassen van badjasparadijs.nl zijn gemakkelijk via onze site te bestellen. Ga gewoon naar de categorie van badjassen die jij zoekt en klik de badjas aan die je het mooist vindt. Wij hebben van alles in huis, van herenbadjassen van badstof tot vrouwenbadjassen van fleece. Ook kunnen we de badjas nog voor je customizen, door bijvoorbeeld je naam of initialen erin te borduren. Hoe leuk is het voor een jongen om een stoere  badjas te borduren met een eigen naam? Bekijk snel ons assortiment en aarzel niet om er een te bestellen!