Modieus in een zwarte badjas

Modieus in een zwarte badjas

Zwart is altijd in de mode, volgens mij. Het is zo’n algemene modekleur, dat mensen zelfs over ‘nieuwe’ modekleuren zeggen dat ze “the new black” zijn. Toch is het vinden van een zwarte badjas niet altijd gemakkelijk, omdat wit juist een hele populaire badjaskleur is. Nou, zwarte badjassen vind je bij Badjasparadijs genoeg!

Zwart als basis

Zwart staat bijna iedereen goed en matcht ook mooi met zo’n beetje elke andere kleur. Ik denk dat dat een van de redenen is dat het altijd in de mode is. Op zichzelf is zwart al heel mooi en het laat andere kleuren extra opvallen. Bij Badjasparadijs hebben we een paar mooie, zwarte basics met verschillende modellen, gemaakt van katoen en fleece.

Waarom noem ik ze basics? Nou, omdat wij er heel goed op kunnen borduren. Als je dus een badjas wilt die gepersonaliseerd is met bijvoorbeeld je naam, een datum, initialen of iets anders, dan is een zwarte badjas altijd een goede keuze. Bijna elke andere kleur is er goed op te zien er ziet er mooi uit. Een zwarte badjas is bijvoorbeeld heel mooi met een goudkleurige borduring, een neonkleurige, of juist een pastelkleur. Alles springt eruit!

De mooiste zwarte badjassen
  1. Damesbadjas ruit zwart wit - fleece
    Damesbadjas ruit zwart wit - fleece
    € 59,99
  2. Damesbadjas fleece zwart/donkergrijs met capuchon - Charlie Choe
    Cadeau TIP!
    Damesbadjas fleece zwart/donkergrijs met capuchon - Charlie Choe
    € 59,99
  3. Zwarte heren badjas met streepmotief - fleece
    Zwarte heren badjas met streepmotief - fleece
    € 38,50
  4. Rebelle damesbadjas giraffe – zacht fleece
    Rebelle damesbadjas giraffe – zacht fleece
    € 39,99
  5. Zwarte fleece badjas met capuchon – kort model
    25% korting
    Zwarte fleece badjas met capuchon – kort model
    Normale prijs € 39,95 Speciale prijs € 29,95
  6. fleece badjas in plus size maten - grote maten badjas van fleece met sjaalkraag - zwart - relax company
    Plus size badjas unisex - zwart
    € 55,00

6 producten(en)

Zwart is elegant

Ik heb hierboven één van onze zwarte basics nog niet genoemd en dat is onze zwarte satijnen kimono . Die heeft ook wel een andere stijl, vind ik. Deze zwarte badjas is een kort model, gemaakt van satijn. Ik ben zelf echt fan van satijn. Het is een enorm elegante stof. De glans doet een beetje denken aan zijde, maar het fijne van satijn is dat het een stuk betaalbaarder is dan echt zijde!

Onze korte, satijnen kimono heeft ook wel een sexy uitstraling. Het is een badjas die je volgens mij prima over je lingerie heen kunt dragen als je je partner een keer wilt verrassen, bijvoorbeeld. Doordat satijn zo’n dunne stof is, is het ook heel geschikt om in de zomer te dragen, bijvoorbeeld om je huid even rust te geven tijdens het zonnen. Let er dan wel op dat zwart sneller opwarmt dan veel andere kleuren!

Zwart is science fiction

We hebben dus best wel wat puur zwarte badjassen, maar dat is niet de enige keuze die je hebt. Tussen onze kinderbadjassen zit bijvoorbeeld een supergave zwarte badjas met Star Wars thema! Helemaal zwart is hij niet: de capuchon is afgewerkt met wit. Op de voorkant van de badjas staat het logo van Star Wars en op de achterkant een plaatje van een Storm Trooper.

Ik moet zeggen dat het me soms verbaast hoe populair Star Wars nog steeds is! Sowieso zijn er nog een heleboel hardcore fans van ‘vroeger’, maar ook jongere mensen zijn vaak gek op Star Wars. Nou ja, en nu met The Mandalorean en de introductie van baby Yoda kan het natuurlijk helemaal niet meer stuk, haha. Vind ik niet erg, want het betekent dat we deze leuke badjas langer in ons assortiment kunnen houden.

Zwarte kinderbadjassen
  1. Zwarte kinderbadjas spelcomputer - fleece
    Zwarte kinderbadjas spelcomputer - fleece
    € 29,95
  2. Draagbare deken met capuchon & mouwen - kind - zwart
    Lekker warm
    Draagbare deken met capuchon & mouwen - kind - zwart
    € 35,00
  3. Charlie Choe badjas kind met rits - zwart/donkergrijs
    topper
    Charlie Choe badjas kind met rits - zwart/donkergrijs
    Normale prijs € 39,99 Speciale prijs € 35,00
  4. Draagbare deken met capuchon & mouwen - kind - dino
    Draagbare deken met capuchon & mouwen - kind - dino
    € 33,00
  5. Draagbare deken met capuchon & mouwen - kind - tijgerkop
    Draagbare deken met capuchon & mouwen - kind - tijgerkop
    € 33,00
  6. Draagbare deken met capuchon & mouwen - kind - Haai
    Kado TIP!
    Draagbare deken met capuchon & mouwen - kind - Haai
    € 30,00

6 producten(en)

Zwart is voor gamers

Ik zat nog eens verder te kijken tussen onze kinderbadjassen en het valt me op dat best veel badjassen met een game-thema ook zwart zijn – of anders in een zwarte variant te krijgen zijn. Zwart is ook wel een stoere kleur, dus dat is ergens wel logisch. We hebben een paar verschillende kinderbadjassen die superleuk zijn voor kids die graag met hun spelcomputer spelen.

Zo hebben we een badjas met allerlei verschillende game-termen erop, zoals “Play Again” en “Game Over”. Mocht je geen badjas willen met “game over” erop, dan kun je ook kiezen voor onze badjas met game symbooltjes. Deze heeft de tekentjes die op de knoppen van controllers staan (kruisje, driehoekje, rondje, vierkantje). Voordat je die koopt, zou ik wel even bij de gamer in kwestie checken of de kleuren passen bij zijn/haar controller! Ik weet niet zeker of elk systeem hetzelfde is, haha.

Zwart is cool

De laatste paar ‘badjassen’ die ik wil bespreken zijn niet echt badjassen , maar eerder oversized truien. Deze fleecedekens met mouwen zitten lekker warm en zien er super leuk uit. We hebben ze in drie verschillende maten: voor jonge kinderen, oudere kinderen en voor volwassenen. Natuurlijk zijn deze fleecedekens niet allemaal zwart, maar de paar die ertussen zitten, zijn wel meteen heel cool!

Dan bedoel ik vooral de fleecedeken met wolvenpatroon en die met panterpatroon. Zelf vind ik vooral de hoodie met wolven gaaf, vooral omdat ik van roze en paars houd, haha. Die met panters is ook heel vet, maar natuurlijk wel geel. Ik zeg daar wel ‘natuurlijk’, maar het is niet alsof wolven in het echt paars en roze zijn, haha. Oh well, beide echt leuke ochtendjassen!

Zwart is schattig

Dan is er nog één fleecedeken met mouwen die ik niet heb genoemd en die wel een zwarte achtergrond heeft: de hoodie met dino’s. Zijn dino’s niet cool? Zeker wel, maar als je deze ziet, dan snap je wel waarom ik ze onder ‘schattig’ zeg in plaats van ‘cool’, haha. Ze zijn zo leuk ontworpen!

Deze dino-ochtendjas laat meteen zien wat ik bedoelde met dat zwart leuk staat bij elke andere kleur. De dino’s hebben allemaal gezellige, opvallende kleuren die door de zwarte achtergrond nog beter naar voren komen. Ik vind dit echt een superleuke ochtendjas. Zeker voor kinderen die nu in een dinosaurusfase zitten (waarom hebben zoveel kinderen een dinosaurusfase?) is het echt een super cadeau!

Groetjes!

SAS