Damesbadjassen met subtiele patroontjes

Damesbadjassen met subtiele patroontjes

Opvallende patroontjes verkopen we maar al te graag, hier bij Badjasparadijs. De hele webshop is opgericht met het doel om leuke badjassen te verkopen in Nederland. Maar wat is een 'leuke badjas'? Er zijn genoeg dames die juist liever een damesbadjas met een subtiel patroontje hebben. Die hebben we dus ook in huis!

Deze badjassen hebben mooie subtiele patroontjes
  1. Fleece damesbadjas wit/lichtgroen
    Fleece damesbadjas wit/lichtgroen
    € 39,95
  2. Petrol damesbadjas met knopen – zacht fleece
    Petrol damesbadjas met knopen – zacht fleece
    Normale prijs € 39,95 Speciale prijs € 33,00
  3. Damesbadjas grijs bolletjes – zacht fleece
    Damesbadjas grijs bolletjes – zacht fleece
    Normale prijs € 35,95 Speciale prijs € 30,00
  4. Lichtgrijs/groen damesbadjas met knopen
    Lichtgrijs/groen damesbadjas met knopen
    € 39,95
  5. Lords&Lilies badjas dames
    Lords&Lilies badjas dames
    € 66,95

Relaxed in grijs

Als eerste kom ik bijvoorbeeld in onze catalogus de grijze badjas met bolletjes tegen. Deze fleece damesbadjas ziet er net even wat interessanter uit dan een puur grijze badjas , doordat hij een patroon heeft in een net wat donkerder grijze kleur. Daardoor krijgt de stof visueel wat meer diepte dan als hij eenkleurig zou zijn. Subtiel, ja, maar daar hebben we het in deze blog ook over, haha.

Grijs is een superkleur voor een badjas als je een rustige kleur zoekt. Ja, natuurlijk, een felroze badjas met eenhoorns erop is super schattig, maar soms wil je je ogen ook eventjes rust geven! Deze grijze badjas ligt dan voor je klaar. Hij is gemaakt van heerlijk zacht fleece, dus het is zowel een opluchting voor je ogen als voor je huid. Fleece is trouwens ook lekker warm, dus dat is nog een extra voordeel.

Peach badjas

Oh, over zacht gesproken: onze peach badjas is ook echt heel fijn om te dragen. Deze badjas heeft een oranje-roze kleur (ehm ja, peach dus, haha) en is helemaal eenkleurig. Heeft hij dan toch een subtiel patroontje? Wat leuk dat je het vraagt! Ja, deze badjas heeft een patroon in het reliëf van de stof. Daardoor ziet de badjas er van een afstandje mooi rustig uit, maar zie je van dichterbij de cirkels die in de stof zitten.

De peach badjas en de grijze badjas met bolletjes zijn allebei gemaakt van fleece en ze hebben ook allebei een sjaalkraag. Wat is het voordeel van een sjaalkraag? Nou het ziet er sowieso heel mooi en luxueus uit – vind ik zelf in ieder geval. Verder maakt de extra stof rond je nek en schouders de badjas ook nog net wat warmer en comfortabeler.

Pretty in petrol

De peach badjas is niet de enige met een reliëf-patroon – en ook niet de enige die genoemd wordt naar een Engelstalige kleur, haha. We hebben namelijk ook nog onze petrol damesbadjas met knopen. Net als de peach badjas heeft deze een stof die op sommige plekken langer en korter is, waardoor er in dit geval een zigzagpatroon ontstaat. Mocht je de kleur petrol niet kennen: het is een soort donker groenblauw. Volgens mij staat deze kleur bijna iedereen goed!

Wat deze badjas bijzonder maakt, behalve de charmante kleur en het subtiele patroon, is dat hij niet alleen met een ceintuur dichtgaat. De ceintuur zit er vooral voor de show, want de sluiting van deze badjas bestaat uit knopen. Welke voor- en nadelen heeft dat? Nou, de badjas is iets minder snel aan en uit te trekken dan een klassiek model, maar hij blijft ook beter dicht zitten als je veel beweegt. Plus: de knopen zien er gewoon leuk uit!

Wit en lichtgroen

Natuurlijk hoeft niet elk subtiel patroon ook meteen eenkleurig te zijn. Je kunt ook twee kleuren met elkaar combineren die niet zo’n sterk contrast hebben. We hebben bijvoorbeeld twee verschillende badjassen in huis die grotendeels wit zijn, maar een lichtgroen patroon hebben. De ene heeft streepjes en de andere meer een schaakbord-patroon. Dat klinkt misschien wat te heftig om ‘subtiel’ te noemen, maar met deze kleuren valt dat heel erg mee.

Het patroon is niet het enige verschil tussen deze badjassen. Ook hier zit er weer een verschil in de sluiting. De geblokte badjas heeft een klassieke ceintuursluiting, terwijl de gestreepte badjas dichtgaat met knopen en daarbij ook nog een ceintuur heeft. Die ceintuur geeft de badjas een net wat badjas-achtigere look en zorgt er ook voor dat je je figuur mooi kunt benadrukken.

Relax Company

Als je een rustige badjas wilt kopen om in te ontspannen, dan is ons huismerk Relax Company sowieso een goede om te checken. Relax Company maakt badjassen van hoge kwaliteit fleece, die heerlijk zijn om een ochtend of avond in door te brengen. Veel van hun badjassen zijn eenkleurig, maar er zitten er ook een paar tussen met een subtiel patroontje.

Dat geldt bijvoorbeeld voor de grijze badjas met streepjes. Deze is te krijgen in twee kleuren: een lichtgrijze en een donkergrijze variant. De badjassen zijn uniseks, wat betekent dat ze geschikt zijn voor mannen en voor vrouwen. Leuk als je het grappig vindt om met je partner te matchen. Ideaal voor ANWB-koppels, haha!

Lords&Lilies

Wees er snel bij, want deze badjas is al bijna op! Toch wilde ik hem even noemen: de crèmekleurige badjas van het merk Lords&Lilies. Deze badjas heeft een structuur die mij doet denken aan van die gebreide truien met zo’n vlechtpatroon erin. Hij heeft een prachtige, rustige kleur die veel mensen mooi staat.

Extra leuk: deze badjas heeft aan de achterkant een geborduurde strik. Hoewel hij er van de voorkant dus heel rustig uitziet, is hij aan de achterkant juist super cute. Het is een korte badjas met driekwartsmouwen. Ideaal nu het langzaam weer wat warmer aan het worden is! Op de foto’s in onze catalogus heeft het model een paar bloemen in de ceintuur gestoken en stiekem hoop ik dat Lords&Lilies ooit een badjas gaat maken waar zulke bloemen op geborduurd zijn. Het ziet er echt mooi uit, haha.

Groetjes!

SAS