Bingewatchen op je badjasdag

Bingewatchen op je badjasdag

Ik weet dat veel mensen nostalgie hebben naar de tijd waarin ze snel in de reclameblokken op tv naar de wc moesten of iets te drinken moesten pakken, voordat hun favoriete serie weer doorging. Dat had ook wel iets, maar ik ben ook wel blij dat ik tegenwoordig soms lekker kan bingewatchen op een badjasdag.

Welke serie kijk jij?

Als werkende moeder heb ik niet super veel dagen waarop ik eventjes helemaal niks hoef te doen. Toch probeer ik regelmatig wat tijd voor mezelf te nemen. Met vriendinnen eten, middagje in de spa, date-avond met mijn man… nou ja, of gewoon mijn favoriete badjas aantrekken en een paar uur lekker lui naar mijn favoriete serie kijken. Welke dat is, dat verschilt van moment tot moment.

Er zijn zo veel leuke series online te vinden en mensen blijven me maar dingen aanraden, haha. Of ik The 100 al gezien heb, of Game of Thrones, of welke mening ik heb over Selling Sunset en Yummy Mummies (dat gaat over moeders, niet over dode farao’s, al zou dat wel een hilarische plottwist zijn). Eerlijk: het hangt puur van mijn humeur af wat ik kijk. Soms heb ik zin in romantiek of in actie, soms kijk ik liever naar rijke mensen die dure dingen kopen, haha.

Zachte fleece badjassen
  1. Oudroze damesbadjas met knopen
    Oudroze damesbadjas met knopen
    € 39,50
  2. Damesbadjas fleece bruin met capuchon - Charlie Choe
    Damesbadjas fleece bruin met capuchon - Charlie Choe
    € 59,99
  3. Damesbadjas fleece lichtblauw met capuchon - Charlie Choe
    Lekker warm
    Damesbadjas fleece lichtblauw met capuchon - Charlie Choe
    € 59,99
  4. Roze kinderbadjas panter - fleece
    Roze kinderbadjas panter - fleece
    € 22,95
  5. Draagbare deken kinderen - met naam borduren
    Draagbare deken kinderen - met naam borduren
    € 42,50
  6. Grijze badjas fleece strepen - unisex - 2 kleuren
    Grijze badjas fleece strepen - unisex - 2 kleuren
    € 39,95

6 producten(en)

Ontspannen in je badjas

Wat ik ook kijk, je kunt er zeker van zijn dat ik het doe in een ochtendjas die heerlijk zit. Voor mij is een badjas altijd het ideale kledingstuk om lekker een dagje of avondje mee op de bank te hangen. Ook daarin heb ik een hoop te kiezen, want volgens mij heb ik toch wel meer badjassen in de kast hangen dan de meeste mensen, haha.

Wat ik in ieder geval kan aanraden is om een badjas te kiezen in een materiaal dat jij fijn vindt. Ik ben zelf gek op hele zachte stoffen, dus ik nestel me graag op de bank met een fleece badjas . Toch weet ik ook dat niet iedereen fan is van fleece. Het is een super warme en zachte stof, maar het ademt niet zo goed. Als je het snel warm of klam hebt, dan kun je beter voor katoen of bamboekatoen kiezen.

Match the season

Als je lekker veel tijd hebt om te bingen, dan kun je door meerdere seizoenen van een serie heen komen in één keer. Toch is het ook wel handig om een beetje te letten op welk seizoen het buiten de deur is, haha. Sommige badjassen zijn nu eenmaal warmer of juist luchtiger dan andere. Een warme, lange badjas van fleece is heerlijk voor in de winter. Is het buiten al warm genoeg? Dan kun je kiezen voor een korte badjas van satijn.

Natuurlijk hangt het er ook een beetje vanaf hoe snel je het zelf warm of koud hebt. Als je echt van plan bent urenlang op dezelfde plek te liggen, dan mag je ervan uitgaan dat je het kouder hebt dan als je druk in de weer bent. Wil je er zeker van zijn dat je er lekker warm bij zit of ligt? Dan kun je ook nog kiezen om je badjas een maatje groter te bestellen dan je eigenlijk nodig hebt. Extra lange mouwen, extra veel stof om je heen!

Thematische badjas

Ik zei net dat ik zelf regelmatig wissel tussen series die ik aan het kijken ben, afhankelijk van mijn humeur. Ik ben daar vast niet alleen in, maar ik weet ook dat sommige mensen juist heel erg fan zijn van één serie. Als jij bij die groep hoort, kan het heel gaaf zijn om een badjas te kiezen die qua thema past bij jouw serie. Natuurlijk hebben wij niet van elke serie officiële merch, maar met kleur, materiaal en borduring kom je een heel eind.

Neem bijvoorbeeld de series die ik eerder noemde. Bij Game of Thrones zou je een zwarte badjas van fleece kunnen kiezen, die een beetje doet denken aan de outfits van de Night’s Watch. Selling Sunset speelt zich af in Los Angeles, dus een lekker dunne, satijnen badjas is daarbij veel meer op z’n plaats. Nu ja, alleen als je het dan zelf niet super koud krijgt, hier buiten LA, haha. Je zou ook nog de naam van de serie, of van je favoriete personage, op je badjas kunnen laten borduren !

Fleecedekens met mouwen en capuchon
  1. Draagbare deken met capuchon en mouwen – extra lang - dierenprints
    TIP
    Draagbare deken met capuchon en mouwen – extra lang - dierenprints
    € 49,00
  2. Extra lange draagbare deken met capuchon & mouwen - animalprint
    Extra lange draagbare deken met capuchon & mouwen - animalprint
    € 45,00
  3. Draagbare deken met capuchon & mouwen – EXTRA lang
    Draagbare deken met capuchon & mouwen – EXTRA lang
    € 49,00
  4. Draagbare deken met capuchon & mouwen – kind - voetbal
    Draagbare deken met capuchon & mouwen – kind - voetbal
    € 35,00
  5. Draagbare deken met capuchon en mouwen - maat 104 t/m 134
    Draagbare deken met capuchon en mouwen - maat 104 t/m 134
    € 32,00
  6. Draagbare deken kinderen - met naam borduren
    Draagbare deken kinderen - met naam borduren
    € 42,50

6 producten(en)

Oversized hoodies

Ik heb het tot nu toe steeds over klassieke badjassen, maar als jij je lekker op de bank of op bed wilt verschansen met een tablet of laptop, dan kunnen onze fleecedekens met mouwen ook ideaal zijn. Dit zijn niet echt dekens, maar meer supergrote capuchontruien waar je je helemaal in kunt verstoppen. Ze worden gemaakt in één maat en normaal vind ik dat altijd een beetje riskant, maar van deze denk ik dat ze echt iedereen wel passen.

Deze dekens met capuchon en mouwen zijn niet alleen chill omdat ze zo groot zijn, ze zijn ook nog eens lekker warm en worden verkocht in heel veel kleuren en patronen. Als je gewoon iets simpels wilt, dan kun je kiezen voor een marineblauw of grijs model. Houd je wel van een schattig patroon? Dan hebben we heel veel verschillende modellen met dieren en eten als thema. Je kunt een hoodie kopen met alpaca’s, of sushi, of glow in the dark sterretjes, of… er is zo veel keuze!

Veel plezier met series kijken!

Groetjes,

SAS