De vogeltjes fluiten

De vogeltjes fluiten

Ahh de lente is in volle gang. De bloemen bloeien, de vogeltjes fluiten en elke dag dat ik binnen moet zitten om te werken is er één te veel, haha. De zon schijnt! Ik wil naar buiten! Dan maar een blogje schrijven over vrolijke badjassen met lentekleuren en vogelpatronen.

Vrolijke lentekleuren

Vrolijke lentekleuren hebben we in ieder geval meer dan genoeg in huis. Ik had laatst al een blog geschreven over de modekleuren van dit seizoen, maar eerlijk gezegd geef ik er zelf niet zo veel om welke kleuren in de mode zijn. Zeker als het om badjassen draait, draag ik meestal gewoon wat ik er zelf leuk uit vind zien. En vrolijke kleuren, daar houd ik wel van!

Daarom kun je bij ons altijd badjassen in heel veel verschillende kleuren vinden. Roze badjassen hebben we bijvoorbeeld heel veel. Lichtroze badjassen, felroze badjassen, badjassen met een patroontje… En natuurlijk hebben we ook veel blauwe badjassen , groene badjassen, en zelfs een paar paarse en gele badjassen voor de liefhebbers!

Badjassen in vrolijke lentekleuren
  1. Draagbare deken met capuchon & mouwen - ijsjes
    Draagbare deken met capuchon & mouwen - ijsjes
    € 45,00
  2. Oranje badjas Holland
    20% korting
    Oranje badjas Holland
    Normale prijs € 49,95 Speciale prijs € 39,00
  3. Dames badjas fake fur rood
    TIP!
    Dames badjas fake fur rood
    Normale prijs € 69,99 Speciale prijs € 59,99
  4. Rebelle kinderbadjas fleece fluffy - geel
    Rebelle kinderbadjas fleece fluffy - geel
    € 39,99
  5. Draagbare deken met capuchon & mouwen - kind - Cats & Dog
    Draagbare deken met capuchon & mouwen - kind - Cats & Dog
    € 30,00
  6. Oranje badjas met capuchon - sauna
    40% korting
    Oranje badjas met capuchon - sauna
    Normale prijs € 89,99 Speciale prijs € 55,00

6 producten(en)

Badjas met kraanvogels

Maar ik was begonnen met praten over vogels en badjassen met vogelpatroontjes hebben we ook zeker in huis. Nu het warm aan het worden is, is het wel fijn om een wat luchtigere badjas aan te hebben. Goed nieuws: we hebben een prachtige badjas met een print van kraanvogels erop. Deze badjas is gemaakt van satijn, wat mooi glanst en de print nog beter uit laat komen.

De badjas met kraanvogels is een van mijn persoonlijke favorieten. De print is mooi gedetailleerd en de kleuren (wit en zachtroze) passen heel goed bij het lichtblauw van de badjas. Zelf draag ik deze badjas ook graag omdat koele kleuren me goed staan. Ben jij meer een type voor warme kleuren? Dan moet je de baksteenrode badjas met witte tijgers eens bekijken. Misschien geen vogelprint, maar wel ook heel mooi!

Tropische toekan

De badjas met kraanvogels is niet onze enige optie als je een badjas met vogels wilt. Het merk Crazy Comfort heeft een super comfortabele (en crazy, haha) badjas met een patroon van toekans. Dit is een badjas van katoen, met een mix van polyester aan de buitenkant. Hierdoor is de binnenkant van de badjas goed in het opnemen van water, terwijl de buitenkant superzacht aanvoelt. Een ideale combinatie!

Iets wat ik heel chill vind aan de badjassen van Crazy Comfort is dat ze echt bedacht zijn op de momenten waarop je een badjas draagt. De badjassen hebben wijde mouwen, zodat je ze gemakkelijk over andere kleding heen kunt dragen. Wil je die wijde mouwen opstropen? Dan kun je een lusje gebruiken dat aan de mouw zit. Zo zakken ze niet gemakkelijk weer naar beneden. Natuurlijk is de print van de toekan ook al genoeg reden om deze leuke badjas te kopen.

Badjassen met vogels
  1. Unisex badjas toekan - ecologisch katoen
    Unisex badjas toekan - crazy comfort
    € 79,50
  2. satijnen kimono vogel
    Satijnen kimono vogels
    Speciale prijs € 39,95 Normale prijs € 42,95
  3. satijnen kamerjas vlinders - kimono extra lang
    Satijnen kamerjas lang - vlinders
    € 44,95

Buiten zitten in je badjas

Nu het weer warm is heb ik steeds meer zin om lekker buiten te zitten in mijn badjas. Ik gebruik mijn badjas in de tuin eigenlijk op twee momenten. ’s Ochtends, als ik nog geen zin heb om over mijn kleding voor de dag na te denken, zit ik graag in mijn badjas buiten te ontbijten. Vogeltjes om me heen, vroege zon op mijn rug, heerlijk!

's Avonds zit ik ook wel eens in mijn badjas buiten, als het een beetje aan het afkoelen is. Een badjas is dan het perfecte vest om over mijn luchtige kleding heen aan te trekken. Natuurlijk is het niet ideaal als ik nog de straat op wil, maar om even rustig in de tuin te zitten en mijn eigen ding te doen, is een badjas heel fijn. Hij past over alle andere kleding heen, dus kan altijd functioneren als een extra laagje als je het koud begint te krijgen.

Frisse badjassen voor warme dagen

Welke badjas draag jij als het lekker warm is? Het is sowieso handig om voor de late lente en zomer een luchtige badjas in huis te hebben. Wil je weten of een badjas luchtig is? Dan zijn twee aspecten belangrijk: het materiaal en het model. Model is gemakkelijk te zien: een korte badjas is luchtiger dan een lange badjas. Een badjas met kimonokraag is vaak net iets koeler om te dragen dan een sjaalkraag of capuchon.

Sommige materialen zijn van zichzelf al luchtiger dan andere. Satijn is bijvoorbeeld een hele dunne stof. Dat is niet alleen fijn met lekker weer, maar ook omdat je lichaam daardoor heel goed uitkomt in een satijnen badjas. Draag je liever natuurlijke stoffen dan synthetische? Dan kun je ook kiezen voor een badjas van dun katoen. Er zijn verschillende merken die zulke badjassen maken.

Korte badjassen voor warme dagen
  1. Grijze damesbadjas voorzien van kleine kroon borduring - fleece
    Grijze damesbadjas voorzien van kleine kroon borduring - fleece
    € 64,90
  2. Zwarte badjas voorzien van kroon borduring - korte damesbadjas fleece
    Zwarte badjas voorzien van kroon borduring - korte damesbadjas fleece
    € 65,90
  3. D-Robe badjas met capuchon - groen (witte bedrukking)
    D-Robe badjas met capuchon - groen (witte bedrukking)
    Normale prijs € 149,95 Speciale prijs € 99,90
  4. D-Robe badjas met capuchon - panter - groen
    Limited edition
    D-Robe badjas met capuchon - panter - groen
    Normale prijs € 169,95 Speciale prijs € 99,90
  5. D-Robe badjas met capuchon - panter
    Limited edition
    D-Robe badjas met capuchon - panter
    Normale prijs € 169,95 Speciale prijs € 99,90
  6. D-Robe badjas met capuchon - army
    D-Robe badjas met capuchon - army
    Normale prijs € 169,95 Speciale prijs € 99,90

6 producten(en)

Warme badjassen voor frisse dagen

Eén zwaluw maakt nog geen zomer en één warme dag ook niet. Wil je voor de zekerheid dus toch nog een warme badjas in huis halen, dan kun je kiezen voor een lange badjas. Ook hier is materiaal natuurlijk het belangrijkste verschil tussen badjassen. Een badjas van fleece is gegarandeerd lekker warm. Mijn favoriete ding aan fleece is dat het ook super zacht is. Ik voel me altijd heel knuffelig als ik het draag, haha.

Natuurlijk kun je ook een badjas van dikker katoen nemen. Dat is lekker multifunctioneel. Een badjas van katoen is namelijk niet alleen warm, maar ook heel geschikt om te dragen na het douchen. Welke badjas kies jij voor het komende seizoen?

Groetjes!

SAS