Cawö

Cawö badjassen

Het merk Cawö heeft een bijzondere geschiedenis. Het Duitse merk heeft namelijk al meer dan 70 jaar ervaring in het maken van badtextiel dat niet alleen een luxueuze en stijlvolle uitstraling heeft, maar ook zeer vriendelijk voor de huid is. Sinds geruime tijd maakt Cawö ook badjassen. De badjassen van Cawö zijn ecologisch verantwoord en staan garant voor een hoogwaardige kwaliteit. Maak kennis met de ontspannen vibe van Cawö en laat je verrassen door de zachte hotelkwaliteit van hun badjassen.


 1. rits badjas cawö
  Premium kwaliteit
  Cawö badjas rits
  € 149,90
 2. cawö badjas met capuchon
  sale
  Cawö badjas dames
  Normale prijs € 129,90 Speciale prijs € 99,95
 3. Cawo badjas dames wit
  Cadeau TIP!
  Badjas Cawö dames
  Normale prijs € 129,90 Speciale prijs € 75,00

Cawö badjassen: onevenaarbare kwaliteit

Cawö badjassen staan voor een nagenoeg onevenaarbare kwaliteit. Dit komt mede doordat de badjassen stuk voor stuk geproduceerd worden in het Duitse familiebedrijf. Alle badjassen zijn gemaakt van 100% katoen van topkwaliteit. Ook zijn de badjassen van Cawö op aandachtige wijze afgewerkt. En dat merk je. Een badjas van Cawö garandeert niet alleen de luxe kwaliteit zoals je die kent uit de spa, maar ook een stevige degelijkheid waar je op kunt vertrouwen. Een badjas van het merk Cawö blijft een lange tijd mooi, ook bij veelvuldig gebruik en regematig wassen.

Cawö badjassen: onevenaarbare kwaliteit

De verschillende dessins van Cawö badjassen

Cawö maakt badjassen in verschillende dessins. Met unieke designs en prachtige kleurcombinaties onderscheidt het merk zich van andere badjasontwerpers. Maar ook voor badjassen in een luxe, effen kleur kun je bij Cawö terecht. Cawö badjassen zijn net even anders dan de gemiddelde badjas. Dat merk je in de kwaliteit en in de werkelijk prachtige uitvoeringen waarin de badjassen komen. Cawö maakt zowel lange als korte badjassen. Het maakt niet uit wat je voorkeur heeft: met een Cawö badjas kun je je overal laten zien. Zowel binnenshuis als in de sauna, op het strand of aan het zwembad.

De verschillende dessins van Cawö badjassen

Badjassen voor dames & heren

Cawö maakt alleen badjassen voor dames en heren. Op zoek naar een badjassen voor kinderen? Uiteraard bij ons vind je kinderbadjassen in zachte kleuren en hippe designs. Verder komen de badjassen van Cawö in diverse pasvormen die voor iedereen geschikt zijn. De Duitse makers van deze badjassen begrijpen dat lichamen in allerlei verschillende vormen komen. De badjassen van Cawö omarmen de lijnen van het menselijk lichaam en laten jou er op je allerbest uitzien.


Cawö badjas met rits of koordsluiting

Er zijn Cawö badjassen met verschillende sluitingen te vinden. Zo kun je natuurlijk kiezen uit de traditionele koordsluiting. Deze is comfortabel en handig en ben je wellicht gewend van een badjas. Toch kun je ook kiezen voor een Cawö badjas met ritssluiting. De badjas met ritssluiting is al enkele jaren in opmars. De laatste tijd wint de badjas met rits echter behoorlijk aan populariteit. De Cawö badjas met rits is origineel en tegelijkertijd zeer trendy. Bepaal zelf welke sluiting jou het meest comfortabel lijkt en maak de keuze uit een Cawö badjas met rits of juist met de welbekende koordsluiting.

Cawö badjas met rits of koordsluiting

Cawö badjassen voor in de sauna

Doordat de badjassen van Cawö zijn gemaakt van 100% katoen, zijn deze bijzonder geschikt om in de sauna of tijdens een dagje wellness te dragen. Katoen is een materiaal dat veel vocht opneemt. Daarnaast is de stof voldoende luchtdoorlatend, wat de badjas erg geschik maakt voor gebruik in de sauna. Badjassen van katoen zorgen ervoor dat je het in de sauna niet te warm krijgt. Daarnaast wordt overtollig vocht direct geabsorbeerd door de badjas. Natuurlijk zijn Cawö badjassen niet enkel ontwikkeld voor gebruik in de sauna: ook aan de rand van het zwembad of binnenshuis kan jouw Cawö badjas prima gedragen worden. Kies voor ontspannen momenten in een mooie badjas van Cawö!

Cawö badjassen voor in de sauna

Cawö badjas online kopen

Bij Badjasparadijs.nl vind je een mooi assortiment van Cawö badjassen. Deze kun je bij ons op een snelle en veilige manier online kopen. Pas de badjas op je gemak thuis en ervaar het ultieme comfort dat dit kledingstuk je kan bieden. Heb je nog vragen over onze Cawö badjassen of over onze service? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Ons enthousiaste team zit klaar om je te helpen bij al je vragen!


Aandacht voor onze aarde

Aandacht voor onze aarde

Naast al dit moois heeft Cawö ook nog eens de nodige aandacht voor onze aarde. Al het badtextiel dat Cawö vervaardigt is ecologisch verantwoord. Dat sluit naadloos aan op de wens van vele badjasliefhebbers. Ook de consument houdt zich immers steeds actiever bezig met het klimaat. Steeds meer mensen zijn bewust bezig met duurzaamheid. Een badjas van Cawö kun je zonder schuldgevoel aantrekken. En dat is een fijne gedachte.