Pastunette & Rebelle

Pastunette badjassen zijn er voor hem & haar. Voor iedereen die geniet van elegant comfort en een luxueuze uitstraling. De badjassen van Pastunette zijn bedoeld voor dames en heren die zich durven te onderscheiden en zichzelf alleen het allerbeste gunnen. Pastunette tilt badjasmode naar een hoger niveau. De collectie badjassen van Pastunette is er voor iedereen die zichzelf dat relaxmoment gunt, maar dat wel graag in stijl doet.

Badjassen Pastunette & Rebelle

 1. Rebelle damesbadjas sterren
  Witte damesbadjas met sterren
  € 49,99
 2. Donkerblauwe fleecebadjas met rits - sterrenprint
  Donkerblauwe fleecebadjas met rits - sterrenprint
  € 59,99
 3. Licht grijze damesbadjas met rits - fleece badjas pastunette
  35% korting
  Licht grijze damesbadjas met dierenprint - fleece
  Normale prijs € 59,99 Speciale prijs € 39,99
 4. Licht grijze damesbadjas met rits - fleece
  Licht grijze damesbadjas met rits - fleece
  € 59,99
 5. Rebelle damesbadjas sterren
  Cadeau TIP!
  Rebelle damesbadjas sterren
  € 44,99
 6. Pastunette herenbadjas denim blauw
  Pastunette herenbadjas denim blauw
  € 59,99

Rebelle is het jongere, hippe zusje van Pastunette. De badjassen van Rebelle kenmerken zich door de zachte stoffen en vlotte dessins waarin ze komen. Dat wil overigens niet zeggen dat het merk Rebelle enkel bij jongeren in de smaak valt: deze badjassen zijn gemaakt voor mensen van alle leeftijden die lef hebben en het fijn vinden om hun persoonlijkheid en eigen stijl uit te dragen door middel van hun klelding. Andersom is ook oudere zus Pastunette geschikt voor dames & heren van jong tot oud!


Pastunette & Rebelle badjassen voor optimaal draagcomfort

De badjas is een kledingstuk dat staat voor ontspannen vibes. Om ultiem te kunnen relaxen moet het draagcomfort van een badjas optimaal zijn. Pastunette & Rebelle begrijpen dit. De badjassen van zowel Pastunette als Rebelle zijn fluweelzacht en hebben de ideale pasvorm voor hem en haar. Hierdoor bieden deze badjassen al het zachte comfort dat je wenst tijdens jouw relaxmomentje.

Je kunt de badjassen van Pastunette & Rebelle bij verschillende gelegenheden dragen. De fleece badjassen zijn voornamelijk ontwikkeld voor gebruik binnenshuis. Denk aan een dagje thuiswerken, een avondje bankhangen of een luie zondagochtend. Daarnaast mag ook je eventuele partner je gerust zien in een Pastunette of Rebelle badjas: je relaxt voortaan namelijk in stijl. De katoenen badjassen van Pastunette & Rebelle zijn naast voor binnenshuis ook bijzonder geschikt voor een dagje sauna, om mee aan de rand van het zwembad te liggen of om te dragen op het strand. In een badjas van Pastunette of Rebelle hoef je jezelf niet te verbergen, maar mag je zeker worden gezien.

Pastunette & Rebelle badjassen voor optimaal draagcomfort

Pastunette & Rebelle badjassen tegen een vriendelijke prijs

De badjassen van Pastunette & Rebelle hebben een zeer hoge prijs-kwaliteitverhouding. Dat houdt in dat je een vriendelijke prijs betaalt voor de topkwaliteit die Pastunette & Rebelle bieden. Bij het vervaardigen van zowel Pastunette als Rebelle badjassen worden enkel materialen van hoogwaardige kwaliteit gebruikt. Het resultaat mag er zijn: fluweelzachte badjassen die heerlijk aanvoelen op je huid.

De afwerking van Pastunette & Rebelle badjassen

De badjassen van zowel Pastunette als Rebelle zijn met bijzonder veel zorg afgewerkt. En dat is te zien. Elk detail van deze badjassen is goed uitgedacht en op een mooie, aantrekkelijke manier tot uitvoering gebracht. Daarnaast mag je verwachten dat de badjassen van Pastunette & Rebelle langdurig mooi blijven. Een badjas van een van deze merken kan zeker een paar jaar mee. Let er wel op dat je je aan het wasvoorschrift houdt dat je aan de binnenkant van de badjas vindt. Niet alle badjassen kunnen op dezelfde temperatuur worden gewassen. Daarnaast kun je sommige badjassen van Pastunette of Rebelle prima in de wasdroger drogen, terwijl anderen echt even opgehangen moeten worden om op te drogen. Dat hangt helemaal af van de afwerking van de badjas en uiteraard van het materiaal waarvan het exemplaar gemaakt is.

Pastunette & Rebelle badjassen tegen een vriendelijke prijs

Badjassen van Pastunette & Rebelle online kopen bij Badjasparadijs.nl

De collectie badjassen van Pastunette & Rebelle vind je bij Badjasparadijs.nl. Ben je op zoek naar een badjas van Pastunette? Of heb je liever een kleurrijk exemplaar van Rebelle? Waar je ook naar op zoek bent: je vind het in onze webshop. Wij hebben ons gespecialiseerd in badjassen in alle soorten en maten. We bieden badjassen aan van merken waar we vertrouwen in hebben. Merken die hebben bewezen dat ze kwaliteit leveren en daarnaast rekening houden met de allerlaatste badjastrends. De merken Pastunette & Rebelle scoren hoog op deze punten. Daarnaast zijn de badjassen van Pastunette & Rebelle zo comfortabel, dat ze echt niet mogen ontbreken in het assortiment van een webwinkel die zich richt op pure ontspanning.

Een badjas van Pastunette of Rebelle kopen? Dat doe je eenvoudig, veilig en snel online bij Badjasparadijs.nl. Een goede service staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom vind je in onze webshop eenvoudig wat je zoekt en zie je in enkele muisklikken ons volledige assortiment van badjassen in alle soorten en maten. Bestel je Pastunette of Rebelle badjas bij ons en wij zorgen ervoor dat deze snel naar je huisadres verzonden wordt. Heb je nog vragen over Pastunette & Rebelle, of over onze andere producten? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen je graag alles over onze badjasspeciaalzaak en over de producten die wij verkopen.

Badjassen van Pastunette & Rebelle online kopen bij Badjasparadijs.nl