Blog

Voor mensen met grote maten kan het vaak behoorlijk lastig zijn om leuke kleding te vinden. Bij Badjasparadijs proberen we die groep een handje te helpen door mooie badjassen te verkopen tot en met maat 10XL. En sinds kort hebben we er een nieuw model bij. Hoera! Meer variatie voor grote maten!

Meer Lezen

Vier jij Pasen? Misschien ga je naar de kerk of heb je een etentje met familie of vrienden. Misschien zoek je eieren, of verstop je juist eieren voor anderen. Zelf heb ik met Pasen vaak een paasontbijt met het gezin, waarin we een hoop lekkers op tafel hebben. En dan vraag ik me steeds weer af: ga ik me fancy aankleden, of is het tijd voor een badjas met Pasen?

Meer Lezen

Over de titel: geen zorgen! Ik zocht gewoon een grappige manier om over al onze verschillende kleuren blauw te praten. Er gaan geen handboeien of zwepen voorkomen in deze blog, haha. Maar wel een heleboel verschillende kleuren blauw en natuurlijk heel veel superleuke badjassen!

Meer Lezen

Terwijl ik dit schrijf is het nog winter, en waarschijnlijk ook als ik het post, maar ik kijk alvast hals reikend uit naar de lente, als de zon weer een beetje schijnt en alle bloemetjes beginnen te bloeien! Daarom vandaag een blog over badjassen die passen bij lentebloemen, gewoon omdat ik er zin in heb.

Meer Lezen

Ik heb het in mijn blogs en op de rest van de website wel eens over sportbadjassen. Dat klinkt misschien een beetje als een tegenstelling, want een badjas is juist om in te relaxen, niet om in te sporten, toch? Wat maakt een badjas sportief? Daar heb ik het vandaag over!

Meer Lezen

Ben je op zoek naar een schattige kinderbadjas? Dan moet je zeker eens in ons assortiment kijken. Bij Badjasparadijs hebben we namelijk superveel verschillende kinderbadjassen in allerlei kleuren. Ze zijn gemaakt van zachte, knuffelbare materialen en sommige hebben ook nog super schattige prints en thema’s!

Meer Lezen

Is het eigenlijk niet bizar dat mensen vrijwillig, voor de ontspanning, in een kleine, houten kamer van 70 graden gaan zitten? En dat ze daarna in een koud bad springen of zelfs door de sneeuw rollen? Sauna’s zijn best raar als je er zo over nadenkt. En met die gedachte in mijn achterhoofd leek het me grappig om eens te kijken naar vreemde schoonheidstrends uit het verleden.

Meer Lezen

Ik zit voor blogs regelmatig na te denken over leuke dingen die je in een badjas zou kunnen doen en eentje die ik volgens mij nog nooit uitgebreid beschreven heb is het houden van een movie night met vrienden. Lekker de hele avond (of hele nacht?) film kijken, snacken, gezelligheid. Klinkt goed!

Meer Lezen

Badjassen associeer ik zelf met ontspanning en rust. Daarom vind ik het leuk om op mijn badjassenblog niet alleen te praten over hoe zacht fleece wel niet is en hoe leuk een roze badjas is, maar ook om het over mentale gezondheid te hebben. Dat is namelijk een super belangrijk deel van ontspanning! Vandaag: omgaan met stress.

Meer Lezen