Uitgelichte sportbadjassen

Uitgelichte sportbadjassen

Af en toe vind ik het leuk om gewoon even een paar badjassen uit ons assortiment in het zonnetje te zetten. Om niet uit álle badjassen te hoeven kiezen, neem ik bij zo’n blog vaak een thema. Vandaag is dat: uitgelichte sportbadjassen. Een greep uit ons assortiment van mooie sportbadjassen .

D-Robe

D-Robe is een merk dat we nog helemaal niet zo lang in ons assortiment hebben, maar waar ik nu al helemaal fan van ben. Dit merk maakt super stoere badjassen van katoen , die heel geschikt zijn om te dragen als sportbadjas. Nu breek ik eigenlijk meteen mijn eigen regels door over een heel merk te praten in plaats van één badjas uit te lichten, oeps!

Oké, dan kies ik gewoon één badjas uit met een effen kleur en één met een patroon, zodat ik in ieder geval een beetje over D-Robe kan vertellen, haha. Als eerste: de olijfgroene badjas met rode print. Wat ik zo gaaf vind aan deze badjas, is dat het logo van D-Robe er supergroot op staat, op de rug, de mouwen, de capuchon en de ceintuur van de badjas. En dat logo ziet er natuurlijk vet sportief uit.

Stoere sportbadjassen van D-Robe
  1. D-Robe badjas met capuchon - groen (witte bedrukking)
    D-Robe badjas met capuchon - groen (witte bedrukking)
    Normale prijs € 149,95 Speciale prijs € 99,90
  2. D-Robe badjas met capuchon - panter - groen
    Limited edition
    D-Robe badjas met capuchon - panter - groen
    Normale prijs € 169,95 Speciale prijs € 99,90
  3. D-Robe badjas met capuchon - panter
    Limited edition
    D-Robe badjas met capuchon - panter
    Normale prijs € 169,95 Speciale prijs € 99,90
  4. D-Robe badjas met capuchon - army
    D-Robe badjas met capuchon - army
    Normale prijs € 169,95 Speciale prijs € 99,90
  5. D-Robe badjas met capuchon - panter roze
    Limited edition
    D-Robe badjas met capuchon - panter roze
    Normale prijs € 169,95 Speciale prijs € 99,90
  6. D-Robe badjas met capuchon - groen
    D-Robe badjas met capuchon - groen
    Normale prijs € 149,95 Speciale prijs € 99,90

Gave panterprint

Dan nog een tweede badjas van D-Robe: de roze panterprint. Iedereen die mijn blogs vaak leest, weet ik dat ik gek ben op opvallende kleuren en patronen, dus deze badjas lijkt wel voor mij gemaakt, haha. Het is een felroze badjas met panterprint, die op sommige plekken lichter of juist donkerder is. Daardoor krijgt de badjas net wat meer vorm en diepte als je ernaar kijkt.

Wat maakt de D-Robe badjassen zo geschikt als sportbadjas? Voor een deel natuurlijk hun opvallende kleuren en dessins, maar ook hun model en het materiaal waarvan ze gemaakt zijn. Het katoen neemt veel water op en maakt deze badjassen geschikt om na zwemmen of douchen te dragen. De grote capuchon is ideaal om je haar mee af te drogen – of gewoon voor de sportieve look. De mouwen van deze badjassen zijn wat smaller dan normaal, waardoor de badjassen er ook minder sauna-achtig uitzien.

We are the champions

Als je een badjas wilt die echt helemaal in het sportthema is, dan moet je gaan voor de ‘Champ’ badjas van Funky Badjas . Deze gave badjas is gemaakt van katoen en dus ook geschikt om op een natte huid te dragen. Hij is ontworpen in het thema van zo’n badjas die boksers of worstelaars zouden dragen, met felle kleuren en natuurlijk het woord ‘champ’. Met deze badjas weet iedereen dat jij de kampioen bent.

Funky Badjas is echt een leuk merk in het algemeen. Hun badjassen hebben altijd duidelijke thema’s en opvallende kleuren. Voor een rustige saunabadjas moet je niet bij Funky zijn, maar als je iets zoekt om te dragen naar een verkleedfeestje, of je wilt een grappig cadeau kopen voor een vriend, dan is een badjas van Funky Badjas echt een leuk idee. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar de ‘King’ badjas, of de flower power badjas.

Val op met een Funky Badjas!
  1. Dames badjas sixties
    Dames badjas Sixtie's
    € 89,95
  2. Funky badjas koningsmantel
    Funky badjas koningsmantel
    € 99,95
  3. funky badjas blauw CHAMP
    40% korting
    Blauwe badjas CHAMP
    Normale prijs € 79,95 Speciale prijs € 49,95
  4. funky badjas rood champ
    40% korting
    Rode badjas CHAMP
    Normale prijs € 79,95 Speciale prijs € 49,95
  5. Funky badjas snowleopard
    Funky badjas Snowleopard
    € 79,95

Draag jij bamboe?

Natuurlijk gaat het bij een goede sportbadjas niet alleen om de look van de badjas. Vooral het materiaal is ontzettend belangrijk. Een sportbadjas van katoen is prima, maar als je echt een fancy badjas wilt, dan is een mix met bamboekatoen misschien wel de beste keuze. Wij hebben een aantal sportief uitziende badjassen van 40% bamboekatoen, 40% microvezel en 20% katoen. Die mix maakt de badjas super zacht, goed ademend en goed water absorberend. Ideaal dus als sportbadjas.

Hoe zien deze gave badjassen er dan uit? Nou, aan de buitenkant hebben ze een lekker opvallende kleur en aan de binnenkant zijn ze wit. Dat zorgt voor een supergaaf contrast, vooral bij de marineblauwe badjas. Een feloranje of gele badjas is van zichzelf natuurlijk al best wel een eye-catcher. De witte binnenkant is goed te zien bij de capuchon. De mouwen en zakken zijn ook met wit afgewerkt.

Sportieve badjassen van bamboekatoen
  1. Bamboe badjas wit
    sale
    Bamboe badjas wit
    Normale prijs € 89,95 Speciale prijs € 69,95
  2. Bamboe badjas sport
    op = op
    Bamboe badjas Sport
    € 59,95
  3. luxe kamerjas gemaakt van Bamboe
    sale
    Luxe kamerjas heren grijs
    Normale prijs € 89,95 Speciale prijs € 64,95

Badjas voor sportieve kids

Deze badjas is een beetje een uitzondering op mijn lijstje, maar ik wil hem toch noemen: de voetbal-badjas voor kinderen. Waarom is dit een uitzondering? De badjas is gemaakt van fleece en daardoor eigenlijk niet zo geschikt als ‘echte’ sportbadjas. Fleece is vooral heel geschikt als ochtendjas , maar voelt op een natte huid niet zo lekker aan. Toch kon ik een badjas met zo’n sportief patroon niet weglaten uit mijn lijstje.

Heel veel kinderen zijn gek op voetbal. Vooral jongens spelen vaak zelf en zijn fan van een club, maar er zijn ook genoeg meiden die daaraan meedoen. Daarom is het superleuk dat we twee schattige kinderbadjassen met een voetbalpatroon in huis hebben: een rode en een lichtblauwe. Het voordeel van de rode is dat hij bij heel veel populaire clubs past (Ajax, Feyenoord, PSV...) en je dus met deze badjas eigenlijk altijd wel goed zit, haha.

Waarom een sportbadjas?

Ik heb nu gepraat over een paar sportbadjassen uit onze catalogus, maar waarom zou je eigenlijk een sportbadjas willen hebben? Het simpelste antwoord is dat het gewoon lekker zit! Als je net hebt gezwommen, of na een training hebt gedoucht, is het super chill om een katoenen badjas aan te trekken en gewoon rustig op te drogen.

En voor zo’n moment is het natuurlijk wel een vibe om ook een badjas te hebben die er een beetje sportief uitziet, zodat je niet van trainings-modus direct in spa-modus hoeft… al is de spa na een flinke training ook niet gek, haha.

Groetjes!

SAS