Lentekleuren van 2024

Lentekleuren van 2024

Een nieuw seizoen breekt aan en in de kledingwinkels zijn opeens weer allerlei nieuwe kleuren te vinden. Bij de lente moet ik zelf altijd denken aan vrolijke pastelkleuren: geel, lila, lichtgroen, lichtroze… Eens zien wat de designers hebben gekozen als lentekleuren van 2024 en natuurlijk welke badjassen daarbij passen!

Badjassen in mooie pastelkleuren
  1. Draagbare deken met capuchon & mouwen - sushi
    Draagbare deken met capuchon & mouwen - sushi
    € 45,00
  2. Draagbare deken met capuchon & mouwen - ijsjes
    Draagbare deken met capuchon & mouwen - ijsjes
    € 45,00
  3. Kimono badstof katoen – lichtroze
    Kimono badstof katoen – lichtroze
    € 47,95
  4. Roze meisjes badjas met rits en capuchon
    Roze meisjes badjas met rits en capuchon
    Normale prijs € 34,99 Speciale prijs € 29,95
  5. Rebelle kinderbadjas fleece fluffy - roze
    Cadeau TIP!
    Rebelle kinderbadjas fleece fluffy - roze
    Normale prijs € 34,99 Speciale prijs € 29,99
  6. Satijnen kimono dames – licht roze
    Satijnen kimono dames – licht roze
    € 32,95

Pastelkleuren

Oké, ik zat er gelukkig niet helemaal naast met mijn pastelkleuren, want die zijn dit jaar daadwerkelijk in. Ik moet eerlijk zeggen: ik heb een beetje zitten surfen voor de ‘echte’ lentekleuren en elke site lijkt wat anders te zeggen, haha… maar pistache groen en babyblauw komen in ieder geval wel steeds terug. Ook lichtroze wordt hier en daar genoemd.

Babyblauw hebben we heel veel in ons assortiment. Dat is echt een populaire badjaskleur. Als je dus een hippe badjas zoekt en veel keuze wilt hebben, dan zou ik gaan voor een babyblauwe badjas. Pistache groen kom je in de webshop wat minder tegen. Olijfgroen is een populaire kleur voor badjassen, maar pistache is net wat lichter en verzadigder, geloof ik. De satijnen kimono met ruffles van Satin Luxury komt wel redelijk in de buurt!

Badjassen in verschillende tinten rood
  1. Dames badjas fake fur rood
    TIP!
    Dames badjas fake fur rood
    Normale prijs € 69,99 Speciale prijs € 59,99
  2. Ruffle kimono navy blauw – satijnen look
    Cadeau TIP!
    Satijnen kimono dames ruffle – bordeaux rood
    € 39,95
  3. Satijnen herenbadjas tijgers- bordeaux
    Satijnen herenbadjas tijgers- bordeaux
    € 44,95

Kersenrood

Maar deze lente wordt niet alleen maar zachte kleuren, want ook kersenrood is op de catwalks gespot. Een lekker opvallende kleur die bij sommige mensen geweldig staat en bij anderen juist helemaal niet, haha. Kersenrood nijgt net iets meer richting paars dan vuurrood, als ik het goed begrijp. Tijd dus om even in het assortiment te duiken en te kijken of we die kleur hebben.

Vuurrood hebben we genoeg, haha, want dat is een van de kleuren die ons huismerk Badrock gebruikt voor hun basics. Daardoor hebben we rode badjassen in allerlei verschillende modellen. Kersenrood… Ook hier komt misschien de satijnen kimono weer in aanmerking, maar dan de rode variant. Satin Luxury had een vooruitziende blik toen ze deze badjassen maakten, haha. De bordeauxrode velvet badjas gaat qua kleur ook wat meer richting kersenrood, dus die vind ik ook meetellen.

Badjassen in zwart, wit en zwart-wit
  1. Draagbare deken met capuchon & mouwen – kind - voetbal
    Draagbare deken met capuchon & mouwen – kind - voetbal
    € 35,00
  2. Damesbadjas ruit zwart wit - fleece
    Damesbadjas ruit zwart wit - fleece
    € 59,99
  3. Zwarte kinderbadjas spelcomputer - fleece
    Zwarte kinderbadjas spelcomputer - fleece
    € 29,95
  4. Rits damesbadjas panterprint
    Rits damesbadjas panterprint
    € 69,99
  5. Rits damesbadjas met sterren - fleece
    Limited edition
    Rits damesbadjas met sterren - fleece
    € 69,99
  6. cawo herenbadjas met capuchon sauna katoen
    Cawo herenbadjas donkergrijs - met capuchon
    Normale prijs € 129,90 Speciale prijs € 89,90

Zwart en wit zijn altijd goed

Natuurlijk bestaat bijna geen enkele modecollectie uit alleen maar opvallende kleuren. Zwart en wit kom ik ook telkens weer tegen als modekleuren, al hoeft dat denk ik bijna niet meer gezegd te worden. Wit zie ik nog net iets vaker dan zwart. Het gaat dan meestal om parelwit, dus net wat meer richting geel dan spierwit. Eens zien wat we in huis hebben!

Zwarte basics hebben we meer dan genoeg: damesbadjassen , herenbadjassen en ook kinderbadjassen . Zwart is ook eigenlijk altijd wel in, dus een veilige keuze als je de mode wilt volgen zonder ieder jaar een nieuwe badjas te kopen, haha. Parelwit is wat lastiger. We hebben witte badjassen en beige of taupe badjassen, maar parelwit zit daar net tussenin. De meisjesbadjas met hartjes en een kattengezichtje komt in de buurt!

Goud

Van een paar handige basickleuren naar een kleur die je óf als accent draagt, óf waarmee je echt een statement komt maken: goud kun je niet over het hoofd zien. Zelf draag ik eigenlijk nooit goud, omdat koude kleuren mij beter staan. Ik moet wel toegeven dat goud bij meiden met een donkerdere huidskleur echt prachtig is. Ik ken een paar Turkse meiden bij wie goud echt geweldig staat, bijvoorbeeld.

Maar hebben wij gouden badjassen in huis? Ook hier kijk ik direct weer naar Satin Luxury. Zij zijn echt on point dit seizoen, haha. Nu heeft Satin Luxury niet letterlijk een gouden badjas, maar ze hebben wel een glanzende champagnekleurige badjas en dat ligt toch wel heel dicht bij goud, als je het mij vraagt. Voor een gouden accent in je kleding kun je bij ons ook je naam in goudkleurige garen laten borduren!

Vrolijke gele badjassen voor de lente
  1. Rebelle kinderbadjas fleece fluffy - geel
    Rebelle kinderbadjas fleece fluffy - geel
    € 39,99
  2. Draagbare deken met capuchon & mouwen - kind - Cats & Dog
    Draagbare deken met capuchon & mouwen - kind - Cats & Dog
    € 30,00
  3. Gele badjas met capuchon - sauna
    40% korting
    Gele badjas met capuchon - sauna
    Normale prijs € 89,99 Speciale prijs € 55,00
  4. Dunne katoenen damesbadjas geel
    Dunne katoenen damesbadjas geel
    € 49,99

Geel

Een klein stapje weg van goud: ook geel is dit seizoen populair. Daarbij moet je volgens mij wel eerder denken aan botergeel dan aan knalgeel, maar het is toch weer een kleur die ik in mijn introductie had genoemd, en daar ben ik trots op, haha. Gele badjassen zie je niet zo heel veel, maar ik ga toch even kijken wat we in huis hebben.

De badjas die het dichtst bij botergeel komt, is de super fluffy badjas van het merk Rebelle. Dat is een damesbadjas met sjaalkraag, die gemaakt is van enorm pluizig fleece. Echt top als je op zoek bent naar een badjas die heel zacht en lekker warm is. Deze gele badjas is trouwens te koop in kindermaten en damesmaten. Superleuk als je graag matcht met je dochter!

Opvallende oranje badjassen
  1. Oranje badjas Holland
    20% korting
    Oranje badjas Holland
    Normale prijs € 49,95 Speciale prijs € 39,00
  2. Oranje badjas met capuchon - sauna
    40% korting
    Oranje badjas met capuchon - sauna
    Normale prijs € 89,99 Speciale prijs € 55,00

Oranje

Een laatste kleur die ik op veel sites tegenkwam als modekleur voor 2024 is oranje. Het lijkt hier ook veel minder te gaan om een specifieke kleur oranje. Blijkbaar mogen we elke soort oranje met elkaar combineren, haha. Dat is mooi, want oranje zie je helemaal niet zo veel in badjassenland. Het is ook net als kersenrood zo’n kleur die bij sommige mensen geweldig staat en bij anderen echt geen succes is, haha.

Hoor jij bij de gelukkige groep die wel oranje kan hebben? Dan hebben we toch een paar mooie oranje badjassen voor je klaarliggen. Natuurlijk is er de oranje badjas ‘Holland’, voor de mensen die trots zijn op ons landje, of gewoon fan van sport. We hebben ook nog een mooie saunabadjas met katoen, microvezel en bamboekatoen. Deze is wit aan de binnenkant en oranje aan de buitenkant. Helemaal hip dus!

Groetjes!

SAS