Vriendinnenbrunch in je badjas

Vriendinnenbrunch in je badjas

Het is als volwassene niet altijd makkelijk om je vrienden regelmatig te zien. Zeker als je een wat grotere vriendengroep hebt, is afspreken met z’n allen soms een onmogelijke opgave. Laatst had ik met vier vriendinnen eindelijk een momentje gevonden waarop iedereen kon: op zaterdagochtend tussen 10 en half 12. Dan is het tijd voor een vriendinnenbrunch in badjassen!

Leuk idee?

Oké, ik moet eerlijk zijn: mijn brunch was niet in badjassen , maar in alledaagse kleding in een cafeetje, haha. Maar het idee van een brunch in badjassen klinkt wel heel erg gezellig. Een brunch is in mijn ogen toch sneller casual dan een diner of zoiets. Je bent allemaal net wakker en geniet samen van de ochtend en van lekker eten. Waarom zou je dat niet in een ochtendjas doen?

Oké, ik kan één reden verzinnen om dat niet in een ochtendjas te doen: wijde mouwen waarmee je de hele tijd over je eten heen hangt… Het merk Crazy Comfort heeft daar een oplossing voor gevonden door lusjes aan de mouwen te maken waarmee je ze gemakkelijk kunt opstropen. Ik denk dat je met een haarelastiekje ook een heel eind komt, als Crazy Comfort niet helemaal jouw stijl is. Gewoon om je mouwen heen doen en het probleem is opgelost!

Relaxte badjassen van Crazy Comfort
 1. Unisex badjas kokosnoot - crazy comfort
  Unisex badjas kokosnoot - crazy comfort
  € 79,50
 2. crazy comfort badjas -Unisex badjas retro
  Unisex badjas retro - crazy comfort
  € 79,50
 3. Unisex badjas panter - crazy comfort badjassen
  Unisex badjas panter - crazy comfort
  € 79,50
 4. Unisex badjas toekan - ecologisch katoen
  Unisex badjas toekan - crazy comfort
  € 79,50

Gave stijlen

Als ik me voorstel hoe zo’n brunch eruit ziet, dan gaan mijn gedachten meteen naar fleece badjassen of draagbare fleece deken met mouwen in pastelkleuren. Nu houd ik sowieso van schattige dingen en de laatste tijd zit ik heel erg in een fase waarin ik blij word van alles wat zachte kleuren en texturen heeft, haha. Natuurlijk kun je ook gaan voor mooie neutrale kleuren, of voor trendy badjassen van satijn .

Het is leuk als je een bepaalde stijl kunt kiezen waar iedereen zich aan houdt. Een badjas hoeft helemaal niet zo duur te zijn. Je kunt een leuke damesbadjas krijgen voor minder dan veertig euro, zeker als je onze kortingsacties een beetje in de gaten houdt. Zo kan iedereen bij elkaar passende badjassen of draagbare fleecedekens met mouwen dragen. Ga voor een leuk dierenthema, draag allemaal dezelfde kleur, of laat juist iedereen z’n eigen stijl showen.

Comfortabel bijpraten

Als je vriendinnen hebt die je maar weinig ziet, dan bestaat een groot deel van ‘iets samen doen’ meestal uit bijpraten. Wat heb jij eigenlijk de afgelopen 6 maanden gedaan? Een brunch is daar perfect voor. Het is lekker low key en ontspannen. Daar past een badjas perfect bij. Het is ook fijn als je bij je vrienden helemaal jezelf kunt zijn, zonder je extra mooi te hoeven maken.

Toch is het ook wel heel leuk om complimentjes te krijgen over je kleding. Een mooie badjas voor z’n gezellige brunch is dus wel een leuk idee. We hebben bij Badjasparadijs badjassen in allerlei verschillende kleuren, materialen en stijlen. Zo vind je zeker iets dat helemaal bij jou past en ook heerlijk zit.

Stijlvolle satijnen badjassen
 1. Satijnen kamerjas pantermotief
  Satijnen kamerjas pantermotief - heren
  € 44,95
 2. Kimono satijn – 5 kleuren
  Kimono satijn – 5 kleuren
  € 32,95
 3. Satijnen kimono dames – licht roze
  Satijnen kimono dames – licht roze
  € 32,95
 4. Satijnen kimono dames – champagne kleur
  Satijnen kimono dames – champagne kleur
  € 32,95
 5. Satijnen badjas kimono met borduring
  Satijnen badjas kimono met borduring
  € 39,90

Thuis brunchen

Als je gaat voor een brunch in je badjas, dan is het waarschijnlijk het beste idee om bij iemand thuis te brunchen. Een ontbijtcafé is super leuk, maar het is lastig om een hele groep vrienden te overtuigen om in hun badjas de straat op te gaan, haha. Thuis brunchen heeft als voordeel dat je niet vastzit aan de menukaart van een café. Je kunt precies halen wat iedereen lekker vindt.

Bij lekker weer is het chill om in de tuin te eten. Let er wel op dat het in een dikke badjas al snel heel warm wordt als de zon gaat schijnen. Midden in de zomer is het ’s ochtends vroeg vaak perfect weer om in een badjas buiten te zitten, maar rond een uur of 10 is het vaak al te warm voor een badjas van dik fleece of katoen. Satijn is wat luchtiger, dus ook geschikter voor een zomerbrunch in de tuin.

Sleepover in badjassen

Ik kwam op het idee van een brunch omdat dat toevallig het moment was waarop mijn meiden tijd hadden. Voor veel mensen is juist de avond een handig moment om af te spreken. In dat geval kan een filmavond of een slaapfeestje in badjassen ook superleuk zijn. Is een slaapfeestje niet meer iets voor kinderen? Hm, misschien. Het voordeel aan volwassen zijn is wat mij betreft juist dat je kunt doen wat je wilt – ook kinderachtige dingen, haha.

Bij een goed slaapfeestje horen natuurlijk films, junk food, roddels, make-up en misschien wel spookverhalen! Badjassen horen er volgens mij ook helemaal bij. Een fleece badjas is perfect om ’s avonds te dragen, als je het koud begint te krijgen omdat je moe wordt. Als je een vriendin hebt die enge verhalen kan vertellen, is de zachte stof van een fleece ochtendjas ook heel prettig om tegen je aan te drukken.

Vriendinnenbadjassen met naam
 1. Sauna kimono met naam borduren – 9 kleuren
  Sauna kimono met naam borduren – 9 kleuren
  € 55,50
 2. Satijnen kimono dames ruffle borduren – 4 kleuren
  Satijnen kimono dames ruffle borduren – 4 kleuren
  € 46,50
 3. Velours badjas met kroon + naam borduring
  nieuw
  Velours badjas met kroon + naam borduring
  € 79,50
 4. draagbare deken met borduring
  Draagbare deken met naam borduren
  € 52,50
 5. Satijnen badjas kimono met borduring
  Satijnen badjas kimono met borduring
  € 39,90

Persoonlijke badjassen

Bevalt het om samen te chillen in badjassen? Dan is het misschien leuk om er een traditie van te maken! Bij Badjasparadijs kunnen we op badjassen borduren . Je kunt zelf kiezen welke tekst je erop wilt hebben en ook de kleuren. We hebben verschillende lettertypes waar je uit kunt kiezen. Zo maak je een super persoonlijke badjas.

Heeft jullie groepje een naam? Dan kun je die natuurlijk op de rug van de badjassen laten zetten, terwijl je op de borst van de badjassen iedereens voornamen laat borduren. Zo laat je echt zien dat je een groep bent en heb je een leuk aandenken aan een gezellige tijd als je elkaar weer eventjes niet ziet.

Groetjes!

SAS