De meest mannelijke badjassen

mannelijke badjassen

Is een badjas een typisch mannelijk kledingstuk? Misschien niet, maar het is wel heel prettig om er een in huis te hebben. We hebben bij Badjasparadijs gelukkig een groot assortiment, waar je zelfs als super mannelijke man nog wel een badjas kunt vinden die bij je past, haha. Lees hier meer over onze mannelijkste badjassen.

Blauwe heren badjas met streepmotief - fleece

  1. Blauwe heren badjas met streepmotief - fleece
    Blauwe heren badjas met streepmotief - fleece
    € 38,50

Wanneer is iets ‘mannelijk’?

Misschien voor mij als vrouw een beetje lastig om antwoord op te geven, wanneer iets precies ‘mannelijk’ is. Ik weet dat voor veel mannen het praktische nut van een kledingstuk of ander voorwerp vaak belangrijker is dan hoe het eruit ziet. Een hele basic badjas van hoge kwaliteit kan daarom in mijn ogen al heel mannelijk zijn.

Ik denk dat ook badjassen die een beetje sportief zijn en/of er stoer uitzien wel in de categorie ‘mannelijk’ vallen. Daarnaast heb je natuurlijk ook nog hele classy mannen die meer gaan voor zo’n aristocraten-look met hun badjassen. Ik denk dat ik het bij die drie categorieën ga houden voor nu: praktisch, stoer en stijlvol. Klinkt best mannelijk, toch? Ik zou ook nog kleuren als blauw, groen en zwart kunnen toevoegen, maar dan kan ik bijna ons hele assortiment van  herenbadjassen hier noemen, haha.

Cawö badjas heren

Lekker praktisch

Eerst dus gewoon onze praktische  badjassen zonder poespas. Als je een badjas zoekt die geschikt is voor ieder moment, dan zou ik altijd kiezen voor een badjas van katoen . Die zijn namelijk niet alleen warm en comfortabel, maar nemen ook nog eens water op. Je kunt ze dus dragen als je onder de douche vandaan komt, als je bent gaan zwemmen, of als je naar de sauna gaat. Heel multifunctioneel dus!

De merken Comvie en  Badrock zijn ideaal als je een basic  badjas zoekt. Deze merken maken simpele  saunabadjassen zonder extra details, van hoge kwaliteit. Je kunt verschillende kleuren kiezen en hoeft dus niet per se te gaan voor een typische witte badjas . We hebben bijvoorbeeld mooie blauwe badjassen , maar ook grijze of juist fellere kleuren, als dat meer je stijl is.

Bamboe badjas Sport

  1. Bamboe badjas sport
    op = op
    Bamboe badjas Sport
    € 59,95

Sportief en stoer

Als je op zoek bent naar een badjas die net iets meer is dan gewoon een basic katoenen badjas, dan is een beetje een stoere of  sportieve badjas ook lekker mannelijk. De eerste badjas waar ik dan aan moet denken is onze legerprint badjas. Deze is te koop in drie verschillende kleuren: groen, grijs en blauw. We hebben ook een vette sportbadjas met bamboekatoen. Als je die wilt hebben moet je er snel bij zijn, want op=op bij deze.

Een ander merk waar ik langskwam op zoek naar stoere badjassen is Cawö . Dit merk maakt saunabadjassen van hoge kwaliteit en doet vaak iets bijzonders met het ontwerp. Vooral de herenbadjassen met diagonale rits vind ik echt wel wat mannelijks en stoers hebben. De schuine rits doet me een beetje denken aan een motorjack en de brede kraag en capuchon leggen de focus mooi op je schouders.

Bordeaux rode heren badjas met streepdessin

  1. Bordeaux rode heren badjas met streepdessin
    Cadeau TIP!
    Bordeaux rode heren badjas met streepdessin
    € 69,99

Een echte gentleman?

Soms wil je er niet bijlopen als een sporter, maar juist graag een nette heer zijn. Natuurlijk hebben we ook badjassen die bij zo’n stijl passen. Het merk  Eskimo is altijd mijn go-to als ik mannen chique badjassen aanraadt. Eskimo gebruikt veel donkere kleuren en subtiele patroontjes, waardoor hun badjassen er altijd heel deftig uitzien. Ze zouden niet misstaan in een landhuis.

Een merk dat zowel iets van het elegante en chique heeft, als van het basic-praktische, is Vossen . Deze badjassen vallen niet op door drukke patroontjes of bijzondere designs, maar juist door de kwaliteit. Vossen gebruikt velourskatoen van hoge kwaliteit en de afwerking van deze badjassen is altijd top notch. Met zo’n badjas kom je prima voor de dag.

Funky badjas koningsmantel

  1. Funky badjas koningsmantel
    Funky badjas koningsmantel
    € 99,95

Jongensachtige lol

Natuurlijk ben ik bij mijn opsomming van wat ‘mannelijk’ is nog één belangrijke categorie vergeten. De meeste mannen zijn ontzettend trots op hun gevoel voor humor. Mocht je je afvragen hoe dat iets te maken heeft met een badjas, dan wijs ik je graag op de badjassen van Funky Badjas . Deze hebben namelijk supergrappige designs.

Eén van mijn favorieten is de King badjas van Funky Badjas. Dit is een rode of blauwe badjas met een witte rand met zwarte stippen erin, waardoor de badjas veel lijkt op de hermelijnen mantel die koningen traditioneel dragen. Zo’n badjas is echt top om mee door je huis te paraderen, of je kinderen te laten doen wat je wilt. “Ruim je kamer op! De koning beveelt het!”

#Best badjas antraciet grijs

Wat is jouw look?

Ik heb nu een deel van ons assortiment herenbadjassen opgenoemd, maar dit was nog lang niet alles. Mocht je dus niks langs hebben horen komen wat jou bevalt, check dan zeker gewoon even de catalogus. Ik denk dat we voor iedere stijl wel een passende badjas hebben. Naast de badjassen die ik heb genoemd, hebben we bijvoorbeeld ook nog prachtige satijnen herenbadjassen, of basic fleece ochtendjassen die lekker warm en zacht zijn.

Als je iets bijzonders wilt maken van een badjas, of je wilt graag een badjas aan een man cadeau doen en kwam hier voor inspiratie, dan heb ik nog wel een leuke tip. Op heel veel van onze badjassen kunnen we namelijk borduren. Een  badjas met naam ziet er gelijk veel persoonlijker uit en is zeker als cadeau heel erg leuk.

Ik hoop dat je tussen alle badjassen die wij verkopen de juiste kunt vinden. Mocht je vragen hebben, bekijk dan zeker onze Q&A, of neem contact met ons op. We helpen je graag verder.

Groetjes!

SAS