Badjas met capuchon

Bajas met capuchon kopen?

Naast kimono badjassen en badjassen met luxe sjaalkraag hebben wij ook een aantal badjassen in onze collectie voorzien van capuchon. Naast dat een capuchon aan een badjas ook echt een functie heeft geeft een capuchon een badjas ook een sportieve uitstraling. Een stoere badjas met capuchon kun je dus online makkelijk en snel bestellen in onze overzichtelijke webwinkel.

We hebben kinderbadjassen met capuchon en uiteraard badjassen met capuchon voor dames en heren. Tevens hebben wij een aantal unisex badjassen op voorraad met capuchon. Klik hier voor een goed overzicht van alle badjassen met capuchon .

Capuchon badjas online bestellen

Een badjas kopen is internet is naast snel ook makkelijk. Op de productpagina's staat vermeld is welke maten de badjas leverbaar is. Voor een perfect passende badjas kun je gewoonweg je normale confectie maat aanhouden. Mocht een bepaalde badjas afwijken van de reguliere maatboog dan staat dit duidelijk vermeldt op de productpagina.

De badjassen met naam zijn unisex badjassen. Voor dames zouden wij dus een maatje kleiner adviseren. Voor alle informatie m.b.t. de maatvoering van de badjas met naam , klik hier.

badjas met capuchon

Marineblauwe badjas capuchon

€ 89,95

€ 64,95

Zwarte badjas capuchon

€ 89,95

€ 64,95