Badjassen voor het hele gezin
Winkelwagen

Welk merk badjas past het best bij mij?


Bij Badjasparadijs krijgen we regelmatig de vraag: welk merk badjas past het best bij mij?
Eigenlijk best een logische vraag: in onze webshop kun je namelijk badjassen van de meest uiteenlopende merken kopen. Zeker als je niet bekend bent met de diverse badjasmerken kan het best even lastig zijn om te bepalen welk merk nou echt bij jou past. Daarom nemen we graag enkele populaire merken voor badjassen met je door. Ook leggen we je uit welke eigenschappen bij welke badjasmerken horen. Je kunt dan zelf heel eenvoudig bepalen voor welk merk jij kiest!

Welk merk badjas past het best bij mij?

Badrock merk logo
Paul Hopkins merk logo
Playshoes merk logo
Funky badjas merk logo
Melli Mello merk logo
Pastunette & Rebelle merk logo
Badrock:
Dit merk staat garant voor optimaal draagcomfort, hoogwaardige kwaliteit en unieke designs voor hem & haar. Ook maakt dit merk kleurrijke kinderbadjassen.
Paul Hopkins:
Veeleisende mannen opgelet! Paul Hopkins maakt herenbadjassen waarin je niet alleen omkomt in comfort, maar ook nog in weelderige luxe en topkwaliteit.
Playshoes:
Op zoek naar een kinderbadjas? Playshoes is een merk dat zich heeft gespecialiseerd in fantasievolle en bijzonder mooie badjassen voor de allerkleinsten!
Funky badjas:
Wie op zoek is naar een hippe, speelse badjas met een flinke knipoog zal zich zeker thuis voelen in een badjas van dit merk.
Melli Mello:
Ben jij een eigentijdse vrouw met lef? Dan is dit merk jou op het lijf geschreven. Melli Mello laat zich inspireren door verschillende culturen en bijzondere trends.
Pastunette & Rebelle:
Topmerk Pastunette en haar jongere, rebelse zusje Rebelle zijn toonaangevende merken op badjasgebied. De laatste trends, hippe designs en omschrijven deze merken.

Badjasmerken voor jong en oud

In onze webwinkel verkopen we badjassen voor jong en oud. In principe kunnen mensen van elke leeftijd al onze badjassen dragen, maar er zijn wel merken die wat jonger en vlotter overkomen dan andere. Deze badjassen vallen vaak dan ook vooral in de smaak bij mensen die graag wat serieuzer en stijlvoller willen overkomen. Het Duitse merk Cawö is hiervan een goed voorbeeld. Hun badjassen zijn van hoogwaardige kwaliteit en komen gedistingeerd en een tikje degelijk over. Tieners en jonge twintigers zullen niet altijd voor een dergelijke stijl kiezen, terwijl dertigplussers er dol op zijn!


Cawö


Jonge merken die zich veelal richten op een jongere doelgroep zijn Rebelle, Endless Mae, Melli Mello en Funky badjas. Dat wil trouwens absoluut niet zeggen dat deze merken niet gedragen kunnen worden door oudere dames en heren. Sterker nog: de badjassen van deze hippe merken staan eigenlijk iedereen prachtig! Zo maakt Funky badjas diverse hippe badjassen voor jong en oud. Melli Mello en Endless Mae zijn badjasmerken die de schoonheid van elke vrouw omarmen en prachtig uit laten komen, ongeacht haar leeftijd. Zoek je een badjas met een wat chiquere uitstraling? Ga dan voor de merken Pastunette, Paul Hopkins en Fynn Collection.


Badrock


Natuurlijk zijn er ook diverse merken die ook aan de allerkleinsten gedacht hebben. Playshoes is bijvoorbeeld een merk dat zich enkel richt op kinderbadjassen. De fantasievolle exemplaren hebben kekke kleuren en zijn gemaakt van knuffelzacht materiaal. Ook het merk Eskimo maakt badjassen voor kinderen. Eskimo badjassen worden gekenmerkt door het ultieme draagcomfort, prachtige designs en materialen van hoogwaardige kwaliteit. Andere merken die badjassen voor kinderen maken zijn Aegean Apparel, Disney, Nintendo, Woody en Badrock. Disney staat bekend om zijn Star Wars-badjassen. Enkele bekende kinderbadjassen van het merk Nintendo zijn de Luigi-badjas en de Super Mario Bros-badjas.


Dames badjassen


Badjassen voor dames en heren

We kunnen de badjassen in onze webshop onderverdelen in grofweg vier categorieën: damesbadjassen, herenbadjassen, kinderbadjassen en uniseks badjassen. Sommige merken richten zich enkel op een bepaalde soort, zoals het merk Playshoes dat enkel kinderbadjassen maakt. Een echt mannenmerk is dan weer Paul Hopkins. Dit lifestylemerk richt zich op eigentijdse mannen die van het goede leven houden. Endless Mae, Melli Mello en Tenderness maken vrijwel alleen damesbadjassen. En dan zijn er nog een heleboel merken die zich richten op zowel mannen als vrouwen. Denk bijvoorbeeld aan Badrock, Cawö, Eskimo en Fynn Collection. Badrock maakt overigens ook uniseks badjassen.Bij elke stijl past een ander badjasmerk. Mannen met een hippe, moderne en enigszins extravagante stijl kunnen voor badjassen prima terecht bij merken als Badrock en Funky badjas. Hou je meer van elegantie en heb je een uitstekend gevoel voor stijl? Dan zullen de badjassen van Paul Hopkins, Fynn Collection en Cawö je zeker aanspreken. Voor vrouwen geldt eigenlijk hetzelfde: Badrock en Funky badjas maakt immers ook voor dames mooie kwaliteitsbadjassen waar je zeker in gezien mag worden. Ook Endless Mae, Rebelle en Melli Mello maken badjassen waarin je absoluut goed voor de dag komt.


Sauna badjassen


Badjassen van topmerken online kopen

Wat je stijl ook is: bij Badjasparadijs.nl kun je badjassen van diverse topmerken eenvoudig online kopen. We zijn nogal kieskeurig wanneer het aankomt op onze mooie selectie badjassen. Voor we een merk besluiten op te nemen in onze collectie, bepalen we eerst of het merk aan onze eisen voldoet. Kwaliteit staat bij ons altijd voorop. Badjasmerken die badjassen maken waarvan de kwaliteit te wensen overlaat nemen we beslist niet op in onze collectie. We willen onze standaard immers hoog houden. De badjasmerken die je bij ons kunt vinden blinken op dit gebied dus zeker uit.

Daarnaast is het belangrijk dat de badjassen heerlijk zitten, er modieus uitzien en gemaakt zijn van hoogwaardig materiaal dat vriendelijk is voor de huid. Of je nu een badjas voor in de sauna of thuis zoekt, in onze webshop vind je zeker wat je zoekt. Snuffel eens rustig rond in onze webwinkel en kijk welk merk jou persoonlijk aanspreekt. Welk badjasmerk je ook kiest: je bent ervan verzekerd dat je een badjas koopt waarvan je nog een lange tijd zal kunnen genieten!