Paul Hopkins

Het merk Paul Hopkins omschrijft zichzelf als hét lifestyle-merk voor mannen. Wij zijn het daar volmondig mee eens. Om die reden hebben wij de stijlvolle en bijzonder elegante herenbadjassen van dit label opgenomen in ons assortiment. Paul Hopkins produceert naast badjassen ook nachtmode voor mannen die waarde hechten aan kwaliteit en luxe. Ben je op zoek naar een mooie badjas van het merk Paul Hopkins? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Paul Hopkins badjassen


Paul Hopkins: luxueus en elegant

Paul Hopkins is niet zomaar een merk voor mannen. Dit merk heeft zich gespecialiseerd in loungewear waarin mannen zich volledig kunnen ontspannen. Heren die van het goede leven houden zullen zich zeker thuis voelen in een luxueuze badjas van Paul Hopkins. Met de bijzonder elegante afwerking van hun badjassen onderscheidt Paul Hopkins zich van veel andere badjasmerken. Laat die dagelijkse beslommeringen en werkstress dus even van je af glijden en waan je in een stijlvolle wereld vol zacht comfort in een badjas van Paul Hopkins. Een vers gezet kopje koffie of een mooi glas rode wijn in je hand maken jouw geluksmomentje af.

Uniseks badjassen van Paul Hopkins

Naast badjassen voor heren maakt Paul Hopkins ook enkele uniseks exemplaren. Deze kunnen door zowel heren als dames worden gedragen. De kwaliteit van deze badjassen is vanzelfsprekend zoals je gewend bent van het label Paul Hopkins. Ook de uniseks badjassen worden gekenmerkt door het ultieme draagcomfort, een modieus design en de diepste kleuren. Zowel heren als dames kunnen in deze badjassen helemaal tot zichzelf komen.

Paul Hopkins: luxueus en elegant

De fijne designs van Paul Hopkins badjassen

Paul Hopkins badjassen komen in diverse fijne designs. Wat denk je van een superzachte herenbadjas met sjaalkraag in een melange van diepe kleuren? Of een badjas met een hip ruitjespatroon? Ook voor een badjas in een effen kleur ben je bij Paul Hopkins aan het juiste adres. Zoals we al eerder lieten vallen zijn de kleuren van deze badjassen mooi diep. Dit blijft ook na veelvuldig wassen zo: de kleur vervaagt niet. Dit komt doordat Paul Hopkins bij het vervaardigen van de badjassen gebruik maakt van materialen van hoogwaardige kwaliteit.

Paul Hopkins badjas met naam

Een Paul Hopkins badjas wil je niet delen. Niet met je huisgenoot, je partner of de buurman: deze badjas is alleen van jou. Precies om die reden bieden wij de mogelijkheid om op enkele badjassen van het merk Paul Hopkins je naam of initialen te laten drukken. Op zo’n heerlijke badjas wil je nu eenmaal je stempel drukken. Je kiest zelf het lettertype en de kleur van de borduring. Wij zorgen vervolgens dat jouw naam of initialen met de allergrootste zorg op de badjas worden geborduurd. De kwaliteit van de badjasborduring is hoogwaardig en het resultaat zal je zeker verrassen. De borduring kan zowel op de borst- als rugzijde van de badjas geplaatst worden. De opdruk blijft ook na het wassen mooi.

De fijne designs van Paul Hopkins badjassen

Paul Hopkins badjassen: hoogwaardige kwaliteit

De badjassen van het merk Paul Hopkins zijn gemaakt van materialen van hoogwaardige kwaliteit. Dat wil zeggen dat er gekozen wordt voor het allerbeste katoen of fleece. Wordt er gebruikgemaakt van een fijne materialenmix? Ook dan kun je ervan uitgaan dat de materialen van uitstekende kwaliteit zijn. De stoffen worden door de designers van Paul Hopkins geselecteerd op verschillende eigenschappen. Zo moet al het materiaal huidvriendelijk zijn, zacht aanvoelen en gevoelens van comfort en ontspanning oproepen. Daarnaast is het van belang dat de stof mooi om het lichaam valt, stevig is en langdurig mooi blijft. Voldoet het materiaal aan de eisen van Paul Hopkins? Dan worden hiervan de prachtige herenbadjassen vervaardigd zoals je die tegenkomt in onze webshop.

Paul Hopkins badjassen online kopen

Gecharmeerd van de bijzonder mooie badjassen van het merk Paul Hopkins? Bij Badjasparadijs.nl koop je deze eenvoudig en snel online. We hebben de mooiste Paul Hopkins badjassen voor je geselecteerd. De collectie breidt zich steeds verder uit, dus blijf vooral kijken of er een mooi exemplaar voor je bij zit. Paul Hopkins is een badjasmerk dat hoog aangeschreven staat. De bijzondere kwaliteit van hun badjassen heeft ons aangezet om hun producten in ons assortiment op te nemen.

Badjassen online kopen doe je vanuit je luie stoel in onze webshop. Naast badjassen van het merk Paul Hopkins vind je ook tal van andere toonaangevende badjasmerken in onze collectie. Wil je meer weten over de vele badjassen die wij verkopen? Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen je graag over de vele prachtige badjassen die je bij ons kunt vinden. Zo kan ook jij binnenkort genieten van een heerlijke en elegante badjas!

Paul Hopkins badjassen online kopen