Endless Mae

Endless Mae heeft zich gespecialiseerd in het ontwerpen van olijk beddengoed en kleurrijk loungewear. De badjassen van dit merk kenmerken zich door frisse, zachte kleuren en mooie bloemenpatronen. Endless Mae laat zich inspireren door de vijfde maand in het Japans: de ultieme lentemaand. De missie van het label Endless Mae is dan ook om het fijne, vrolijke lentegevoel bij hun klanten op te roepen. Wat ons betreft lukt dit het merk prima: wij worden helemaal blij bij het zien en voelen van de fantastische badjassen van dit lifestyle-merk!

Endless Mae badjassen

  1. Badjas Endless Mae Kimly
    Badjas Endless Mae Kimly
    Normale prijs € 79,95 Speciale prijs € 69,95

De filosofie van Endless Mae

De designers van het merk Endless Mae hebben zich bij het ontwerpen van hun producten laten inspireren door de bloesems die in mei beginnen te bloeien in het noorden van Japan. Deze bloesems zijn het ultieme symbool van de lente. Dat energieke, frisse en hemelse lentegevoel wil Endless Mae ons het hele jaar door laten ervaren. Om deze reden komt het label met een prachtige collectie badjassen die een glimlach op je gezicht tovert. Van de frisse pasteltinten tot de delicate afwerking: in een elegante badjas van Endless Mae kom je in stijl tot jezelf.

De filosofie van Endless Mae

De geweldige designs van Endless Mae badjassen

Endless Mae damesbadjassen zijn ontworpen voor de eigentijdse vrouw die weet wat ze wil. De vrouw die haar persoonlijkheid durft uit te dragen door de kleding die ze draagt. De badjassen van Endless Mae worden gekenmerkt door geweldige designs en prachtige dessins. De badjassen hebben niet alleen de perfecte pasvorm, maar zijn ook ontworpen door designers met oog voor detail. Heel bewust kiest het merk Endless Mae voor vrolijke & hippe designs waarin je jezelf op en top vrouw kunt voelen. Een badjas van Endless Mae staat niet alleen goed: je voelt je er ook goed in.

De geweldige designs van Endless Mae badjassen

Endless Mae badjassen van hoogwaardig katoen

De badjassen van het merk Endless Mae zijn gemaakt van hoogwaardig katoen. De designers van dit label zijn niet snel tevreden. Zij stellen hoge eisen aan de materialen waarvan hun badjassen gemaakt worden. En dat merk je. De katoenen badjassen van Endless Mae zitten als gegoten en omarmen elke ronding van je lichaam op een zachte manier. Daarnaast is het katoen dat Endless Mae gebruikt bij het vervaardigen van haar badjassen lief voor de huid. Verder is het materiaal stevig, waardoor het langdurig mooi blijft. Ook nadat je de badjas veelvuldig hebt gedragen en gewassen. Dat is de kwaliteit die je mag verwachten van een Endless Mae badjas.

Endless Mae badjassen van hoogwaardig katoen

Endless Mae badjas in de sauna

Endless Mae badjassen die zijn gemaakt van 100% katoen kunnen ook in de sauna worden gedragen. Badjassen die volledig van katoen gemaakt zijn hebben een groot absorberend vermogen. Daarnaast is dit materiaal voldoende luchtdoorlatend, wat ook van belang is wanneer je de badjas in de sauna wilt dragen. Zo koelt je lichaam niet te snel af tussen de saunarondjes door, maar krijg je het ook niet snel te warm wanneer je in de sauna zit. De badjassen van Endless Mae zijn niet speciaal gemaakt voor gebruik in de sauna, maar je kunt elke badjas die van 100% katoen gemaakt is dragen tijdens een dagje wellness. Geniet ervan!

Endless Mae badjas in de sauna

Endless Mae badjas met capuchon

Veel badjassen van Endless Mae zijn voorzien van een capuchon. Badjassen met capuchon zijn erg hip. Er is veel vraag naar. Dit heeft diverse redenen. Naast trendy is een badjas met capuchon ook erg functioneel. Wanneer je net uit een heerlijk warme douche vandaan komt kun je in een badjas van Endless Mae heerlijk opdrogen met een hete kop thee in je hand. De capuchon van de badjas houdt je natte haren uit je nek. Ook droogt je haar sneller op in de capuchon. Dergelijke badjassen zijn vooral bij vrouwen erg populair. Verleng je relaxmoment door jezelf na een stomende douche in een badjas van Endless Mae te hullen!

Endless Mae badjas met capuchon

Endless Mae badjas online kopen bij Badjasparadijs.nl

Endless Mae badjas online kopen bij Badjasparadijs.nl

Op zoek naar een badjas van Endless Mae? Deze vind je bij Badjasparadijs.nl. De mooiste damesbadjassen van het merk Endless Mae hebben wij in onze collectie opgenomen, zodat jij ze snel en eenvoudig online kunt bestellen. Het online kopen van een badjas is gemakkelijk en zorgeloos. Naast badjassen van Endless Mae vind je in onze online winkel nog veel meer badjassen van topmerken. Heb je nog vragen over onze service of producten? Neem dan gerust contact met ons op. Ons enthousiaste team beantwoordt met plezier al jouw vragen. Ook wanneer je eerst advies wilt voor je een Endless Mae badjas bestelt, kun je bij ons terecht. We helpen je graag verder bij het uitzoeken van de badjas die het beste bij jou past.