Het ideale ochtendjas moment!

Heerlijk, die luie ochtenden waarop we even niets hoeven. Ochtendrituelen zijn voor iedereen weer verschillend. Maar de meeste van ons kruipen eerst vanuit bed rechtstreeks in een ochtendjas , voordat er ook maar iets ondernomen wordt.

Zonder ochtendjas? Mooi niet!

#Die ijskoude woonkamer moet eerst maar eens op temperatuur komen. Voorlopig schiet jij nog even lekker in je ochtendjas (of badjas) voordat het zover is.
#Misgrijpen als je vriend of vriendin voor de allereerste keer blijft slapen. Oef, je moet er niet aan denken. Waar zou je zijn zonder die alles verhullende, fijne ochtendjas?
#Zaterdagochtend? Heerlijk, je draait je nog maar eens lekker om! Totdat ineens de deurbel gaat en je je halsoverkop naar de voordeur moet haasten; de buurman, of de pakjesbezorger... Dit is een ultiem ochtendjas moment. Je zult maar zonder zitten.
#Gezamenlijk een weekendje weg met vrienden in een gedeeld vakantiehuisje? Dat schreeuwt om een ochtendjas! Natuurlijk heb je er geen zin in als je uit bed stapt om direct te gaan douchen, aan te kleden en je uiterlijk te verzorgen. Eerst lekker in je ochtendjas bijkomen & ontbijten; dat aankleedmoment stellen we nog even uit!

#Ineens hoor je de vuilniswagen de straat inrijden! En jouw overvolle container staat nog niet netjes aan de rand van de weg. Je vliegt je bed uit, stapt in je ochtendjas, om vervolgens in je pantoffels de container daar te parkeren waar hij hoort! Dat was nog net op tijd...

Ochtendjas bestellen? Doen!

Overbodig om te zeggen, maar het allerfijnste ochtendjassen-ritueel blijft nog altijd het luieren. Gewoon in je eentje of met je partner. Onze Ochtendjassen Onlineshop biedt jou alle mogelijkheden om een hele fijne ochtendjas te kopen, voor jezelf, of voor een ander. Want een ochtendjas cadeau geven is natuurlijk één van de allerleukste dingen. Tip: laat door ons je naam borduren op jouw ochtendjas!

Bij ons koop je katoenen- of fleece ochtendjassen. Fleece heeft als grote voordeel dat het super warm is. Met een fleece ochtendjas heb je het nooit meer koud! Katoenen ochtendjassen, of badjassen, kun je ook nog eens dragen als je uit bad komt, nat dus. Het katoen absorbeert direct het vocht, maar voelt toch niet vochtig aan. Ideaal!

Shop voor de allermooiste, stoerste, of fijnste ochtendjassen in onze ochtendjassenshop & laat je inspireren!

Heb jij een leuke selfie? Deel deze met ons. Hier een paar leuke reactie van onze badjas klanten .