Jouw selfie moment .. in je badjas!

Jouw selfie moment .. in je badjas!

Wat is een mooi moment om een selfie te maken in je badjas? Als je zojuist de vrieskou in stapt vanuit een warm sauna-buitenbad? Brrr.. Dat vraagt inderdaad om een heerlijke warme badjas! Er zijn natuurlijk talloze momenten die vragen om vastgelegd te worden! Wij vroegen aan enkele van onze klanten wat zij een zeer speciaal badjas-selfiemoment vonden, lees je mee?

  • Sylvia de Bruijn, moeder van 2 kinderen: 's Ochtends heb je vreselijke haast met twee kinderen op de basisschool (6 en 8 jaar). Iedereen met kinderen in de leeftijd kan zich daar wel iets bij voorstellen. Op een dag had ik me serieus verslapen, en mijn kinderen hadden besloten om zelf even sinaasappelsap te gaan persen. Ik schrok me wild toen ik de tijd zag en graaide hun kleding bij elkaar. Ik kom beneden en zie de puinhoop bij de sinaasappelpers. Kinderen nog niets gegeten en helemaal onder de drab. M'n zoontje geeft me een knuffel en veegt gelijk ook even zijn vieze toet aan m'n badjas af. Kinderen eten gegeven, gewassen, en zich laten aankleden. Zelf stoof ik naar boven om me om te kleden, maar moest even een selfie maken van mijn hysterische hoofd in besmeurde "sinaasappel-badjas". Dat was nog eens een serieuze Facebook hit, want zó zag mijn ochtend die dag er uit.
  • Jantine Wildschut, samenwonend: Tijdens mijn studententijd leefde ik praktisch in een badjas, want er kwamen vele dagen voorbij dat ik nauwelijks de deur uitkwam als ik het druk had met mijn studie. Mijn eerste badjas kreeg ik van mijn ouders toen ik 13 jaar was; en die heb ik dus jáááren gedragen. Net zo lang totdat het een absoluut vod was. Mijn huisgenote heeft toen op een dag een "selfie" van haarzelf gemaakt in míjn badjas, met onderschrift op Facebook: 'Mooi hé? Jantine's badjas even geleend'. Ik schaamde me compleet kapot! Zij vond het zó komisch, maar ik ging echt door de grond! Ze heeft het trouwens helemaal goed gemaakt door een andere voor me te kopen!
  • Leon de Boer, getrouwd, 1 dochter: Met de family op vakantie, dat betekent: mijn vrouw regelt alles. Van reis uitzoeken tot de boel inpakken. Natuurlijk wordt er dan wel eens wat vergeten. Dit keer waren het: mijn medicijnen (eigen schuld), tandenborstel en mijn badjas. Mijn vrouw en dochter lagen dus helemaal in een deuk toen ik even mijn vrouw's roze-witte gestreepte badjas aantrok. Tja, en dat vraagt natuurlijk om een selfie. Onze familie en collega's kwamen ook niet meer bij op Facebook!
Leuke badjas selfie

Heb jij een leuke badjas selfie? Deel deze met ons via mail of Facebook. In ruil daarvoor sturen wij je iets leuks. :-)

Have fun.............