Ochtendjas heren

Wij begrijpen het als u in de ochtend niet meteen zin heeft om uw nette kleding aan te trekken. Zeker op een luie, vrije dag is het daarom helemaal geen overbodige luxe om een ochtendjas voor heren te hebben. Geniet nog even wat langer van de ochtend, met een heren ochtendjas van badstof of een ochtendjas van fleece. En ochtendjas is een heerlijk comfortabel kledingstuk dat perfect is om in te ontspannen.

Soorten ochtendjassen voor heren

Heren ochtendjassen zijn in vele soorten en maten te koop. Bij Badjasparadijs hebben wij een uitgebreid assortiment aan ochtendjassen en badjassen voor heren. Onze fleece badjassen zijn heel geschikt als ochtendjas, omdat ze lekker zacht zijn en warm zitten. Voor een ochtend in de winter is dat natuurlijk ideaal. Maar u mag ook best een ochtendjas in de avond dragen. Bijvoorbeeld als u lekker op de bank zit en tv aan het kijken bent, is een ochtendjas een heel fijn kledingstuk om te dragen. Een ochtendjas is een prima vervanging voor het fleece-dekentje waar u misschien normaal onder zou kruipen als het koud begint te worden. Een voordeel aan een ochtendjas is dat hij mouwen heeft. Zo kunt u lekker warm blijven en toch nog de afstandsbediening of uw glas pakken.

Een ochtendjas van badstof is ook nog een optie. Badstof is meestal niet zo zacht als fleece, maar het heeft wel een belangrijk ander voordeel: het kan goed tegen water. Ochtendjassen van badstof zijn dus geweldig om te dragen als u net onder de douche vandaan komt, of uit bad. U zou zelfs uw handdoek helemaal weg kunnen laten en uw badjas kunnen gebruiken als een handdoek die u aan kunt trekken.

Natuurlijk gaat het niet alleen om de stof, bij de keuze van een ochtendjas. Wij verkopen ochtendjassen in heel veel verschillende kleuren en modellen. Wilt u een omslagjas, of een badjas met rits? Een ochtendjas die tot op de grond komt, of liever een kortere badjas? Natuurlijk hebben wij ook badjassen met grappige prints, zoals het logo van Superman. Want wie zegt dat ochtendjassen saai moeten zijn?

Ochtendjas heren online kopen

Op Badjasparadijs.nl kunt u gemakkelijk en snel online ochtendjassen voor heren bestellen. Zoals u al heeft kunnen lezen, is ons assortiment erg groot. Wij weten dan ook zeker dat er wel een geschikte badjas voor u tussen zal zitten. Uiteraard hebben wij niet alleen heren ochtendjassen, maar ook dames ochtendjassen en badjassen voor kinderen.

Wilt u graag een badjas die echt helemaal van u is? Kies dan voor een gepersonaliseerde badjas. Bij ons kunt u uw naam, of een andere tekst, op uw ochtendjas laten printen of borduren. Wij hebben zelfs een techniek waarbij we lapjes stof op de ochtendjas naaien in de aanbieding. Kies zelf uw tekst, techniek, model ochtendjas en kleuren om de ochtendjas zo persoonlijk mogelijk te maken. En natuurlijk is zo’n ochtendjas met print of geborduurde ochtendjas ook een heel leuk cadeautje.