Ochtendjas kopen

Ochtendjas kopen

Ochtendjas kopen? Klik hier!

De naam ‘ochtendjas’ maakt al gelijk duidelijk waar het voorwerp voor bedoeld is: het is een jas voor in de ochtend. Iedereen kent wel die ochtenden waarop je echt geen zin hebt om je bed uit te komen, laat staan om je aan te kleden en nuttige dingen te gaan doen. Voor die geluksvogels die ook nog de tijd hebben om even niks te doen nadat ze opgestaan zijn, is een ochtendjas een echte uitkomst. Trek hem aan over je pyjama, neem een glas thee of sinaasappelsap en geniet nog even van een heerlijk moment van ontspanning. Voor die momenten kun je bij Badjasparadijs.nl een heerlijke ochtendjas kopen.

Ochtendjas of badjas

Onze webwinkel heet ‘Badjas’paradijs en niet Ochtendjasparadijs. Toch verkopen we onze badjassen ook als ochtendjassen. In wezen verschillen de twee ook niet zo veel. Wie echt wil weten waar de verschillende namen vandaan komen, kan ons artikel over de oorsprong van de badjas lezen. In de praktijk zijn de twee kledingstukken eigenlijk uitwisselbaar. Bij een badjas zullen veel mensen eerder denken aan een badjas van badstof, die gebruikt wordt na het douchen, in het zwembad of als sauna badjas. Een ochtendjas (of kamerjas) wordt eerder geassocieerd met een ochtendjas van fleece, die lekker zacht en knuffelig is. Onze zachte badjassen zijn erg populair als ochtendjassen.

Ochtendjas of badjas
Ochtendjas kiezen
Ochtendjas online kopen

Ochtendjas kiezen

Wil je een ochtendjas of badjas kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bij Badjasparadijs hebben we een ruim assortiment aan badjassen in alle soorten en maten. Welke je daarvan moet kiezen, is natuurlijk helemaal jouw keuze. We kunnen je wel een beetje op weg helpen. Om te weten welke badjas je wilt kopen, is het handig je af te vragen waar je hem voor wilt gebruiken. Zoals gezegd is fleece heel zacht en licht en dus erg geschikt voor luie ochtenden. Wil je je badjas ook direct na het douchen of badderen aan? Kies dan voor katoen, dat beter tegen water kan dan fleece.

Ook wat model betreft kun je bij ons allerhande kamerjassen kopen. We hebben lange badjassen en korte badjassen. Lange ochtendjassen zijn wat warmer en dus lekker voor in de winter. Korte badjassen zijn juist koeler en geven meer bewegingsvrijheid. Fijn dus voor in de zomer, of om over een pyjamabroek te dragen. Dan hebben we nog badjassen met rits, badjassen met capuchon, hippe badjassen met gekke printjes, of juist hele klassieke badjassen… Neem vooral de tijd om even door onze catalogus te scrollen en te kijken welke ochtendjas jou het meeste aanspreekt.

Ochtendjas online kopen

Een ochtendjas of badjas kun je dus heel makkelijk online kopen via Badjasparadijs.nl. Als je op een product in onze catalogus klikt, kom je op een pagina met meer informatie en een keuzemenu waar je onder andere de maat van je badjas kunt kiezen. Betalen gaat bij ons via vertrouwde wegen en je badjas wordt binnen één of twee werkdagen bezorgd. Niet tevreden? Je kunt bij ons je badjas altijd retour sturen. (Een uitzondering hierop zijn de badjassen met naam of persoonlijke print).