Tijd voor Sinterklaas- of kerstcadeaus!

Tijd voor Sinterklaas- of kerstcadeaus!

Het is nog geen december, maar veel mensen zijn waarschijnlijk al aan het shoppen voor hun vrienden en familie. De feestdagen komen eraan! Of je nu cadeautjes doet met Sinterklaas of met kerst, een badjas wordt zeker gewaardeerd. Tijd voor Sinterklaas- of kerstcadeaus.

Leuke kinderbadjassen voor de winter

Een kinderbadjas is een superleuk cadeautje om met Sinterklaas of kerst te geven. Waarom? Nou, behalve dat een badjas sowieso handig is om te hebben, worden deze feestdagen ook vlak voor of tijdens de koudste tijd van het jaar gevierd. Dat is het ideale moment om een lekker warme, wollige badjas te krijgen. Ik weet zeker dat de kids die direct aan willen trekken nadat ze hun pakje openmaken.

Het is extra leuk om je kinderbadjassen dan bij Badjasparadijs.nl te halen, want wij hebben ook nog eens kinderbadjassen met allerlei vrolijke kleuren en gezellige patroontjes. Kinderen zijn vaak kieskeurig met hun kleding, maar een kinderbadjas in hun lievelingskleur of met hun favoriete dier erop, die willen ze sowieso aan.

De leukste kinderbadjassen
 1. Draagbare deken met capuchon en mouwen - maat 104 t/m 134
  Draagbare deken met capuchon en mouwen - maat 104 t/m 134
  € 32,00
 2. Fleece kinderbadjas dinosaurus – met capuchon
  Fleece kinderbadjas dinosaurus – met capuchon
  € 22,95
 3. Zwarte kinderbadjas spelcomputer - fleece
  Zwarte kinderbadjas spelcomputer - fleece
  € 29,95
 4. Roze kinderbadjas panter - fleece
  Roze kinderbadjas panter - fleece
  € 22,95
 5. Draagbare deken kinderen - met naam borduren
  Draagbare deken kinderen - met naam borduren
  € 42,50
 6. Draagbare deken met capuchon & mouwen - kind - khaki
  Lekker warm
  Draagbare deken met capuchon & mouwen - kind - khaki
  € 35,00

Lekker opvallende patroontjes

Ik ben zelf echt gek op opvallende patroontjes, dus ik probeer ervoor te zorgen dat we die in al onze categorieën hebben. Damesbadjassen , herenbadjassen en kinderbadjassen met grappige printjes kun je bij ons altijd vinden. Vooral dierenprints ga je veel tegenkomen tussen onze damesbadjassen en kinderbadjassen.

Heb je trouwens een leuke badjas gezien in de ‘verkeerde’ categorie, kijk dan gewoon even goed naar de maten. Badjassen zijn over het algemeen uniseks. Een damesbadjas in een wat grotere maat kan dus ook prima door een man gedragen worden. Kinderbadjassen gaan soms tot maat 176 en zijn door vrouwen met een wat kleinere maat dus ook nog te dragen.

Badjassen met leuke patroontjes
 1. Damesbadjas ruit zwart wit - fleece
  Damesbadjas ruit zwart wit - fleece
  € 59,99
 2. Donkerblauwe damesbadjas met knopen - fleecestof
  Donkerblauwe damesbadjas met knopen - fleecestof
  € 69,99
 3. Damesbadjas rits blauw - fleece
  Damesbadjas rits blauw - fleece
  € 69,99
 4. Donkerblauwe damesbadjas met reliëf van stippen – extra lang
  Donkerblauwe damesbadjas met reliëf van stippen – extra lang
  € 69,99
 5. Donkerblauwe damesbadjas met knopen
  Donkerblauwe damesbadjas met knopen
  € 39,95
 6. Rits damesbadjas panterprint
  Rits damesbadjas panterprint
  € 69,99

Grappige badjassen voor je vrienden

Sinterklaas en kerst (of Sinterkerst-en-nieuw, wat ook genoeg mensen vieren) is niet per se alleen voor familie. Veel vriendengroepen hebben ergens in december wel een gezellig avondje waarop ze cadeautjes uitwisselen en lekker eten. Als je een leuk cadeautje zoekt voor een vriend of vriendin, dan is een badjas met een beetje humor een goede keuze.

Mijn favoriete badjasmerk als het gaat om grappige designs is Funky Badjas . Vooral tussen de herenbadjassen hebben zij geniale ontwerpen. De King Badjas ziet eruit als een koningsmantel en is ideaal voor mensen die graag de baas spelen, haha. De Champ badjas is ook leuk. Die ziet er super sportief uit, alsof je je badjas draagt vlak voor een grote bokswedstrijd.

Grappige badjassen van Funky Badjas
 1. Dames badjas sixties
  Dames badjas Sixtie's
  € 89,95
 2. Funky badjas koningsmantel
  Funky badjas koningsmantel
  € 99,95
 3. funky badjas blauw CHAMP
  40% korting
  Blauwe badjas CHAMP
  Normale prijs € 79,95 Speciale prijs € 49,95
 4. funky badjas rood champ
  40% korting
  Rode badjas CHAMP
  Normale prijs € 79,95 Speciale prijs € 49,95
 5. Funky badjas snowleopard
  Funky badjas Snowleopard
  € 79,95

Badjas met borduring

Zeker bij een badjas als cadeautje is het leuk om de badjas extra persoonlijk te maken. Dat kun je doen door de badjas door ons te laten borduren. Als je kiest voor een geborduurde badjas , heb je een heleboel opties om de ideale badjas samen te stellen. Natuurlijk kun je zelf uitzoeken welke kleur en welk materiaal badjas je neemt, fleece of katoen. We hebben badjassen in verschillende felle kleuren, maar ook in meer neutrale kleuren, die geschikt zijn als saunabadjas .

Voor de borduring hebben we verschillende lettertypes waar we mee kunnen schrijven. Deze variëren van super elegante, handgeschreven letters tot van die dikke letters die je op sporttenues verwacht. Uiteraard kun je de kleur van de letters ook zelf kiezen. Daarmee geef je je badjas precies de vibe waar jij naar zoekt. Wil je een sportieve, felrode badjas met dikke, witte letters? Of ga je juist voor een zachte, lichtroze ochtendjas met een zilveren borduring?

Op deze badjassen kunnen we een persoonlijke tekst borduren
 1. Badjas met borduring - katoen - 4 kleuren
  Cadeau TIP!
  Badjas met borduring - katoen - 4 kleuren
  Normale prijs € 57,50 Speciale prijs € 47,50
 2. Draagbare deken kinderen - met naam borduren
  Draagbare deken kinderen - met naam borduren
  € 42,50
 3. Sauna kimono met naam borduren – 9 kleuren
  Sauna kimono met naam borduren – 9 kleuren
  € 55,50
 4. Satijnen kimono dames ruffle borduren – 4 kleuren
  Satijnen kimono dames ruffle borduren – 4 kleuren
  € 46,50
 5. Baby badjas met naam – katoen – 5 kleuren
  incl. slabber
  Baby badjas met naam – katoen – 5 kleuren
  € 29,50
 6. Velours badjas met kroon + naam borduring
  nieuw
  Velours badjas met kroon + naam borduring
  € 79,50

Matchen met je partner

Leuk voor de feestdagen is het om een cadeau te geven of te krijgen dat matcht met je partner. Bij badjassen is dat heel makkelijk, want de meeste van onze basics zijn prima als uniseks badjassen te dragen. Je kunt kiezen voor twee precies dezelfde badjassen, of juist voor hetzelfde model in een andere kleur. Jij een roze ochtendjas en hij een blauwe? Of allebei een grijze, maar voor de één lichtgrijs en voor de ander antraciet? Dat ziet er leuk uit!

Natuurlijk is het zeker bij matchende badjassen leuk om ook bij elkaar passende borduringen te laten maken. Je kunt gewoon jullie namen laten borduren, of initialen. Een datum die belangrijk voor jullie is (eerste ontmoeting, eerste date, huwelijksdag…) kan ook een heel betekenisvol cadeau zijn. Zeker als je partner waarde hecht aan sentimentele cadeaus, kan ik zo’n persoonlijke touch echt aanraden.

Andere leuke cadeaus van Badjasparadijs
 1. oogmasker zwart slaapmasker satijn
  Slaapmasker zwart
  € 9,95
 2. oogmasker fuchsiaroze slaapmasker satijn
  Slaapmasker fuchsiaroze
  € 9,95
 3. Slaapmasker lichtroze oogmasker satijn
  Slaapmasker lichtroze
  € 9,95
 4. Fortnite badjas
  Fortnite badjas zwart met capuchon
  € 69,95
 5. Sokken - I'm playing Fortnite
  Sokken - I'm playing Fortnite
  € 9,95
 6. waterfles gratis badjas bestelling
  Waterfles
  € 12,95

Andere cadeautjes

Een badjas is altijd een leuk cadeau, maar mensen hebben ook geen oneindige hoeveelheden badjassen nodig natuurlijk. Als degene voor wie jij een cadeau zoekt al een mooie badjas in huis heeft, dan kun je alsnog bij ons een leuk cadeautje shoppen. We hebben bijvoorbeeld een supermooie waterfles in huis, die je de hele dag eraan herinnert dat je genoeg water moet drinken. Geen zorgen, hij maakt geen geluid hoor. Er staat gewoon een handige print op, haha.

Voor de gamers onder je vrienden of familie hebben we ook nog een leuk paar sokken in huis. Ze zijn te koop in maat 37-42 en hebben aan de onderkant een print die zegt “Do not disturb, I’m playing Fortnite”. Super grappig als je bijvoorbeeld een zoon hebt die vaak met zijn benen omhoog aan het gamen is.

Oh, trouwens, als iemand al een badjas heeft en diegene wil een beetje kunnen variëren, dan kun je ook één of meerdere extra ceinturen kopen. We hebben die in drie verschillende materialen en in allerlei kleuren. Daarmee ziet een badjas er in één keer heel anders uit.

Groetjes en fijne feestdagen!

SAS