Het badjas-ABC

Het badjas-ABC

Is het weer tijd voor een rare blog? Altijd toch, haha. Deze keer heb ik geprobeerd om met elke letter van het alfabet iets te zoeken dat past bij badjassen . Kwam er al snel achter dat sommige letters in het badjas-ABC een stuk gemakkelijker waren dan andere!

A

Voor de A heb ik Anders. Bij Badjasparadijs zijn we altijd op zoek naar badjassen die er net even anders uitzien dan je gewend bent. Zo kun je er altijd een vinden die past bij jouw stijl.

B

Bij de B past natuurlijk Badjas, maar ook ons huismerk Badrock. Dit merk maakt mooie katoenen badjassen in allerlei kleuren, maar ook de meeste van onze schattige draagbare fleece dekens met mouwen van fleece.

C

De letter C hoort bij Cadeau. Een badjas is een creatief en comfortabel cadeau, waar volgens mij iedereen wel blij van wordt – als je de maat tenminste goed hebt, haha.

D

De D is van Damesbadjas. We hebben badjassen voor iedereen in ons assortiment, maar dames en meiden zijn vaak wat meer met mode bezig. Dat assortiment aan badjassen voor dames is dan ook groter dan voor de heren.

E

Bij E heb ik Elegant. Een badjas hoeft echt niet alleen maar praktisch te zijn. Veel van de merken die wij verkopen focussen juist op het maken van stijlvolle en elegante badjassen.

F

De F staat voor Fleece. Deze zachte stof is ideaal als je het koud hebt. Fleece badjassen houden veel warmte vast en voelen ook nog eens heerlijk aan op je huid. Fleece is perfect voor ochtendjassen .

G

De G is van Genieten. Een badjas draag je op een moment dat je even wilt ontspannen en tot jezelf wilt komen. Geniet jij van een warme douche, een lekker bad, een avondje op de bank of een dagje naar de spa? Bij allemaal is een badjas een goede aanvulling.

H

De letter H is voor Herenbadjas. Ook heren en jongens hebben ontspanning nodig en kunnen daar best een goede en mooie herenbadjas bij gebruiken. Die kun je bij ons dan ook zeker vinden.

I

Bij de I heb ik Iedereen. Wij hebben badjassen voor iedereen in huis. Van babybadjassen in de kleinste maten, tot saunabadjassen in maat 10XL. We hebben badjassen in allerlei kleuren en van verschillende stoffen. Iedereen kan bij ons wel een mooie badjas vinden.

J

De J is van Jacuzzi. Oké, de J vond ik lastig om iets voor te verzinnen, maar een jacuzzi klinkt wel heel ontspannend, haha. En als je daar uit stapt, dan is het wel chill om een mooie, katoenen badjas bij de hand te hebben.

K

Dat brengt me bij de K van Katoen. Katoen is een zachte, absorberende en veelzijdige stof. Het is ideaal voor badjassen die je draagt op een natte huid, zoals na het douchen, in de sauna of bij het zwembad!

L

De letter L staat voor Lengte. We hebben lange en korte badjassen in ons assortiment. Een lange badjas is lekker warm en comfy, maar een korte badjas geeft je meer bewegingsvrijheid.

M

De M is van Maten. We hebben badjassen in bijna elke maat die je nodig kunt hebben, al is natuurlijk niet iedere badjas in iedere maat beschikbaar. Zit jouw maat er niet meer tussen? Dan is een maat groter meestal ook nog comfortabel!

N

De N staat voor Neutrale kleuren. Als je op zoek bent naar een saunabadjas, of je wilt gewoon een badjas die rustig is voor je ogen, dan kun je kiezen uit heel veel badjassen. We hebben kleuren zoals olijf, beige, zand en antraciet.

O

De O is van Opvallen. In plaats van een neutrale badjas kun je ook kiezen voor een mooi kleurtje of patroontje.

P

De letter P is van Pastunette, een van de merken die wij verkopen. Pastunette heeft een elegante en stijlvolle look.

Q

De Q is Quality! De badjassen die je bij ons koopt kun je gemakkelijk jaren gebruiken!

R

Bij de R heb ik Rebelle, het zustermerk van Pastunette. De stijl van Rebelle is jeugdig en speels. Super leuk!

S

De S staat voor Satijn. Dit is een mooie, dunne stof waar hele elegante badjassen van gemaakt worden. Satijnen badjassen benadrukken je figuur prachtig.

T

De T is van Trendy. Een badjas draag je vooral in privé, maar ook thuis is het leuk om er modieus bij te lopen. Daar helpen wij bij!

U

Voor de U heb ik Uniseks. We hebben veel uniseks badjassen die gedragen kunnen worden door dames en door heren.

V

De letter V staat voor VanDyck. Dit Nederlandse badjasmerk maakt super stijlvolle badjassen. Het merk Vossen begint trouwens ook met een V en staat net als VanDyck bekend om zijn kwaliteit.

W

De W is van Wassen. Een badjas die je regelmatig draagt, moet je ook regelmatig wassen. Tip: gebruik daarbij geen wasverzachter, want dat maakt je badjas minder zacht.

X

De X is een lastige, dus ik ben uitgekomen op Xpress yourself. Ja, dat is geen Nederlands en begint ook niet met een X… maar het is voor ons wel belangrijk dat je je eigen stijl kwijt kunt in je badjas!

Y

De Y is van eh… ja, die slaat ook nergens op, haha: Yskoud. Als het ijskoud is, dan zit je lekker binnen met je ochtendjas of draagbare fleece deken met mouwen.

Z

Als laatste de Z van Zacht. Een comfortabele badjas moet wat mij betreft altijd zacht zijn. Dan kun je er echt in relaxen – of hem aan je partner geven zodat je een levende teddybeer hebt!

Groetjes

SAS