Welke badjas neem ik mee naar de sauna?

Aangezien Badjasparadijs vooral een badjassenwinkel is, is het logisch dat onze focus voornamelijk ligt op badjassen als het gaat om de sauna. Toch zal er niemand zonder een goede badhanddoek naar de sauna gaan, dus ook handdoeken verdienen onze aandacht. Welke handdoek neem ik mee naar de sauna?.


Saunabadjassen kopen


 

 

Wie nog nooit naar de sauna is geweest, kan zich misschien afvragen wanneer je in de sauna of in een spa een badjas gebruikt. Naast een handdoek is een badjas echt onmisbaar als je naar de spa gaat.

De handdoek die je mee naar binnen neemt, zul je vooral gebruiken om op te zitten. Als je in de spa loopt, zul je vaak je  badjas dragen, maar in de sauna’s zelf doe je deze uit. Om alles hygiënisch te houden, is het vaak verplicht om een handdoek mee te nemen om op te zitten. Naast hygiënisch, is dit trouwens ook gewoon een stuk comfortabeler dan de houten of stenen banken die sauna’s normaal hebben. Een lekkere zachte handdoek is daarom zeker een goed idee om mee te nemen naar de sauna.

Hoewel je je handdoek iets minder vaak aan de kapstok zult hangen dan je badjas, is het alsnog wel handig om een handdoek in een opvallende kleur mee te nemen. Zo voorkom je het ongemakkelijke moment waarop je niet meer precies weet waar je je handdoek hebt gelaten en per ongeluk die van een ander pakt. Bij Badjasparadijs verkopen we daarom badjassen in allerlei vrolijke kleuren, van hoge kwaliteit.

Hoe bereid ik met voor op een dagje naar de spa

Een goede badjas en twee lekkere handdoeken zijn dus eigenlijk onmisbaar voor de sauna.

Uiteraard kun je bij ons ook terecht voor een mooie saunabadjas . Bij Badjasparadijs verkopen we saunabadjassen van wafelstof , badstof, velourskatoen en bamboekatoen in verschillende kleuren en modellen. Onze filosofie is dat iedereen in een badjas moet kunnen ontspannen. Daarom hebben we eenvoudige witte badjassen , maar ook badjassen in vrolijke kleuren. We hebben badjassen van maat XS tot 10XL, dus we weten zeker dat je een mooie badjas voor jezelf kunt vinden. Zoals we eerder al even noemden, kun je bij ons een badjas met naam bestellen.

Heb je je badjas, en handdoek in huis? Dan is het tijd om eens een lekker saunadagje in te plannen. Wat heb je dan verder nog nodig? Niet zo veel! Het is altijd verstandig om een goede waterfles mee te nemen op een dag dat je veel zweet. Onze motivational water bottle is dus zeker een aanrader. Nog een goede tas nodig om al je mooie spullen in te stoppen.